Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΠΩΛΗΣΗ 7 ΘΕΣΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ
13/10/2021
Προσφορά από εταιρεία μεταφράσεων
15/10/2021

Αρ. Πρωτ. 44                                                                                                                                             Θεσσαλονίκη, 14/10/2021

 

 

Προς:              Όλα τα μέλη του Σωματείου

                        ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ»

ΘΕΜΑ:      Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

 

Αγαπητοί Πολύτεκνοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ», σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος καταστατικού

συγκαλεί

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα γίνει, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, στα γραφεία του Συλλόγου μας στον 3ο όροφο με ώρα έναρξης 11 π. μ.

Θέμα της Ημερήσιας Διάταξης είναι

  1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως
  2. Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης για το 2022, συζήτηση επ’ αυτής και έγκρισής της.
  3. Παρουσίαση προϋπολογισμού έτους 2022, συζήτηση επ’ αυτού και έγκρισή του.

 

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το ένα τέταρτο των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού. Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της 11-9-2019 (πρακτικό 12ο) ταμειακώς τακτοποιημένα για τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ. είναι όσα μέλη έχουν πληρώσει  το έτος 2019. Δλδ: Από 3400 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη,)  θα πρέπει να παρευρίσκονται τα 850 μέλη.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας (σύμφωνα με το άρθρο 20  του ισχύοντος καταστατικού) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις  23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2021 στον ίδιο χώρο και με την ίδια ημερήσια διάταξη (της πρώτης γενικής συνέλευσης) και ώρα έναρξης 11 π.μ.

Σας επισημαίνουμε ότι για τη δεύτερη Γ.Σ. δεν απαιτείται η προαναφερόμενη απαρτία, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού και θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε.

Η προσέλευση μελών του Συλλόγου, θα είναι αυστηρά περιορισμένη σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, του Ε.Ο.Δ.Υ. και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν και  θα γίνεται   μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης 6μηνου ή με επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος ταχείας ανίχνευσης (Rapid test) 48 ωρών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.