Προσωρινό ωράριο Συλλόγου κατά τη διάρκεια του lockdown NEO
12/11/2020
Χαρίζεται παιδικό καρότσι
20/11/2020

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,
 
Η Αγιορειτική Εστία συνεχίζοντας τον θεσμό των Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων, διοργανώνει και φέτος το Πέμπτο Επιστημονικό Εργαστήριο, οι εργασίες του οποίου αποτελούν ουσιαστικά την ετήσια συνάντηση της επιστημονικής κοινότητας που ασχολείται με την έρευνα για το Άγιον Όρος.

Οι δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί την φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας του COVID-19, δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε το Επιστημονικό Εργαστήριο με τον συνήθη τρόπο της προσωπικής παρουσίας. Ωστόσο, για να μη χαθεί η συνέχεια των Εργαστηρίων και της επικοινωνίας μας, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε τις εργασίες Πέμπτου Επιστημονικού Εργαστηρίου με την μέθοδο της Διαδικτυακής διεξαγωγής, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στους ερευνητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, όσο και στο ακροατήριο να παρακολουθήσει τις εξελίξεις των ερευνών.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00, θα συνεχιστούν το Σάββατο 28 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. Για την παρακολούθηση των εργασιών του Πέμπτου Διεθνούς Επιστημονικού Εργαστηρίου, μπορείτε να μπείτε στο ακόλουθο link της ιστοσελίδας της Αγιορειτικής Εστίας (www.agioritikiestia.gr/5ergastirio) και να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συμμετοχή σας.  

Για όσες και όσους το επιθυμούν, θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης μετά το πέρας των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.