ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
25/08/2023
ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ -ΠΑΟΚ
29/08/2023

Η Ακαδημία Μπάσκετ Κοριτσιών του Α.Σ. ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της προώθησης της συμπερίληψης των γυναικών στον αθλητισμό με ίσες ευκαιρίες, θέτει ως στόχο για τη σεζόν 2023-2024 την ανάπτυξη του Γυναικείου Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ελλάδα και σας θέλουμε αρωγούς σε αυτή μας την προσπάθεια.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα κορίτσια μας το χώρο, το χρόνο και την αποδοχή ώστε να εξελιχθούν μέσα στον αθλητισμό. Ως ακαδημία, θέλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και να τους δώσουμε την ευκαιρία να καταλάβουν πως ο αθλητισμός είναι το όχημα που θα τα οδηγήσει στην ολοκληρωμένη προσωπική τους ανάπτυξη, σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά.

Κύριοι έχοντας μεγάλη ευαισθησία για τις πολύτεκνες οικογένειες σας παρέχουμε  προσφορά που ισχύει για όλα τα μέλη του συλλόγου σας ( θα πρέπει να επιδεικνύεται ταυτότητα του συλλόγου) .

 Η προσφορά είναι : Για ένα παιδί που θα γράφεται στον σύλλογο μας η έκπτωση στη συνδρομή για όλη την αγωνιστική περίοδο ( Σεπτέμβριος-Ιούνιος) θα είναι  20%, για δύο παιδιά που θα γράφονται στον σύλλογο 30% και για τρία και πάνω 50% !!! Τα χρήματα δίνονται με δόσεις. Η ακαδημία απευθύνεται σε κορίτσια 5-14 ετών.

Η ετήσια συνδρομή για την ακαδημία μας είναι αρχικά 400 ευρώ για την περίοδο (Σεπτέμβριος – Ιούνιος).

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας . 

Με εκτίμηση,

Δάγκουλας Κοσμάς

Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ Κοριτσιών Α.Σ ΠΑΟΚ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944 451198

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.