ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ»

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
27/10/2023
ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΟ
30/10/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ»

 

Η ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών αλλά και τις αυξημένες καταναλωτικές δαπάνες που έχουν λόγω των αναγκών ανατροφής των πολλών παιδιών τους, προσφέρει στις πολύτεκνες οικογένειες, όπως ορίστηκαν ανωτέρω, έκπτωση 5% επί του συνόλου του λογαριασμό που κάνουν κάθε φορά στα Ταμεία των καταστημάτων της Εταιρείας αγοράζοντας, κάθε είδους προϊόν, χωρίς  μέγιστο μηνιαίο ή άλλο όριο.

Η συγκεκριμένη διαδικασία της εκπτωτικής παροχής έχει ως εξής:

Οι πολύτεκνες οικογένειες ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ την κάρτα προνομίων από τα καταστήματα  ΜΑΣΟΥΤΗΣ   , εάν δεν διαθέτουν την κάρτα αυτή, μπορούν να την  προμηθευτούν  από τα καταστήματα  ΜΑΣΟΥΤΗΣ την οποία θα μπορούν να ενεργοποιούν, εφόσον έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα  ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ  ,ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ. https://forms.gle/wYEMLznthw4ELvxX8,  του Συλλόγου  Πολυτέκνων   » Οι Άγιοι Πάντες » και δεν χρειάζεται να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου .

Όσοι προσέρχονται στο Σύλλογο πολυτέκνων,  οικογένειες που διαθέτουν ήδη την κάρτα της Εταιρείας, θα δηλώνουν ότι επιθυμούν την ενεργοποίηση των προνομίων των πολυτέκνων, συμπληρώνοντας στο σχετικό έντυπο  και τον αριθμό της κάρτας τους.

Ο Σύλλογος πολυτέκνων θα αποστέλλει καθημερινά τους αριθμούς των καρτών που πρέπει να ενεργοποιηθούν, εφόσον έχει ελέγξει ότι ο κάτοχος της κάρτας διαθέτει θεωρημένη πολυτεκνική ταυτότητα (βιβλιάριο) και διατηρεί την πολυτεκνική ιδιότητα.

Η αποστολή του e-mail θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ» και την επόμενη εργάσιμη ημέρα η Εταιρεία θα ενεργοποιεί τα προνόμια πολυτέκνων στην κάρτα του πελάτη από την ημερομηνία αυτή και για 12 μήνες.

Την ίδια ημερομηνία ακριβώς του επόμενου έτους, η κάρτα θα λήγει και θα μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου για προνόμια πολυτέκνων με την ίδια διαδικασία.

Ο Σύλλογος πολυτέκνων, αρχειοθετεί τις αιτήσεις αυτές και δεν μπορεί να προβεί αντικειμενικά σε περαιτέρω έλεγχο της ταυτοπροσωπίας του κατόχου της κάρτας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ:     https://forms.gle/6bHPoQt4THGH3JQy9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.