Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
Αρθρογραφία του Προέδρου κ. Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου
06/06/2017
Θέση εργασίας
12/06/2017

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                                                            ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 11.06.2017

ΓΟΝΕΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“  Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ  ”

Κουντουριώτου 21- 3ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της  Κυριακής 11 Ιουνίου 2017

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

 

Ο Κεντρικός Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης “ Οι Άγιοι Πάντες ” φέτος συμπλήρωσε 88 χρόνια λειτουργίας, προσφοράς και αγώνων. Οι πολύτεκνοι του Νομού Θεσσαλονίκης έδειξαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της Κυριακής ότι εκτιμούν τις προσπάθειες, τις ενέργειες, τις προτάσεις και όλα όσα γίνονται από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο και έτσι πυκνώνουν τις τάξεις του Συλλόγου που έχει ξεπεράσει τις 10.600 οικογένειες μέλη και είναι από τους 2-3 μεγαλύτερους της χώρας.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 ονομαστική εορτή του Συλλόγου μας  τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. κ. Ανθίμου και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης, με παρουσία πολυτέκνων οικογενειών, επισήμων και φορέων της πόλης.

Ο κ. Άνθιμος τόνισε την προσφορά και τον αγώνα της πολύτεκνης οικογένειας, του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου που κάνουν ότι είναι δυνατόν για την πατρίδα μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος υπογράμμισε την ανάγκη για αλλαγή της δημογραφικής καταστροφής που έρχεται. Επιβάλλεται η αλλαγή πολιτικής απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια εάν πραγματικά η ηγεσία και το πολιτικό προσωπικό θέλουν την επιβίωση του Ελληνισμού.  

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερωτόκριτος  Θεοτοκάτος  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δέχθηκαν τους  πολύτεκνους και τους φίλους των πολυτέκνων για ευχές και κεράσματα στα γραφεία του Συλλόγου,  Κουντουριώτου 21, στον 3ο όροφο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο κ. Καράογλου Θεόδωρος, ο κ. Τζιτζικώστας Απόστολος, ο κ. Ορφανός Γεώργιος, ο κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο κ. Σιμόπουλος Στράτος, ο κ. Τιμαμόπουλος Θωμάς, ο κ. Καρακωνστάνογλου Βενιαμίν, ο κ. Σταυρινίδης Ιωάννης, ο κ. Κατζικάς Γεώργιος, ο κ. Κοκόρης Παναγιώτης,  ο κ. Κούβελας Σωτήριος, ο κ. Κούβελας Δημήτριος, ο κ. Γαρούφας Δημήτριος, ο κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, ο κ. Ψωμιάδης Παναγιώτης  και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.