Θέση εργασίας
20/03/2019
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
22/03/2019

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                                         Θεσσαλονίκη 20-03-2019

 ΓΟΝΕΩΝ   ΝΟΜΟΥ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                            Αριθμ.Πρωτ. 36

΄΄   Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ    ΄΄

Κουντουριώτου 21- 3ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη Τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

Email:agioipantes@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της Τετάρτης 20ης Μαρτίου  2019

 

ΓΙΑ 8Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ολοκληρώθηκαν, στο Σύλλογο Πολυτέκνων ¨Οι Άγιοι Πάντες¨ που έχει περισσότερα από 10.750 οικογένειες-μέλη στο νομό Θεσσαλονίκης, οι εκλογικές διαδικασίες που άρχισαν στις 23.2.2019 με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Συνεχίστηκαν με την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 2.3.2019, όπου ψηφίστηκαν ο Οικονομικός Απολογισμός του 2018 και η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών. Επίσης  αποφασίστηκε η ημερομηνία της ψηφοφορίας που ορίστηκε για τις 16 Μαρτίου 2019 ημέρα Σάββατο.

Οι εκλογικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολύτεκνων οικογενειών που τελείωσαν με την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος :Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος

Αντιπρόεδρος : Δαργινάκης Ευάγγελος

Γεν. Γραμματέας : Νικολαρεΐζης Ηλίας

Ταμίας : Σταυρούλης Δημήτριος

Υπ. Δημ. Σχέσεων : Ουσαντζόπουλος Νικόλαος

Μέλη: Καρατζίδης Παναγιώτης

           Ξανθόπουλος Χαράλαμπος

Αναπληρωματικά Μέλη: Χουρπουλιάδης Γεώργιος,  Σύρπης Γεώργιος,

                                           Παπαδόπουλος Ευστράτιος.

 

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος κ.Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος μετά την ομόφωνη εκλογή του δήλωσε:

«Σήμερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και την μεγάλη ανεργία η πολύτεκνη οικογένεια πλήττεται πρώτα και περισσότερο, γι’ αυτό και χρειάζεται την ειλικρινή και ανιδιοτελή στήριξη όλων μας .

Σήμερα  που η πολιτεία έχει βάλει στο περιθώριο την ευαισθησία και ισοπέδωσε πρώτα την πολυμελή και πολύτεκνη οικογένεια, χωρίς να λαμβάνει  υπόψη της  ούτε την επιταγή του Συντάγματος (άρθρο 21 παρ. 2, αναθεώρηση 2001 ) για ιδιαίτερη μέριμνα για την πολύτεκνη οικογένεια, για λόγους Εθνικού συμφέροντος .

Σήμερα που όλοι βλέπουμε την δημογραφική κατάρρευση της χώρας και καταλαβαίνουμε ότι ο Ελληνισμός οδηγείται στο τέλος της Ιστορίας του.

Όλοι οι Έλληνες έχουμε υποχρέωση και εμείς που, οι συνάδελφοι πολύτεκνοι μας τοποθετούν σε αυτή τη θέση ευθύνης για τόσα χρόνια και τόσο μεγάλη αποδοχή, έχουμε ακόμη μεγαλύτερη.

Γι’ αυτό πρέπει όλοι όσοι έχουμε Εθνική συνείδηση και Κοινωνική ευαισθησία να συμπαρασταθούμε ηθικά στην Πολύτεκνη οικογένεια και η πολιτεία να βάλει σωστές προτεραιότητες.

 Επίσης, πρέπει, όλοι όσοι έχουμε την δυνατότητα να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την πολύτεκνη οικογένεια .

Η προοπτική «να λύσουμε το δημογραφικό με τους μετανάστες νόμιμους ή παράνομους» είναι εφιαλτική.

Γιατί έτσι θα χαθεί η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός.

Πρόσθεσε ακόμη ο κ. Θεοτοκάτος: είναι πολλές και μεγάλες οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε στις δύσκολες αυτές συνθήκες απέναντι στις 10.750 οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας που ιδρύθηκε το 1929.

Υποσχόμαστε όμως ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο, ως νέο διοικητικό συμβούλιο, για να πετύχουμε τα θετικότερα αποτελέσματα για την πολύτεκνη οικογένεια και την πατρίδα μας.

Πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού και την συμπαράσταση των ΜΜΕ, που περιμένουμε και ευελπιστούμε να έχουμε, θα πετύχουμε τους στόχους και τους σκοπούς του νέου διοικητικού συμβουλίου . 

Γιατί είναι βέβαιο ότι η Πολύτεκνη Οικογένεια στηρίζει την οικονομία, τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ και περισσότερο προστατεύει την ασφάλεια της χώρας μας και  τη συνοχή της κοινωνίας μας.

Όμως πάνω από όλα η πολύτεκνη οικογένεια στηρίζει την επιβίωση του Ελληνισμού».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.