Δελτίο Τύπου εκδήλωσης για τα «Πρωτάκια»

Ανακοίνωση για την εκδήλωση για τα «Πρωτάκια»
02/09/2019
Θέση εργασίας για οδοντίατρο
12/09/2019

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                                                            Θεσσαλονίκη  9  Σεπτεμβρίου 2019

ΓΟΝΕΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“   Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ   ”

Κουντουριώτου 21- 3ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της 8ης Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΔΟΣΗ  ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ  ΣΕ 250 “ΠΡΩΤΑΚΙΑ’’ .

 

                 Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Κεντρικού Συλλόγου πολυτέκνων  Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης “Οι Άγιοι Πάντες” για την επίδοση της σχολικής τσάντας στα μικρά παιδιά  (πρωτάκια) που ξεκινούν την εκπαιδευτική τους πορεία, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης την Κυριακή το απόγευμα.

                 

 

             Στην αρχή, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης πατέρα Ιάκωβο ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου  Θεσσαλονίκης κ.Ανθίμου και τόνισε ιδιαίτερα τις προσπάθειες  του Προέδρου  και του Διοικητικού Συμβουλίου για την  αναγνώριση της προσφοράς της πολύτεκνης οικογένειας στην πατρίδα και τον Ελληνισμό.

               Η αίθουσα που μας παραχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ήταν για ακόμη μια φορά κατάμεστη απ’ τα 250 «Πρωτάκια», τους γονείς τους, μέλη του συλλόγου μας, φορείς και επισήμους της πόλης.

               

               Ο πρόεδρος, κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, μεταξύ των άλλων επισήμανε  ότι :  Πρέπει να απαντήσουμε στον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας που χρησιμοποιεί, ως όπλο, το μεταναστευτικό.

                Χρειάζεται να βάλουμε σωστές προτεραιότητες και η πολιτεία να αξιολογήσει τη δημογραφική κατάρρευση και να δώσει αξιοπρεπή κίνητρα για την ανάκαμψη των γεννήσεων.

               Τέλος, να εκτιμήσει η πολιτεία, ότι οι πολύτεκνοι κάνουν το καθήκον τους απέναντι στο  Θεό και την πατρίδα και είναι ο συνεκτικός ιστός της κοινωνίας μας και  να αντιμετωπιστούν ανάλογα.

              Κλείνοντας ο κ.Θεοτοκάτος ευχαρίστησε  όλους τους χορηγούς και συμπαραστάτες του Συλλόγου και ιδιαίτερα το εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε που  παρουσιάζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας .   

             

Ευχές προς την πολύτεκνη οικογένεια και τα ‘’πρωτάκια ‘’ και αναγνώριση  της προσφοράς τους από τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Καράογλου και την Αντιπεριφερειάρχη κα Βούλα Πατουλίδου και τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης που χαιρέτισαν στην εκδήλωση  και έδωσαν  συγχαρητήρια στον προέδρο και το διοικητικό συμβούλιο για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του Συλλόγου τους και την προσφορά τους στην πολύτεκνη οικογένεια με όλα τα σχολικά είδη.

           

 Με το τέλος της εκδήλωσης επιδόθηκαν οι σχολικές τσάντες στα “Πρωτάκια” του Συλλόγου.

                   

Ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης εκδήλωση για τα «Πρωτάκια» μας με μουσική, ξυλοπόδαρους, διασκεδαστές, χυμούς και νερά. H προσφορά στους μαθητές της πρώτης δημοτικού ήταν προσφορά της εταιρείας ΕNERGIER’S Α.Ε.. Η κασετίνα , τα τετράδια και τα μπλοκ ιχνογραφίας προσφορά του Συλλόγου για τα 90 χρόνια λειτουργίας του.

 

       

           

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ.  Καράογλου Θεόδωρος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ. κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κούβελας Δημήτριος, ο Βουλευτής κ. Βαρτζόπουλος Δημήτριος, ο πρώην Υπουργός κ. Γεώργιος Ορφανός, ο πρώην Υπουργός κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας Απόστολος, οι Αντιπεριφερειάρχες κα Πατουλίδου Βούλα και  κ.Γιουτίκας Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αηδονόπουλος Χάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο κ. Τιμαμόπουλος Θωμάς.   

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.