Πρόσκληση εορτής Αγίων Πάντων
17/06/2022
Έκπτωση στο Οικογενειακό Πρόγραμμα Υγείας της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη
21/06/2022

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                          ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 20.06.2022

ΓΟΝΕΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“  Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ  ”

Κουντουριώτου 21- 3ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

Email:agioipantes@gmail.com

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Συλλόγου Πολυτέκνων για την:

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

 

            Ο Κεντρικός Σύλλογος πολυτέκνων  Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης     

“ Οι Άγιοι Πάντες ” φέτος συμπλήρωσε 93 χρόνια λειτουργίας, προσφοράς και αγώνων. Οι πολύτεκνοι του Νομού Θεσσαλονίκης έδειξαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της Κυριακής ότι εκτιμούν τις προσπάθειες, τις ενέργειες, τις προτάσεις και όλα όσα γίνονται από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο και έτσι πυκνώνουν τις τάξεις του Συλλόγου που έχει ξεπεράσει τις 12.000 οικογένειες μέλη και είναι από τους 2-3 μεγαλύτερους της χώρας.

 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ονομαστική εορτή του Συλλόγου μας  τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία και δοξολογία  στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Γρηγορίου Παλαμά Θεσσαλονίκης, με παρουσία πολυτέκνων οικογενειών, επισήμων και φορέων της πόλης.

Ο αρχιμανδρίτης πατήρ Δαμασκηνός, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, τόνισε την προσφορά και τον αγώνα της πολύτεκνης οικογένειας, του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου που κάνουν ότι είναι δυνατόν για την πατρίδα μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

           

Ο κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος υπογράμμισε την ανάγκη για αλλαγή της δημογραφικής καταστροφής που έρχεται. Επιβάλλεται η αλλαγή πολιτικής απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια εάν πραγματικά η ηγεσία και το πολιτικό προσωπικό θέλουν την επιβίωση του Ελληνισμού.

Δυνατότητες υπάρχουν πρέπει να ισχύσουν σωστές προτεραιότητες. Υπάρχουν οργανωμένα κράτη, με άξιο πολιτικό προσωπικό, που φροντίζουν και κάνουν ότι είναι δυνατόν για την επιβίωσή τους, την ασφάλειά τους και την ευημερία. Επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα της κλειστής λίστας των εκπαιδευτικών στην οποία παραμένουν εγκλωβισμένοι  200 πολύτεκνοι γονείς οι οποίοι μετά την αλλαγή του νόμου Διαμαντοπούλου 3848/2010 δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερωτόκριτος  Θεοτοκάτος  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δέχθηκαν τους  πολύτεκνους και τους φίλους των πολυτέκνων για ευχές και κεράσματα στα γραφεία του Συλλόγου,  Κουντουριώτου 21, στον 3ο όροφο.

 

  Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση αγάπης δύο υπερπολύτεκνων οικογενειών με 10 και 8 παιδιά, όπου όλοι μαζί ευχήθηκαν τραγουδώντας χρόνια πολλά και ευλογημένα στον Πρόεδρο Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο για την ονομαστική του εορτή, χαρίζοντάς του μία όμορφη γλάστρα συνοδευόμενη από κάρτα με ευχές.

  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καλαφάτης Σταύρος

Οι Βουλευτές: ο κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, η κα Ευθυμίου Άννα, ο κ. Σιμόπουλος Ευστράτιος, ο κ. Κούβελας Δημήτριος

Ο Δήμαρχος κ. Ζέρβας Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Λιακόπουλος Νικόλαος

Οι Αντιδήμαρχοι: Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας  κ. Κυριζίδης Εφραίμ,  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Ιακώβου Κωνσταντίνος

Οι Αντιπεριφερειάρχες – Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Ο κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος, ο κ. Μήττας Χρήστος,  ο πρ. κ. Παπάς Φάνης

Ο τέως Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας  κ. Τιμαμόπουλος Θωμάς

Τέλος, με την παρουσία τους μας τίμησε η πολύτεκνη οικογένεια του Νομικού μας Συμβούλου κ. Χορόζογλου Γεωργίου.

 

 

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.