Δελτίο Τύπου εορτής Αγίων Πάντων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ «BABYLON»
19/06/2019
Πολύτεκνοι μεταφορείς
02/07/2019

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                                                         ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 26.06.2019

ΓΟΝΕΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“  Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ  ”

Κουντουριώτου 21- 3ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Συλλόγου Πολυτέκνων για την:

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

 

            Ο Κεντρικός Σύλλογος πολυτέκνων  Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης     

“ Οι Άγιοι Πάντες ” φέτος συμπλήρωσε 90 χρόνια λειτουργίας, προσφοράς και αγώνων. Οι πολύτεκνοι του Νομού Θεσσαλονίκης έδειξαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της Κυριακής ότι εκτιμούν τις προσπάθειες, τις ενέργειες, τις προτάσεις και όλα όσα γίνονται από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο και έτσι πυκνώνουν τις τάξεις του Συλλόγου που έχει ξεπεράσει τις 11.000 οικογένειες μέλη και είναι από τους 2-3 μεγαλύτερους της χώρας.

 

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 ονομαστική εορτή του Συλλόγου μας  τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. κ. Ανθίμου Αρτοκλασία και δοξολογία  στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Γρηγορίου Παλαμά Θεσσαλονίκης, με παρουσία πολυτέκνων οικογενειών, επισήμων και φορέων της πόλης.

 

         Πολύτεκνη οικογένεια και μέλη του Συλλόγου παίρνουν την ευχή του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη κ. κ.  Ανθίμου

 

Ο κ. Άνθιμος τόνισε την προσφορά και τον αγώνα της πολύτεκνης οικογένειας, του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου που κάνουν ότι είναι δυνατόν για την πατρίδα μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος υπογράμμισε την ανάγκη για αλλαγή της δημογραφικής καταστροφής που έρχεται. Επιβάλλεται η αλλαγή πολιτικής απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια εάν πραγματικά η ηγεσία και το πολιτικό προσωπικό θέλουν την επιβίωση του Ελληνισμού.

Δυνατότητες υπάρχουν πρέπει να ισχύσουν σωστές προτεραιότητες. Υπάρχουν οργανωμένα κράτη, με άξιο πολιτικό προσωπικό, που φροντίζουν και κάνουν ότι είναι δυνατόν για την επιβίωσή τους, την ασφάλειά τους και την ευημερία τους όπως η Νότιος Κορέα, η Ουγγαρία και άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες.

 Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους. 

 

             

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερωτόκριτος  Θεοτοκάτος  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δέχθηκαν τους  πολύτεκνους και τους φίλους των πολυτέκνων για ευχές και κεράσματα στα γραφεία του Συλλόγου,  Κουντουριώτου 21, στον 3ο όροφο.

 Στις οικογένειες που παρευρέθησαν στα  γραφεία του Συλλόγου δόθηκαν, ως δώρο, αρκετά τρόφιμα και είδη υγιεινής.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρ. του  κ. Τζιτζικώστα, ο κ. Αβραμίδης Στάθης,ο κ. Καράογλου Θεόδωρος, , ο κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, ο κ. Καλαφάτης Σταύρος,  ο κ. Σαρίδης Ιωάννης, ο κ. Ορφανός Γεώργιος, ο κ. Παπάς Φάνης, ο κ. Σταμάτης Δημήτριος, η κα Ευθυμίου Άννα, ο κ. Γαλαμάτης Δημήτριος, ο κ. Σιμόπουλος Στράτος, ο κ. Κοκόρης Παναγιώτης, ο κ. Κούβελας Δημήτριος, ο κ. Βενιέρης Δημήτριος, ο κ. Καρακωνστάνογλου Βενιαμίν, ο κ. Τιμαμόπουλος Θωμάς και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.