Ανοιχτό Σεμινάριο
12/05/2014

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης - Οι Άγιοι Πάντες

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ. Θεσσαλονίκη 14.10.2016

ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

΄΄ Ο Ι Α Γ Ι Ο Ι Π Α Ν Τ Ε Σ ΄΄

Κουντουριώτου 21- 2ος όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310552-140 φαξ 552-821

Αγαπητοί πολύτεκνοι,

Όλοι μας γνωρίζουμε πως η εποχή που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη και προσπαθούμε μέσα σε αυτήν να επιβιώσουμε μαζί με τα παιδιά μας. Είναι καιρός, λοιπόν, να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη μεταξύ μας, και πιστεύουμε ότι υπάρχει τρόπος!

Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ξεκινάμε την προσπάθεια να οργανώσουμε και να λειτουργήσουμε ένα κέντρο ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών. Στο πρόγραμμα αυτό, όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να προσφέρει και να ζητά αγαθά και υπηρεσίες χωρίς άλλες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα:

α) Προσφέρω φρούτα – ζητώ εκμάθηση αγγλικών
β) Προσφέρω ελαιοχρωματισμό – ζητώ γάλα για τα παιδιά μου
γ) Προσφέρω έπιπλα – ζητώ μέλι ή λάδι
δ) Προσφέρω εργασία – ζητώ ιατρικές υπηρεσίες
ε) Προσφέρω εργασία για το σπίτι – ζητώ υδραυλικό /ηλεκτρολόγο
και πολλά ακόμα, τα οποία περιμένουμε να προτείνετε εσείς οι πολύτεκνοι, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι η τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας «Οι Άγιοι Πάντες», υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Είναι σημαντικό, να έχει αρκετό απόθεμα, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις πολύτεκνες οικογένειες του συλλόγου μας, που πιθανόν να βρεθούνε σε παρόμοια ανάγκη. Ας ευαισθητοποιηθούμε να στηρίξουμε και αυτήν τη δραστηριότητα.

Χρειάζεται συσπείρωση και αλληλεγγύη. Στο Σύλλογό μας, που οι πολύτεκνες οικογένειες, ξεπερνούν τις 10.000, είναι ανάγκη να δείξουμε ευαισθησία και αλληλεγγύη, ώστε να ξεπεράσουμε τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας και ο Ελληνισμός.

Χρειάζεται επιμονή και υπομονή από όλους μας, και το έχουμε αυτό το προτέρημα εμείς οι πολύτεκνοι γονείς, και περιμένουμε τη δική σας ανταπόκριση.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κα. Άννα
Τηλ.: 6987218345, 6945398453

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.