Ένας ταλαιπωρημένος, περήφανος και πολύτεκνος πατέρας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΚΑΠΗ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
13/12/2018
Χριστουγεννιάτικη ΑΥΛΑΙΑ 2018-2019
20/12/2018
Κύριε Αλέξη Τσίπρα.
 
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, άφησα από τις 4 τα ξημερώματα 5 παιδιά και σύζηγο, μέχρι τις 5, 6,7 το απόγευμα…. φοράω τρία μπουφάν, φανέλες, γάντια, μπότες και γνωρίζω ότι θα παγώσω…. ήδη τα δάχτυλα μου πλέον δεν τα αισθάνομαι…. Δεν έχω πρόβλημα όμως, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια,δεν έχω μίσος… αγαπώ κάθε άνθρωπο και ομάδα σε αυτό το κόσμο, δεν έχω λεφτά, ούτε είχα…… δεν πειράζει αγωνίζομαι δίκαια. 
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΑΠΛΟΎ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΖΉΣΕΤΕ…..
 
 Θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες…..
Θέλουμε η Μακεδονία να μείνει Ελληνική…..
Θέλουμε επιτέλους, το κακομαθημένο παιδί των Εξαρχείων, ο δήθεν αναρχικός, ο ξετσίπωτος, ο προδότης, ο άθεος, ο ναι σε όλα….. Να μάθει ότι η Ελλάδα δεν είναι δική του….
Να μάθει ότι οι Έλληνες σ’αυτήν τη χώρα δεν ανήκουν στην κατηγορία των προδοτών….
Να μάθει ότι ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΞΑΝΆ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ με κανέναν τρόπο και κανένα φόβο….
Να μάθει ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ τον οποιοδήποτε εκφοβισμό… 
Να μάθει επιτέλους ο μηδενιστής ότι είναι ένας αμόρφωτος παλιάτσος που εκτελεί εντολές και το μόνο που έχει μάθει στην ζωή είναι το καθισιό , οι καταλήψεις, οι μολότοφ, τα εγκλήματα…. Γιατί… ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΡΟΖΟΥΣ στα χέρια του από δουλειά,ποτέ δεν κόπηκε η μέση του από το βάρος, ποτέ δεν ανέλαβε υπεύθυνα και ΤΊΜΙΑ να σταθεί ΣΥΖΗΓΟΣ νόμιμος απέναντι σε γυναίκα, ποτέ δεν σεβάστηκε τα πιστεύω των πολιτών της Ελλάδας……
Χωρίς ακρότητες που δίνουν τροφή στον φαύλο κύκλο της προδοσίας, χωρίς χουλιγκανισμούς και βιαιότητες… θα είμαι εκεί αν επιτραπεί στον απλό λαό… Ναι να σας ακούσω…. 
 
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΩ. 
 
Κύριε Αλέξη…. 
Δε σε φοβάμαι…. Φοβάμαι μόνο το άδικο… να μην το πράξω εις βάρος συμπολίτη μου. Θα είμαι εκεί όμως… επειδή ακριβώς φοβάμαι το άδικο να μην επικρατήσει σε αυτή την χώρα. Θα είμαι εκεί γιατί σέβομαι την ιστορία και τη θυσία των προγόνων μου, θα είμαι εκεί γιατί τα παιδιά μου θα ρωτήσουν αύριο… «εσύ μπαμπά τι έκανες»….θα είμαι εκεί γιατί… δάκρυσα πολλές φορές για την Μακεδονία μας…. 
 
ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ 
Θα είμαι κάθε φορά εκεί, γιατί το άδικο δεν το θέλει ούτε ο ΘΕΌΣ… Ραντεβού στην ομιλία του Αλέξη. 
 
Ένας ταλαιπωρημένος, περήφανος και πολύτεκνος πατέρας.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.