ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ

ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
29/08/2023
ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΓΕΝΙΚΟΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
01/09/2023

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΤΕΛ, ΟΑΣΘ,ΟΣΕ) ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΠΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ (ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 23 ΩΣ 25 ΕΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ).

Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ -ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΣΟ . ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΕ (ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ) ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV.GR , ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ -ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.