Globalcitizen Students Club 2024-2025. Επιδοτούμενα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής για Παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών – Έκπτωση έως και 80% για όλα τα έτη φοίτησης! Μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου. Μαθήματα Live online με επαγγελματίες καθηγητές, μέσω της Πλατφόρμας Globalcitizen Digital®. Ενημερωθείτε για τη δράση και δηλώστε συμμετοχή – Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
07/03/2024
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ- ΑΙΤΗΣΗ ΚΟΤ Γ ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
11/03/2024

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

1. Ξένες Γλώσσες

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές και προσφέρεται σε 25 από τις πιο ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου, που καλύπτουν επικοινωνιακά 130 έθνη.

flags-transparent

Ειδικά για τη συγκεκριμένη δράση, τα μαθήματα προσφέρονται σε 5 Ευρωπαϊκές Γλώσσες ήτοι:

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑΙΤΑΛΙΚΑ

 

  • ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΔΩ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

2. Πληροφορική

Παράλληλα με την εκμάθηση γλωσσών, οι μαθητές ανάλογα με την ηλικία τους, διδάσκονται και μαθήματα Πληροφορικής  που καλύπτουν ενδεικτικά τις ακόλουθες ενότητες: Εφαρμογές Γραφείου MS Office, Ηλεκτρονική Σχεδίαση (Graphic Design), Σχεδίαση Ιστοσελίδων (Web Design), Εργαλεία Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)  .

Τα μαθήματα διδάσκονται  από εξειδικευμένους καθηγητές στο Σύστημα Globalcitizen® (Globalcitizen Specialists®) οι οποίοι παρέχουν στους μαθητές υψηλής ποιοτικής στάθμης και κύρους εκπαίδευση και τους εφοδιάζουν με σύγχρονες εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες, όχι μόνο για τη μελέτη των μαθημάτων τους και τις εργασίες τους στο σχολείο, αλλά και τους καθιστούν πανέτοιμους μετά το Λύκειο για σπουδές, εργασία (πρόσληψη στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), επιχειρηματική δραστηριότητα, κοινωνική ανέλιξη και επαγγελματική σταδιοδρομία, στη Ελλάδα την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος οι μαθητές λαμβάνουν τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά σπουδών Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής με διεθνή αναγνώριση.

language certificates

 

Τρόπος παροχής

Τα μαθήματα παρέχονται ζωντανά, Live Online μέσω της πλατφόρμας GLOBALCITIZEN DIGITAL® αποκλειστικά σε γκρουπ 10-12 σπουδαστών, και οι μαθητές μπορούν να τα παρακολουθούν από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τους όπου και αν βρίσκονται, χωρίς μετακινήσεις, περιττά έξοδα, και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

 Έγγραφες στο Πρόγραμμα και χρονικοί περιορισμοί

Η ιστοσελίδα για την ενημέρωση των γονέων είναι διαθέσιμη στο site του Οργανισμού και μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ:   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ενότητα για την αναλυτική παρουσίαση του ωρολογίου προγράμματος των μαθήματων ανά γλώσσα και επίπεδο, καθώς και ο τρόπος Εγγραφής των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα της επιλογής τους, θα ανοίξει από 1η Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 15 Απριλίου 2024.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από το νέο ακαδημαϊκό έτος Σεπτέμβριος 2024 – Μάιος 2025.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αριθμός μαθητών σε κάθε γλώσσα και επίπεδο είναι συγκεκριμένος και ισχύει αυστηρά η σειρά προτεραιότητας (first come first served).

Προς τούτο, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τον ως άνω δεσμό (link) άμεσα και συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα παιδιά σας, στις γλώσσες και τα επίπεδα που επιθυμείτε να παρακολουθήσουν. Με την λήψη της αίτησής σας, ένα στέλεχος του Οργανισμού θα επικοινωνήσει μαζί για πλήρη ενημέρωση σας και θα πάρετε και σειρά προτεραιότητας.

 

 

 

 

 

 

Globalcitizen Club Card

Αποκτήστε τώρα την κάρτα μέλους Globalcitizen Club και επωφεληθείτε!

Ελπίζουμε η συγκεκριμένη δράση να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και να σας εξυπηρετήσει καθώς πάντα προσπαθούμε να στηρίξουμε τα μέλη μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.