ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Προσφορά καταστήματος «all4kid» σε παιδικά υποδήματα
22/03/2022
Προσφορά συντήρησης κλιματιστικών
05/04/2022

FINAL LOGO (3).jpg

 

Προς το Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες»

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις που δημιουργούν ενίοτε ανυπέρβλητες δυσκολίες στην καθημερινότητα της πολύτεκνης οικογένειας, τα Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια EXPERIMENT επιθυμούν την έναρξη συνεργασίας με το Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες».

 

Πολλοί εξ ημών προερχόμαστε από πολύτεκνες οικογένειες γνωρίζοντας όλα τα προβλήματα και τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα μέλη της, ειδικά όταν αυτά αφορούν θέματα υγείας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξασφαλίσουμε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» (γονείς και παιδιά):

Μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου σε ΟΛΕΣ τις μικροβιολογικές εξετάσεις (αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές), συνοδευόμενες από το αντίστοιχο παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ

20% έκπτωση στις εξετάσεις που δε συνταγογραφούνται και πραγματοποιούνται ιδιωτικά

Τα Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια EXPERIMENT βρίσκονται στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχουν ωράριο λειτουργίας 8 π.μ. – 10 μ.μ. Συστήνεται τηλεφωνική επικοινωνία πριν την προσέλευση των εξεταζομένων για την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων.

 

Κεντρικό: Τσιμισκή 102 – 1ος όροφος Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 28 44 48

 

Υποκατάστημα: Βασιλέως Ηρακλείου 4 – 2ος όροφος Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 50 60 60

 

Παραμένουμε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.