Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ. ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Κτηνιατρικό γραφείο παραγωγικών ζώων Συμβουλευτική
11/06/2018
Ανακοίνωση σχετικά με τη ονομασία των Σκοπίων
13/06/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 5/6/2018

Η Γερμανικοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, τα καλοπληρωμένα όργανα της διαδόχου του Χίτλερ στις Βρυξέλλες και οι εξωνημένες και ανίκανες κυβερνήσεις χωρών, όπως η Ελληνική υποστηρίζουν και υλοποιούν τον αριστερόστροφο φασισμό φοβερίζοντας και απειλώντας τους λαούς.

Μάλιστα έφτασαν στο έσχατο σημείο να παραβλέπουν τις αποφάσεις των λαών που μετά από ώριμη σκέψη ψηφίζουν κόμματα που είναι πατριωτικά και υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας τους και των συμπολιτών τους.

Τελευταίο παράδειγμα η Ιταλία όπου ο λαός της αποφάσισε και ψήφισε πατριωτικά κόμματα και αμέσως σύσσωμος ο οργανωμένος αριστερόστροφος και γνωστός φασισμός της Γερμανίας, κυβερνώντες και ΜΜΕ, άρχισαν την βρωμερή – γκεμπελική προπαγάνδα εναντίον των Ιταλών και της Ιταλίας. Βρήκαν αμέσως και τον Εφιάλτη Ιταλό, γερμανοτσολιά τον αποκάλεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς στην εφημερίδα μας (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) σε άρθρο του, για να υλοποιήσει τα θελήματά τους.

Τα ίδια κάνουν και στη χώρα μας οι κυβερνώντες και η «Λάσπη και ο Βούρκος» που τους ακολουθεί. Είδαμε και βλέπουμε το πάθος, την εμπάθεια και την κακοήθεια της Κυβέρνησης και των ΜΜΕ, που την στηρίζουν, με πόση επιμονή και μίσος επιτίθενται σε όσους διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του κατάπτυστου και γηραλέου Μπουτάρη. Για τις μειοδοτικές και απαράδεκτες δηλώσεις του, για τους σφαγιασθέντες Έλληνες Ποντίους και την Μακεδονία, καμία αναφορά οι αδιάντροποι. Θέλουν να κάνουν ήρωα τον… απαράδεκτο.

Κατάλαβε κανείς τι τους περιμένει;

Γράφαμε στο τελευταίο άρθρο (29 Μαΐου 2018) ότι: «Μωραίνει Κύριος ους Βούλεται απωλέσαι» το επαναλαμβάνουμε μήπως και καταλάβουν, οι κυβερνώντες και η «Λάσπη και ο Βούρκος» που τους ακολουθεί, τα αυτονόητα.

Ο κάθε λαός και ιδιαίτερα ο Ελληνικός όταν βλέπει τις Ηθικές, Πνευματικές και Εθνικές Προδοσίες που υλοποιεί και νομοθετεί ο αριστερόστροφος φασισμός, αντιδρά και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης τον οδηγεί σε σκέψεις και αποφάσεις που θα βοηθήσουν στην σωτηρία της πατρίδας και των Ελλήνων.

Βλέπουν οι κυβερνώντες ή χρειάζονται να τους το επαναλαμβάνουμε, με κάθε ευκαιρία, ότι όπου γίνονται εκλογές στην Ευρώπη υπερψηφίζονται τα πατριωτικά κόμματα που ενδιαφέρονται, πρωτίστως, για την πατρίδα τους και τους συμπολίτες τους. Ας ρίξουν μια ματιά στην Ουγγαρία, Αυστρία, Ιταλία και ας προετοιμασθούν να λάβουν την ίδια απάντηση για τα ψέμματα, την εξαπάτηση και την προδοσία.

Να είναι βέβαιοι ότι: ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι έκαναν εναντίον: της Ιστορίας  μας, της Ορθοδοξίας μας και της Πατρίδας μας. Είναι τόσες πολλές οι Ηθικές, Πνευματικές και Εθνικές Προδοσίες που κάνουν οι κυβερνώντες, ώστε δεν προλαβαίνουμε να τα σχολιάζουμε όλα. Όπως έγινε με τον νόμο που προώθησε και ψήφισε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δίνει το δικαίωμα της αναδοχής παιδιών στα ομόφυλα «ζευγάρια». Η κυβέρνηση έβαλε άλλη μία «τορπίλη» στην Ελληνική κοινωνία.

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός υποφέρει από ανυπέρβλητα προβλήματα, που του προξένησαν οι άφρονες πολιτικές τους, η κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με τα πολλά καίρια και φλέγοντα θέματα που απασχολούν την μεγάλη πλειοψηφία του λαού φέρνει νομοσχέδια προς ψήφιση σύμφωνα με τα συμφέροντα, τις υποδείξεις και τις εντολές αυτών που προωθούν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και υλοποιούν τους σχεδιασμούς της «Νέας Εποχής». Δεν αντιλαμβάνονται και δεν καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες, ότι: αυτοί οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι έχουν καταφέρει σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν νόμους ακόμη και για την…. αιμομιξία και την κτηνοβασία και προετοιμάζουν και την παιδοφιλία;

Ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες για τα δικαιώματα των παιδιών;

Αναλογίζονται τις συνέπειες για την κοινωνία μας;

Κανείς δεν αμφιβάλει πλέον ότι: αυτή η σουρεαλιστική – παρδαλή – αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη κυβέρνηση δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτόν τον τόπο. Το οικτρό νομοσχέδιο για την αναδοχή τέκνων από ομόφυλα «ζευγάρια» δεν έδωσε μόνο το μέτρο της ηθικής σήψης της κυβέρνησης. Έδωσε και το μέγεθος της ανικανότητας της Βουλής των Ελλήνων να προασπίσει τις ηθικές αξίες όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων.

Θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση όταν έλθει η ώρα τους.

                                                                                                                                             Ο πρόεδρος

                                                                                                                                              Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.