ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Πώληση αυτοκινήτου
27/02/2018
Έκδοση πιστοποιητικών πολυτεκνικής ιδιότητας
08/03/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 27/2/2018

 

Ζούμε πρωτοφανή και απίστευτα πράγματα και καταστάσεις. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε όλοι πλέον, ότι επιτίθεται με μεγάλη σφοδρότητα στον θεσμό της οικογένειας και ιδιαίτερα εναντίον των τριτέκνων και πολυτέκνων, ενώ βουλευτές ακόμη και του κυβερνώντος κόμματος βάλουν κατά της αρμόδιας αναπληρώτριας υπουργού εργασίας, κατηγορώντας την για ιδεοληπτικά κριτήρια στα παραπάνω και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ΠΟΤΕ!!!

Γίνονται όμως επί των ημερών της «πρώτη φορά αριστερά κυβέρνησης»!!!

Ο «αριστερόστροφος φασισμός» σε όλο του το μεγαλείο!!! Που όχι μόνο δεν επιδεικνύει ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά αντίθετα, επιδεικνύει τη μεγαλύτερη κοινωνική αναλγησία που επέδειξε ποτέ κυβέρνηση στην πατρίδα μας!

Η κυβέρνηση χτυπά αλύπητα όσους στηρίζουν το Έθνος, αφελληνίζοντας την Ελληνική κοινωνία, προσπαθώντας να την αποχρωματίσει θρησκευτικά, καταργώντας πρόνοιες, υπονομεύοντας δικαιώματα και καταστρέφοντας τις υποδομές της χώρας μας, ενώ ετοιμάζεται παράλληλα, να ξεπουλήσει τα πάντα, προκειμένου να κλείσει όπως – όπως ζητήματα και θέματα που άπτονται του μέλλοντος των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

Πιστεύουμε ότι αντιλήφθηκε και κατάλαβε, ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ότι το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής εναντίον τους. Αυτό έφερε την κοσμοσυρροή στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα που τρομοκράτησε τόσο πολύ τους κυβερνώντες, το πλήθος και το πάθος τους, ώστε οδήγησε τον Τσίπρα στην αθλιότητα να αποκαλέσει το καλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού «ετερόκλητο όχλο».

Από την μία πλευρά οι Πατριώτες και από την άλλη ο «αριστερόστροφος φασισμός» σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή, με τις ομαδούλες των εξτρεμιστών, που είναι σκέτοι δειλοί τρομοκράτες, που έχουν μαζί τους και όλους τους εθνομηδενιστές.

Πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός, ο υπουργός εξωτερικών και όλοι οι κυβερνώντες έχουν αντιληφθεί και κατανοήσει πως έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε πλήρη ανυποληψία.

Πιστεύουμε ότι αντιλαμβάνονται και νοιώθουν την απαράδεκτη και ιταμή συμπεριφορά του βάρβαρου οθωμανού ισλαμιστή Σουλτάνου της Τουρκίας, που απειλεί ότι θα τους «σπάσει τα πόδια» εάν τολμήσουν να πατήσουν στα ΙΜΙΑ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κατανοούν και αντιλαμβάνονται την επίσης απαράδεκτη συμπεριφορά της Βουλγαρίας, για την οποία συμφωνήσαμε και της δώσαμε το δικαίωμα να μπει στην Ε.Ε.

Βέβαια και η συμπεριφορά της Αλβανίας που της δώσαμε το δικαίωμα, με την συγκατάθεσή μας, να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ έγινε πολύ χειρότερη και απαράδεκτη με τρελές απαιτήσεις και αξιώσεις. Ας φανταστούμε όλοι τι θα γίνει εάν τους δώσουμε την συγκατάθεσή μας να μπουν και στην Ε.Ε.

Τέλος οι απερίγραπτοι και απελπισμένοι Σκοπιανοί, εάν τους δώσουμε το όνομα και την συγκατάθεσή μας να μπουν στο ΝΑΤΟ, ακόμη και οι φίλοι και υποστηρικτές τους θα εκπλαγούν από την συμπεριφορά τους και τις απαιτήσεις τους μετά την ένταξή τους.

Τι πρέπει να γίνει; Χρειάζεται αναθεώρηση των αυτοκαταστροφικών πολιτικών στην Ελλάδα και την Κύπρο μετά τα τελευταία γεγονότα στην Κυπριακή ΑΟΖ. Η αυτοκαταστροφική πολιτική που ακολουθούν στο εσωτερικό μέτωπο τα δύο κόμματα, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, πρέπει να αλλάξει. Εάν θέλουμε να επιβιώσει ο Ελληνισμός χρειάζεται σύνεση, ομοψυχία και ομόφωνα αποφασισμένος εθνικός σχεδιασμός.

Είναι απαραίτητο να πούμε στον Ερντογάν ότι: «Όλα έχουν ένα όριο».

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αν δεν κάνω λάθος στο δημοτικό, η Κύπρος ήταν πληγή στο στήθος της Ελλάδας που συνεχώς και ακατάσχετα αιμορραγούσε, που αγωνιζόταν και πολεμούσε με λίγα διαστήματα ησυχίας και ειρήνης. Πότε οι Άγγλοι, πότε οι Τούρκοι, καταπίεζαν έναν λαό με παραδόσεις, με ιστορία και με καταγωγή Ελληνική.

Θυμάμαι με συγκίνηση τον Καραολή και τον Δημητρίου, τους πρώτους μάρτυρες που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τους Άγγλους και ολόκληρος ο Ελληνισμός θρήνησε γοερά τον χαμό τους.

Πραγματικά μέχρι σήμερα αυτό το κομμάτι της ελληνικής γης, που είχε την κακοτυχία να βρίσκεται ολομόναχο στο κέντρο της Ανατολικής Μεσογείου, εξακολουθεί να αποτελεί θήραμα και εξιλαστήριο θύμα της Τουρκίας, που δείχνει κατά διαστήματα τις προθέσεις της για να κρύψει, βέβαια, τις αποτυχίες και τα λάθη της στο εσωτερικό.

Έτσι ο οθωμανός Ερντογάν, προσπαθώντας να ανεβάσει το ηθικό του λαού του, μας φοβέρισε ακόμη μια φορά ότι το οθωμανικό χαστούκι είναι βαρύ και ασήκωτο. Ξύνεται ο λύκος στη «γκλίτσα» του τσομπάνη, όμως θα πρέπει να καταλάβουν οι βάρβαροι εχθροί μας ότι όλα έχουν ένα όριο.

Όσο και αν συγκεντρώνει τον όχλο για να τον αποθεώνουν, ξεχνά ότι στην απέναντι όχθη υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λαός που μπροστά στην ελευθερία του και την ανεξαρτησία του δεν υπολογίζει ούτε οργανωμένες λεγεώνες, τα δίνει όλα μέχρις εσχάτων, ας μάθει για το ΕΠΟΣ του ΄40, αψηφώντας τα γιουρούσια και τα πωρωμένα βάρβαρα στίφη εξ ονόματος του Αλλάχ, του θεού τους που με το έγκλημα θέλει να επιβληθεί η θρησκεία του.

Μας εξοργίζει όλους τους Έλληνες το θράσος του βάρβαρου Σουλτάνου, το ύφος και η πολιτική του. Εμβόλισαν ένα σκάφος του λιμενικού σώματος και δεν σκέφτηκαν ότι για δευτερόλεπτα δεν προσάραξαν πάνω στην βραχονησίδα, την Ελληνική βραχονησίδα, τα Ίμια που δεν έχουν το δικαίωμα να υψώσουν την Τουρκική σημαία. Να του θυμίσουμε ότι για μία ολόκληρη ζωή, η κυρά της Ρω, ύψωνε την Ελληνική σημαία και φύλαγε Θερμοπύλες, μέχρι το τέλος της ζωής της, πάνω σε ένα μικροσκοπικό νησάκι που καλά καλά ούτε ο χάρτης το σημειώνει. Και πιστεύει ότι θα φοβηθούμε το οθωμανικό χαστούκι; Δεν μετρά καλύτερα αυτά τα χαστούκια που τρώει από πολλές πλευρές. Μήπως πιστεύει ότι μας κάνει χάρη που υπάρχουμε;

Αγαρηνά αδιόρθωτα σκυλιά γυροφέρνουν την πατρίδα μας προκαλώντας. Χωρίς να σέβονται τίποτα. Γιατί όλα αυτά; Γιατί σκυλιάζουν για τα ευρήματα στο θαλάσσιο χώρο που μας ανήκει και αυτοί είναι απ’ έξω. Γιατί μπροστά  στα μάτια  τους τα Ελληνικά νησιά κρατούν γερά, αδιαφορώντας για την ύπαρξη του Ερντογάν ο οποίος σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες, μίσος αλλά και πάθος από την απέναντι όχθη.

Μπορεί οι Έλληνες να μην μιλούν, να ανταποκρίνονται ήπια και με νηφαλιότητα αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο καζάνι που βράζει και το καπάκι του χοροπηδά κάθε φορά που ο αφρός του ξεχειλίζει. Να κάνει στον Αλλάχ την προσευχή του ο Ερντογάν να μην ανοίξει αυτό το καπάκι, η πόρτα του τρελοκομείου, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχει το τέλος όλων των ηγετών που είχαν πάρει τα μυαλά τους αέρα, θεωρώντας τους εαυτούς τους ανίκητους παντοκράτορες.

Η Ελλάδα γνωρίζει καλά να πολεμά, γνωρίζει να αμύνεται και να φυλάει Θερμοπύλες. Είναι απαράδεκτο και γελοίο συγχρόνως να στέλνει τα πλοία του στις θάλασσές μας και τα αεροπλάνα του πάνω από τα νησιά μας, για να δείξει στους Ευρωπαίους τη δύναμή του. Ότι όμως και να κάνει, η Ελλάδα είναι τόπος ιερός, που δεν μπορείς εύκολα να αγγίξεις γιατί ματώνεις και πληγώνεσαι. Και ακόμη είναι το κομμάτι της Γης που το προστατεύει η Παναγία και ο Εσταυρωμένος Υιός της.

Η Ελλάδα δεν έχει πολλές επιλογές.

Έχει μία και μόνο.

Την συναίνεση όλου του πολιτικού κόσμου και τη συστράτευση του Ελληνικού λαού. Πέρα από κόμματα και όποιες άλλες διαφορές.

Η Ελλάδα είναι πάνω από όλα.

Ο Ερντογάν μας κτύπησε την καμπάνα.

Χρέος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι να μαζέψει στο τραπέζι όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και να σταλεί το μήνυμα: Μέχρι εδώ!

Η Ελλάδα δεν παίζει!!!

Πιστεύουμε ότι άκουσαν την φωνή του Ελληνικού λαού στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, διαφορετικά θα υποστούν τις συνέπειες της οργής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.