ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ι.Ι.Ε.Κ. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ
18/07/2018
Στηρίζουμε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος
20/07/2018

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ι.Ι.Ε.Κ. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

                                                                    Ημερομηνία: 19/07/2018

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τα  ΙΙΕΚ  ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ   προσφέρει  ένα εξάμηνο εντελώς δωρεάν  στο πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ  για εγγραφές  έως  31  Ιουλίου  2018.

Γιατί να σπουδάσω κομμωτική?

Η κομμωτική σήμερα είναι περιζήτητο, ενδιαφέρον, δημιουργικό και κερδοφόρο επάγγελμα! Είναι όμως και ένας επαγγελματικός κλάδος που απαιτεί υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση.

Γιατί ΙΙΕΚ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ?

 Πρόκειται για το πλέον εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ στην Ελλάδα. Από το 1980 δημιουργούμε καταξιωμένους επαγγελματίες, εφοδιάζοντας τους σπουδαστές μας με τα κατάλληλα προσόντα, για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση κατοχυρώνοντας τόσο τους ίδιους όσο και τους πελάτες τους.

Με ένα πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας, χαράζουμε τις δικές μας γραμμές στον τρόπο εκμάθησης και πρακτικής άσκησης προετοιμάζοντας τους αποφοίτους ως σημερινούς αναγνωρισμένους επαγγελματίες.

Με εκπαιδευτική εμπειρία πάνω από 30 χρόνια και επαγγελματική πείρα 40 χρόνων στην Κομμωτική, συμβάλλουμε τα μέγιστα για μια πετυχημένη επαγγελματική καριέρα στον χώρο της Κομμωτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα σπουδών συνδέει τα μαθησιακά αποτελέσματα με Πιστωτικές Μονάδες, σε εφαρμογή του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και του ECVET (European Credit System for Vocational and Education and Training – Ε.Ε. C 155/O2 της 8.7.2009), η απόδοση των οποίων επιτρέπει τόσο την αντιστοίχιση των αποκτούμενων προσόντων και την ισοτιμία των τίτλων σπουδών όσο και την κινητικότητα μεταξύ διαφόρων εκπαιδευτικών συστημάτων και των διαφόρων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι απόφοιτοι του ΙΙΕΚ Κομμωτικής Τριανταφυλλίδη, αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά από επιτυχημένες εξετάσεις πιστοποίησης στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το ΙΕΚ Κομμωτικής Τριανταφυλλίδη απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου, ΕΠΑ.Λ και ΤΕΕ Β’ Κύκλου καθώς και σε αποφοίτους ΣΕΚ. Οι πτυχιούχοι ΕΠΑ.Σ και ΤΕΕ Β’ Κύκλου ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ κατατάσσονται απευθείας στο Γ’ εξάμηνο σπουδών.

Οι κάτοχοι του Διπλώματος αποκτούν Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος άμεσα χωρίς ένσημα ή προϋπηρεσία αποκτώντας το δικαίωμα να ανοίξουν άμεσα το δικό τους κομμωτήριο.

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ Κομμωτικής μπορούν να απασχοληθούν ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες Κομμωτές – Κουρείς, στην βιομηχανία και εταιρείες προϊόντων κομμωτικής, ως εμπορικοί επισκέπτες και σύμβουλοι χρήσης αυτών, ως επικεφαλείς σε μεγάλες μονάδες πολυάριθμου προσωπικού όπως κομμωτήρια, εμπορικές εταιρείες, κέντρα αισθητικής, ξενοδοχεία κλπ, στο θέατρο, στον Κινηματογράφο, στην τηλεόραση.

Το δίπλωμα του ΙΕΚ αποτελεί προσόν για διορισμό σε θέση φορέων του δημόσιου τομέα και μέσω προκηρύξεων ΑΣΕΠ σύμφωνα με το Π.Δ. 44 (ΦΕΚ 63/Α’/9-3-05). και μοριοδοτείται με 150 μονάδες (Άρθρο 8 Ν. 3051/2002, ΦΕΚ 220/Α/20-902).

Το πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ του ΙΕΚ Κομμωτικής Τριανταφυλλίδη αποτελείται κατά 70% από εργαστηριακά μαθήματα και πρακτική άσκηση η οποία πραγματοποιείται σε δικά μας κομμωτήρια από καταξιωμένους επαγγελματίες κομμωτές με πολυετή εμπειρία.

 

Κρατικό δίπλωμα αναγνωρισμένο από την Ε.Ε.

  • Αναβολή στράτευσης
  • Ασφάλιση καταρτιζομένων
  • Υποτροφίες Αριστούχων
  • Υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό
  • Χρήση ψηφιακής βιβλιοθήκης
  • Δωρεάν Internet (wifi)
  • Χορήγηση ευρωδιαβατηρίου «EUROPASS»
  • Ανταλλαγές καταρτιζομένων σε χώρες της Ε.Ε.
  • Συμμετοχή σε διεθνής, Βαλκανικούς και πανελλήνιους διαγωνισμούς και σεμινάρια
  • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους μας, μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης του Ι.Ι.Ε.Κ.

 

Εάν θέλεις να εκτινάξεις στα ύψη την επαγγελματική σου καριέρα με ένα δημιουργικό και συναρπαστικό τρόπο, τότε ο χώρος της ομορφιάς είναι ο πιο κατάλληλος για σένα!

Οι Σπουδαστές μας κάθε χρόνο συμμετέχουν στους μεγαλύτερους Διεθνείς, Βαλκανικούς και Πανελλαδικούς διαγωνισμούς makeup & hair styling, αποκομίζοντας αξέχαστες επαγγελματικές εμπειρίες, Πολλά κύπελλα και μετάξια, με συνεχείς διακρίσεις και πρωτιές, καθιστώντας έτσι τη σπουδαστική ζωή συναρπαστική, γεμάτη λάμψη. Την πολυετή εμπειρία και τα μυστικά του επαγγέλματος θα στα εκμυστηρευτούν οι έμπειροι Καθηγητές μας με πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα του εξωτερικού.

Schwarzkopf PROFESSIONAL

Μαζί μας θα έχεις συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας, πολλά δώρα και προσφορές, καθώς και υποτροφίες από την Ακαδημία ASK της Schwarzkopf Professional. Για να θυμάσαι ότι μέσα από τη δουλειά σου γίνεται όμορφη και η ζωή σου!!!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 43, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | ΤΗΛ/FAX: 2310 553.740, 2310 553.743

ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 39, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | ΤΗΛ: 2310 261.002, 268.009

www.coiffure.edu.gr & www.artisan.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.