ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ-GLOBALCITIZEN-ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ
15/06/2023
ΠΩΛΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
20/06/2023

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ GLOBALCITIZEN ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ 

 

 

Θέμα: Επιδοτούμενα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής για Πολύτεκνους.

 

Ο Σύλλογος μας εξασφάλισε μια σημαντική συμφωνία με το διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό Globalcitizen για την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για τα μέλη του.

Ποιο συγκεκριμένα ο Οργανισμός, μέσω του GlobalcitizenStudentsClub®,παρέχει σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα των παιδιών των πολύτεκνων οικογενειών του συλλόγου μας, σε 5 από τις ποιο ομιλούμενες Γλώσσες του κόσμου (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά) καθώς και προγράμματα Πληροφορικής, για όλα τα έτη φοίτησής τους από το Δημοτικό έως το Λύκειο!

Πρόκειται για μια σημαντική δράση του Οργανισμού (TheGlobalcitizenInitiative) που βοηθά παιδιά απ’ όλο τον κόσμοόχι μόνο να μάθουν άριστα τις γλώσσες τις επιλογής τους, αλλά να γνωρίσουν και άλλες κουλτούρες, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ανοίξουν του ορίζοντες τους. Παράλληλατους βοηθά να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και Πιστοποιητικά Σπουδών διεθνούς αναγνώρισης και κύρους, απαραίτητα για την ακαδημαϊκή τους εξέλιξη και επαγγελματική τους καριέρα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Τα μαθήματα παρέχονται από εξειδικευμένους καθηγητές GlobalcitizenSpecialists®,
LiveOnLineζωντανάμέσω της ΠλατφόρμαςGlobacitizenDigital®, και τα παιδιά τα παρακολουθούν από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τουςσε όλη την Ελλάδα,χωρίς μετακινήσεις, περιττά έξοδα και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Τα παιδιά, μέσω της πλατφόρμας, θα έχουν πρόσβαση και σε όλο τους το εκπαιδευτικό υλικό (ΔΩΡΕΑΝ σε ηλεκτρονική μορφή), ενώ παράλληλα θα μπορούν να βλέπουν όλες τις βιντεοσκοπήσεις των μαθημάτων τους για επανάληψη και εμπέδωση της ύλης. Επίσης θα έχουν δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης και επικοινωνίας με τους καθηγητές τους και εκτός μαθήματος (24ώρες το 24ώρο όλο το χρόνο) για οτιδήποτεχρειαστούν.

Αναλυτικές πληροφορίες για το μοναδικό αυτό Πρόγραμμα, την Επιδότηση και τον Τρόπο Εγγραφής, μπορείτε να βρείτε στο λινκ που ακολουθεί:

https://www.globalcitizen.gr/prosfores/xenes-glosses/globalcitizen-students-club-pt/

Παράλληλα σας επισυνάπτουμε και σχετικά ενημερωτικά έντυπα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι Εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι Αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως και Παρασκευή, 21Ιουλίου 2023!!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον Οργανισμό Globalcitizen:
Τηλ: 210 801 9427  –  E-mail: info@globalcitizen.gr 
Website: www.globalcitizen.gr

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.