Προσφορά ομάδας μπάσκετ «Βίκτωρ ΑΜΣ»

Θέση εργασίας για οδοντίατρο
12/09/2019
Ανακοίνωση για τους αριστούχους
18/09/2019

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος καλαθοσφαίρισης «Βίκτωρ ΑΜΣ» κάνει προσφορά στα μέλη του Συλλόγου ετήσια συνδρομή 50€ ανά οικογένεια, όσα παιδιά και αν έχει κάθε οικογένεια στην ομάδα.Στην ομάδα  λειτουργούν τμήματα διαφόρων ηλικιών,από Α’ Δημοτικού μέχρι και Γ’ Λυκείου. Το ποσό αυτό καλύπτει και τον ρουχισμό, αλλά και τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών της ΕΚΑΣΘ.

Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στην περιοχή Τούμπας – Τριανδρίας, αλλά και σε άλλα γήπεδα. Πληροφορίες – εγγραφές

κ. Φώτης: 6978844655.

Ακολουθεί η επιστολή την οποία μας παρέθεσε μέλος πολύτεκνης οικογένειας που μας έκανε την προσφορά.

«Αγαπητοί πολύτεκνοι,

Mε το έλεος του Θεού μια νέα σχολική και αθλητική χρονιά αρχίζει. Ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης  Βίκτωρ ΑΜΣ κατανοώντας την ανάγκη της ισορροπίας μεταξύ πνευματικής και σωματικής δραστηριότητας,  «νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ», καθώς και αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία και τη δυσκολία των οικογενειών-και ιδιαιτέρως των πολύτεκνων-να ανταπεξέλθουν στις βασικές υποχρεώσεις, ξεκινάει μια προσπάθεια τη φετινή χρονιά να μειώσει όσο το δυνατό περισσότερο τη συνδρομή συμμετοχής παιδιών στα τμήματά του. Η συνδρομή, με την οικονομική στήριξη ανθρώπων που αγαπούν το μπάσκετ, θα είναι 50€ ανά οικογένεια, όσα παιδιά και αν έχει κάθε οικογένεια στην ομάδα.

Στην ομάδα μας λειτουργούν τμήματα διαφόρων ηλικιών,από Α’ Δημοτικού μέχρι και Γ’ Λυκείου. Το ποσό αυτό καλύπτει και τον ρουχισμό, αλλά και τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών της ΕΚΑΣΘ.

            Εξάλλου η ομάδα μας, δεν λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος, αλλά αποτελεί συλλογική προσπάθεια των μελών – γονέων, αλλά και των προπονητών για την γαλούχηση των παιδιών μας με αρχές, υγιή πρότυπα και αξίες, που θα τα θωρακίσει απέναντι σε κακές επιρροές και θα τα κρατήσει μακριά από πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια ,χωρίς φυσικά να ξεχνάμε ότι αποτελεί και τη δεξαμενή από την οποία τροφοδοτείται η ανδρική μας ομάδα.

            Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στην περιοχή Τούμπας – Τριανδρίας, αλλά και σε άλλα γήπεδα. Πληροφορίες – εγγραφές

           κ. Φώτης: 6978844655.

 

Με τιμή και αθλητικούς χαιρετισμούς.

Εκ του ΔΣ »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.