Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Προσφορά πολυκαταστημάτων «ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ»
25/09/2020
Πώληση αυτοκινήτου
08/10/2020

Αρ. Πρωτ. 58                                                                          Θεσσαλονίκη, 07/10/2020

 

 

Προς:              Όλα τα μέλη του Σωματείου

                        ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ»

ΘΕΜΑ:      Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

 

Αγαπητοί Πολύτεκνοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ», σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος καταστατικού

συγκαλεί

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα γίνει, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, στα γραφεία του Συλλόγου μας στον 3ο όροφο με ώρα έναρξης 11 π. μ.

Θέμα της Ημερήσιας Διάταξης είναι

  1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως
  2. Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης για το 2021, συζήτηση επ’ αυτής και έγκρισής της.
  3. Παρουσίαση προϋπολογισμού έτους 2021, συζήτηση επ’ αυτού και έγκρισή του.

 

 

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το ένα τέταρτο των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού. Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της 11-9-2019 (πρακτικό 12ο) ταμειακώς τακτοποιημένα για τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ.είναι όσα μέλη έχουν πληρώσει  το έτος 2019. Δλδ: Από 3400 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη,)  θα πρέπει να παρευρίσκονται τα 850 μέλη.

 

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας (σύμφωνα με το άρθρο 20  του ισχύοντος καταστατικού) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις  17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2020 στον ίδιο χώρο και με την ίδια ημερήσια διάταξη (της πρώτης γενικής συνέλευσης) και ώρα έναρξης 11 π.μ.

Σας επισημαίνουμε ότι για τη δεύτερη Γ.Σ. δεν απαιτείται η προαναφερόμενη απαρτία, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού και θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε.

Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση αυτή, καθώς η παρουσία του κάθε μέλους κρίνεται απαραίτητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.