«ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή/ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ Δ. ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΘΕΡΜΗΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Πασχαλινό ωράριο Συλλόγου
19/04/2022
Διακοπές στην Χαλκιδική
23/05/2022

Σας επισυνάπτουμε αναλυτικά την πρόσκληση του  ΚΔΒΜ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που αφορά επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων των δήμων Λαγκαδά, Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας – Χορτιάτη και Δέλτα.

 

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι, 

η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΔΒΜ έχει αναλάβει ως ανάδοχος την υλοποίηση του έργου «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή/ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ Δ. ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΘΕΡΜΗΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Θα θέλαμε να δημοσιοποιήσετε την πρόσκληση ωφελουμένων για ενημέρωση των μελών σας που επιθυμούν να συμμετέχουν. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία. 

 
—————————————————-

1η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιλογή Ωφελουμένων στην πράξη:

«ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή/ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ Δ. ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΘΕΡΜΗΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε.-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΝΕΘ ΑΟΤΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» και του Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας-ΕΚΤ», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της ανωτέρω Πράξης με κωδικό MIS 5076579.

 

Στο πλαίσιο αυτής της Πράξης η ΑΝΕΘ ανακοινώνει την παρούσα 1η Πρόσκληση που απευθύνεται σε 90 ωφελούμενους και περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

 

1. Συμβουλευτική 3 ωρών για κάθε ένα ωφελούμενο και επιπλέον ομαδικές συνεδρίες συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας για κοινωνικές επιχειρήσεις για τους συμμετέχοντες στα προγράμματα της κοινωνικής οικονομίας

 

2. Πρόγραμμα Κατάρτισης (6 συνολικά), για 15 ωφελούμενους το καθένα, διάρκειας 280 ωρών για κάθε ωφελούμενο, στα εξής θέματα:
 • Βασικές γνώσεις πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Διαχείριση ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων
 • Εξαγωγικό Διεθνές Εμπόριο
 • Υπάλληλος Τουριστικών Επαγγελμάτων
 • Δημιουργία κοινωνικής επιχείρησης με αντικείμενο τα αρωματικά φυτά
 • Δημιουργία κοινωνικής επιχείρησης με αντικείμενο την παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων

 

3. Πιστοποίηση από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση έχουν άνεργοι, απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης, που αναφέρεται παρακάτω:

 • Από τον Δήμο Βόλβης : το σύνολο της περιοχής.
 • Από τον Δήμο Λαγκαδά : το σύνολο της περιοχής.
 • Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου : το σύνολο τη περιοχής πλην την εντός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου.
 • Από τον Δήμο Δέλτα : την περιοχή των Δημοτικών Κοινοτήτων Σίνδου, Καλοχωρίου και Ν. Μαγνησίας, πλην την εντός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατών.
 • Από τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη : την περιοχή των Δημοτικών Κοινοτήτων Χορτιάτη και Ασβεστοχωρίου, πλην την εντός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Φιλύρου και την εντός σχεδίου περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Εξοχής.
 • Από τον Δήμο Θέρμης : την περιοχή των Δημοτικών Κοινοτήτων Βασιλικών, Αγίας Παρασκευής και Ταγαράδων και των Τοπικών Κοινοτήτων, Αγ. Αντωνίου, Λιβαδίου, Περιστεράς, Σουρωτής και κάτω Σχολαρίου.
 • Από τον Δήμο Θερμαϊκού : την περιοχή των Δημοτικών Κοινοτήτων Επανομής και Νέας Μηχανιώνας και των Τοπικών Κοινοτήτων Αγγελοχωρίου, Κερασιάς και Μεσημερίου.

 

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5 €/ώρα), συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Από 12-4-2022 έως και 16-5-2022 (15.00)

 

 1. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αιτήσεων των υποψηφίων ωφελούμενων από την ιστοσελίδα της ΑΝΕΘ www.aneth.gr, από 12-4-2022 έως και 16-5-2022 (ώρα 15.00)
 2. Η κατάθεση του φυσικού φακέλου/δικαιολογητικών γίνεται μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, στα γραφεία της ΑΝΕΘ και έως 16-5-2022.

 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αιτήσεων των υποψηφίων ωφελούμενων εδώ.

 

Prosklhsh_Ofeloumen_4_CLLD1

 

————————————————–

Με εκτίμηση, 

Η ομάδα του ΚΔΒΜ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΔΒΜ Α.Ε.

Οικονόμου 5, 546 27, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2310 552 670-1

Fax: +30 2310 552 673

site : www.kekekpa.gr   

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.