ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;

Ευχές για Καλή Ανάσταση και ωράριο Συλλόγου.
05/04/2018
Εργασία στο SANI RESORT στην Χαλκιδική
20/04/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 10/4/2018.

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ομολογεί επισήμως πλέον την εγκατάλειψη της πολιτικής, που είχε εξαγγείλει παλαιότερα, για μετεγκατάσταση παρανόμων μεταναστών και προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αντίθετα, εξαγγέλλει τώρα πολιτικές, όπως το πρόγραμμα «HELIOS» και το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, των εισερχομένων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Ακόμη και η Γερμανία που πρωτοστάτησε στο άνοιγμα των συνόρων όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα ακολουθεί αυστηρή πολιτική περιορισμού της μετανάστευσης.

Η Άνκελα Μέρκελ που πρωταγωνίστησε στο άνοιγμα των συνόρων και την πολυπολιτισμικότητα, με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών, τις αντιδράσεις των Γερμανών και τις μετρήσεις που γίνονται, διαπιστώνοντας ότι μόνο το 13% των εισερχομένων μεταναστών και προσφύγων εργάζεται ενώ οι υπόλοιποι εξαρτώνται και ζουν εις βάρος των Γερμανών από την επιδοματική πολιτική δηλαδή της χώρας, άλλαξε θέσεις όπως και η Ε.Ε. που αναφέραμε.

Ενώ οι τουρκικοί στρατηγικοί σχεδιασμοί έχουν ως στόχο την αμφισβήτηση της Ελλαδικής και Κυπριακής ΑΟΖ και την εξυπηρέτηση  των επεκτατικών βλέψεων τους σε όλη τη γραμμή της Ελληνο-τουρκικής αντιπαράθεσης.

Έτσι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κίνδυνο που δεν έχει συγκυριακό αλλά δομικό χαρακτήρα. Ο Τουρκικός κίνδυνος συμπληρώνεται με ασύμμετρες πολιτικές, που έχουν ως στόχο να αποδυναμώσουν τη συνοχή και το φρόνημα της Ελληνικής πλευράς και να μειώσουν τις αντιστάσεις της.

Η πιο επικίνδυνη από τις πολιτικές αυτές είναι, η προερχόμενη από την Τουρκία, παράνομη μετανάστευση. Η πολιτική αυτή δεν έχει ως στόχο μόνο την Ελλάδα. Επιδιώκει γενικότερα την ενίσχυση της Μουσουλμανικής επιρροής στη Ευρώπη, αλλά και την απόσπαση (όπως τελευταία) οικονομικών και διπλωματικών ανταλλαγμάτων και όχι μόνον, από την Ε.Ε.

Ειδικά όμως, σε ότι αφορά την Ελλάδα, η παράνομη μετανάστευση έχει καταστεί στα χέρια της Τουρκικής πολιτικής ένα πολύ επικίνδυνο γεωπολιτικό όπλο. Προωθεί, μέσα από αυτήν, την αλλαγή των δημογραφικών δεδομένων πρώτα στο Ανατολικό Αιγαίο αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα και υπονομεύει έτσι την εθνική μας ασφάλεια.

Το χειρότερο είναι ότι δημιουργεί Μουσουλμανικά προγεφυρώματα στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Η συνεχής διοχέτευση στην Ελλάδα λαθρομεταναστών μουσουλμάνων, υπό το πρόσχημα των προσφύγων, μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα γιατί διασπά την αναγκαία συνοχή ενός εθνικού κράτους και μιας εθνικής κοινωνίας η οποία αντιμετωπίζει επιπλέον εξωτερικό κίνδυνο.

Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο με την αλλαγή που έχει σημειωθεί στη μεταναστευτική πολιτική των άλλων χωρών της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελλάδα, πρώτη, βρίσκεται ενώπιον ενός απροκάλυπτου κινδύνου αλλά και οι άλλες χώρες της Ευρώπης βιώνουν ήδη συνέπειες, που είναι το ελάχιστο, από τον Εφιάλτη που έρχεται γι’ αυτούς.

Τη λαθρομετανάστευση δεν την εφηύρε η Τουρκία. Αλλά είναι οργανικό στοιχείο του συστήματος που αποκαλείται παγκοσμιοποίηση. Αυτή, η παγκοσμιοποίηση, προεβλήθει από τη Νέα Τάξη ως αναγκαία και αναπόφευκτα συνδεδεμένη με την τεχνολογική επανάσταση. Στην πραγματικότητα δεν προωθεί την παγκοσμιοποίηση καμία αναγκαιότητα και κανένα αναπόφευκτο. Η προπαγάνδα αυτή στηρίζεται στη σκόπιμη σύγχυση μεταξύ της παγκοσμιοποίησης της τεχνολογίας και των επιστημών αλλά και το σπουδαιότερο, των πολιτικών σχεδίων για παγκόσμια ηγεμονία και κυριαρχία.

Η παγκοσμιοποίηση κινείται από γνωστά και συγκεκριμένα κέντρα, με πυρήνα το ληστρικό χρηματιστικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, που επιδιώκουν την αχαλίνωτη κυριαρχία τους πάνω από εθνικές κυριαρχίες και πέρα από εθνικές πολιτικές δομές.

Η παγκοσμιοποίηση, ως γνωστόν, προωθήθηκε δυναμικά με την ισχύ της Αμερικανικής υπερδυνάμεως που θεώρησε ότι η ιδέα αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει το όχημα της Αμερικάνικης ηγεμονίας στον κόσμο, μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Συνασπισμού.

Η εκλογή Τράμπ, ο οποίος πολέμησε με φανατισμό την παγκοσμιοποίηση κατά την προεκλογική του εκστρατεία, είναι μια ένδειξη ότι η πολιτική αυτή βρίσκεται σε κρίση και υποχώρηση στο ίδιο το λίκνο της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση που απέτυχε να προσανατολισθεί προς μία πραγματική πολιτική ένωση και εκφυλίσθηκε απλά σε μία κοινή αγορά. Ταυτίσθηκε με την παγκοσμιοποίηση και εγκατέλειψε σιωπηρά την Αρχή της Κοινοτικής Προτιμήσεως που ήταν μία από τις βασικές αρχές που συνετέλεσαν στην δημιουργία της.

Έτσι η Ευρωπαϊκή Ένωση βρέθηκε να πρωτοστατεί στη παγκοσμιοποίηση, που πραγματικά αντιμάχεται την Ευρωπαϊκή ενοποίηση.

Μετά την εκλογή Τράμπ, η κυρίαρχη οικονομική δύναμη της Ευρώπης, η Γερμανία, εκδηλώνει φιλοδοξίες να υποκαταστήσει τις ΗΠΑ στην πρωτοκαθεδρία της παγκοσμιοποίησης.

Πώς συνδέεται με την παγκοσμιοποίηση η λαθρομετανάστευση;

Συνδέεται με δύο βασικούς τρόπους. Ο ένας αφορά την δημιουργία μιας ενιαίας, παγκόσμιας αγοράς. Η αγορά αυτή περιλαμβάνει ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, προϊόντων, υπηρεσιών και βεβαίως εργατικού δυναμικού. Ο ελεύθερος ανταγωνισμός και η ανταγωνιστικότητα, με διεθνείς όρους, επιβάλλει το φθηνό εργατικό δυναμικό, κυρίως εισαγόμενο.

Ο άλλος τρόπος και στόχος είναι η εθνική αποδόμηση, για να ξεπερασθεί το εμπόδιο της εθνικής κυριαρχίας και να γίνει εύκολη και δυνατή η δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας αγοράς.

Σήμερα, εδώ, έχουμε την πρόθυμη και ξενόδουλη κυβέρνηση με όλο «το βούρκο και τη λάσπη» των εθνομηδενιστών που έχει μαζί της ώστε να υπηρετούν τους στόχους της παγκοσμιοποίησης για την εθνική αποδόμηση και διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι από την δεκαετία του ’90 που κυριάρχησε στις ΗΠΑ η παγκοσμιοποίηση, άρχισαν ακόμη και στην Ελλάδα οι παράνομες μεταναστευτικές ροές. Φρόντισε γι’ αυτό ο θλιβερός εκείνος πρ. πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, που λειτούργησε ως τοπικός αναμεταδότης και προαγωγός της ιδεολογίας αυτής. Με το πνεύμα αυτό έκανε και τις σχετικές αλλαγές στη νομοθεσία της πατρίδας μας.

Το τελευταίο στοιχείο στο μέτωπο αυτό είναι ο προσανατολισμός της Ευρώπης προς τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) για τη μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα των εισερχόμενων λαθρομεταναστών. Η πολιτική αυτή ισοδυναμεί με χρηματοδότηση από την Ευρώπη του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ της πατρίδας μας με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει η πολιτική αυτή για την συνοχή, την εθνική μας ασφάλεια και το εθνικό μέλλον της χώρας και του Ελληνισμού;

Όσο για τους Ευρωπαίους υπερασπιστές των μουσουλμάνων προσφύγων και λαθρομεταναστών, που εάν τους αποκαλέσεις έτσι, θεωρήσε «ρατσιστής» να τους ξαναφέρουμε στη μνήμη τους όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες που έκαναν μουσουλμάνοι στις χώρες τους εναντίον αθώων πολιτών και είχαν εκατοντάδες νεκρούς.

Ακόμη όταν πριν από λίγα χρόνια ξέσπασε το σκάνδαλο του βιασμού 1.400 κοριτσιών στο Ρόδεραμ της Αγγλίας από συμμορίες μουσουλμάνων Πακιστανών, ελάχιστοι Ευρωπαίοι το έμαθαν. Γιατί οι Αρχές προσπάθησαν, όσο μπορούσαν, διακριτικά να ερευνήσουν το έγκλημα διότι θα χαρακτηρίζονταν «ρατσιστική» λόγω της καταγωγής των δραστών από τα ΜΜΕ τα μεγάλα!  

Επίσης τώρα στο Τέλφορντ, μία μικρή πόλη της Δυτικής Αγγλίας, όπου κύκλωμα μουσουλμάνων ανδρών συστηματικά βίαζαν, κακοποιούσαν και δολοφονούσαν ανήλικα λευκά κορίτσια. Υπολογίζεται ότι κακοποιήθηκαν πάνω από 1.000 κορίτσια τα τελευταία σαράντα χρόνια που δρούσε το κύκλωμα. Οι Αρχές δεν είχαν καταλάβει τίποτα τόσα χρόνια; Μήπως επειδή οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι φοβούνταν οι υπεύθυνοι ότι θα τους κολλούσαν τη ρετσινιά του «Ρατσιστή» τα ΜΜΕ τα μεγάλα!! Πάλι ελάχιστοι ευρωπαίοι το έμαθαν γιατί η κάλυψη από τα μεγάλα!!! ΜΜΕ είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη για ένα τόσο τεράστιο θέμα.

Μόλις προχθές ο σουλτάνος Ερντογάν απείλησε τον Μακρόν και τη Γαλλία ότι θα την γεμίσει με ισλαμιστές τρομοκράτες και ο ίδιος θα είναι θεατής στον τρόμο και τον εφιάλτη που θα βιώσουν οι Γάλλοι.

Εύχομαι «ο Αναστάς Κύριος» να φωτίσει τις ηγεσίες της Ευρώπης και του Δυτικού κόσμου να καταλάβουν έγκαιρα ότι οι ισλαμικές επιθέσεις από την 11/9 και μετά είναι μέρος ενός γενικευμένου θρησκευτικού πολέμου και όχι μεμονωμένες ενέργειες κάποιων «τρελών» ή «ακραίων».

Ας φροντίσουμε όλοι να κάνουμε το καθήκον μας.

Χριστός Ανέστη.

 

Ο πρόεδρος

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.