ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Πώληση αυτοκινήτου
25/04/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
09/05/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 17/4/2018

 

Πιστεύουμε ότι όλοι διαβάσαμε στον ημερήσιο τύπο στις 5.3.2018 όσα εγράφησαν σχετικά με την δημοσκόπηση της MRB.

Εδώ χρειάζεται να υπογραμμίζουμε «Το σχεδόν καθολικό αίτημα των Ελλήνων για μια ηγεσία που θα αποκαταστήσει την Εθνική αξιοπρέπειά μας» αυτό καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB. «Χαρακτηριστικό είναι ότι πρότυπο ηγέτου θεωρείται ο Πούτιν κάτι που αποδίδεται πρωτίστως στην προσωπικότητά του και δευτερευόντως στη συμπάθεια για τη χώρα του…. Στην ανάγκη των Ελλήνων να αισθανθούν υπερήφανοι αποδίδεται και η μαζική κινητοποίηση για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων…. Το 98% των Ελλήνων δηλώνουν εμπιστοσύνη στο θεσμό της οικογένειας…. Το 85% δήλωσε ότι πιστεύει στον Θεό και το 60% ότι πηγαίνει τακτικώς στην εκκλησία…».

Αυτά κατέδειξε η δημοσκόπηση και δόθηκε ικανοποιητική δημοσιότητα.

Δύο ημέρες πριν από τη δημοσίευση της δημοσκόπησης δηλαδή στις 3.3.2018 δημοσιεύθηκε από ελάχιστες ημερήσιες εφημερίδες και σε πολύ μικρό χώρο η είδηση με τον τίτλο: «Ανάκριση Νετανιάχου», όπου ανεγράφοντο τα εξής: «Η αστυνομία του Ισραήλ ανέκρινε τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου για πρώτη φορά στο πλαίσιο της υποθέσεως διαφθοράς που αφορά τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, την Bezeq» μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο. «Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Bezeq Telecom προσέφεραν θετική κάλυψη στον Νετανιάχου και στη σύζυγό του Σάρα μέσω ενός ιστοτόπου που ελέγχουν, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή αντιμετώπιση από την υπηρεσία ελέγχου τηλεπικοινωνιών. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις διαφθοράς, όμως αρνείται ότι έχει κάνει κάτι παράνομο».

Η παραπάνω είδηση πέρασε σχεδόν απαρατήρητη και ασχολίαστη από τα ΜΜΕ. Είμαστε, απολύτως, βέβαιοι ότι στην Ελλάδα ούτε ένας (1) Έλληνας πολίτης διανοείται ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Δηλαδή να καλέσει η αστυνομία τον πρωθυπουργό της χώρας μας και να τον ανακρίνει. Ακόμη και εάν υποθέσουμε ότι ευρίσκετο κάποιος αστυνομικός ο οποίος θα τολμούσε να στείλει κλήση σε Έλληνα πρωθυπουργό, για να ανακριθεί, αυτό το οποίο θα συνέβαινε θα ήταν: από τη μία ο αστυνομικός να θεωρηθεί τρελός και θα τον αποστράτευαν την ίδια στιγμή, ενώ από την άλλη ο πρωθυπουργός δεν θα έδινε καμία σημασία και δεν θα ανησυχούσε καθόλου για την κλήση.

Αυτό που στο Ισραήλ θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό, στην Ελλάδα θεωρείται, στην κυριολεξία, αδιανόητο και ακατανόητο.

Γίνεται κατανοητό από όλους μας ότι αυτό συμβαίνει γιατί το Ισραήλ είναι πραγματικό κράτος και εκεί λειτουργούν απόλυτα και ουσιαστικά οι θεσμοί και οι νόμοι και ο οποιοσδήποτε πολίτης λογοδοτεί είτε στην αστυνομία, είτε στην δικαιοσύνη άσχετα με το ποιος είναι ή ποια θέση κατέχει. Καμία διάκριση δεν γίνεται είτε είναι απλός πολίτης ή πρωθυπουργός.

Αντίθετα η Ελλάδα δεν είναι πραγματικό κράτος, γιατί ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του και όλος αυτός «ο βούρκος και η λάσπη» των εθνομηδενιστών που έχει μαζί του είναι υπεράνω του νόμου και ως εκ τούτου ουδέποτε λογοδοτούν και φυσικά ουδέποτε ανακρίνονται.

Θα τολμούσε, στο Ισραήλ, πρωθυπουργός, ή υπουργός, ή οιοσδήποτε άλλος να αμφισβητήσει αποφάσεις της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας; Αυτό έγινε στη χώρα μας που κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι αλλαγές που έγιναν στο μάθημα των Θρησκευτικών στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο από τον πρ. υπουργό Νίκο Φίλη. Βγήκαν πρώην και νυν υπουργοί παιδείας να κρίνουν την απόφαση, Φίλης και Γαβρόγλου, ήταν απαράδεκτοι και έγιναν γελοίοι. Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι έχουμε φθάσει στο κατάντημα το κρατίδιο των Σκοπίων να μας γελοιοποιεί, αυτό και μόνον το γεγονός φανερώνει σε ποιο σημείο ανυποληψίας έχουμε φθάσει ως κράτος.

Όπως ακριβώς έδειξε και η δημοσκόπηση της MRB, που αναφέραμε παραπάνω, οι Έλληνες αναζητούν ηγεσία που θα αποκαταστήσει την εθνική αξιοπρέπεια σε όλα τα επίπεδα.

Στο προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της χώρας μας και είναι σήμερα ευκαιρία να πούμε συμπληρωματικά ότι: Η εγκατάσταση εποίκων σε μία κατεχόμενη περιοχή, όπως είναι η Κύπρος, παραβιάζει την παράγραφο 6 του άρθρου 49 της 4ης Συνθήκης της Γενεύης της 12ης Αυγούστου 1949 που αφορά την προστασία των πολιτών σε περιόδους ένοπλης σύγκρουσης. Το άρθρο 49 απαγορεύει τη μεταφορά ή υποχρεωτική μετακίνηση πολιτών από κατεχόμενες περιοχές. Παρόμοιες μετακινήσεις πληθυσμών ή εγκατάσταση εποίκων σε κατεχόμενες περιοχές συνιστούν εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Θεωρείται και είναι έγκλημα πολέμου η εγκατάσταση, από την Τουρκία, των εποίκων στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Έτσι έχει αλλοιώσει τη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού της Κύπρου και οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν πλέον μειοψηφία, όπως διαπιστώνει μελέτη του Δημογραφικού Ινστιτούτου και Μεταναστευτικής Πολιτικής Κύπρου. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Γ. Μάτσης δήλωσε ότι: «επέρχεται πληθυσμιακή καταστροφή».

Εδώ να τονίσουμε ότι έπρεπε οι ηγεσίες στην Κύπρο και στην Ελλάδα να καταγγέλλουν, σε καθημερινή βάση, την Τουρκία για το έγκλημα αυτό των εποίκων. Αντί για καθημερινή καταγγελία έφθασαν στο κατάντημα να δέχονται επίσημα την εγκατάσταση αριθμού εποίκων στην Κύπρο. Αυτό το έπραξε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόφιας και αποδέχεται προφανώς ο σημερινός Αναστασιάδης. Έτσι νομιμοποιούν το έγκλημα του πολέμου των βάρβαρων οθωμανών.

Δεν είναι, όμως μόνο ο εποικισμός σε περίοδο πολέμου, είναι και ο εποικισμός που συντελείται σε περίοδο ειρήνης, ο οποίος αλλοιώνει τη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού μίας χώρας.

Αυτό συμβαίνει, δυστυχώς, σήμερα με την πατρίδας μας. Συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς ένας απαράδεκτος και εφιαλτικός εποικισμός. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, γίνεται ολοφάνερο, ότι είναι «κατευθυνόμενη» και «υποκινούμενη» η συνεχής αύξηση της εισόδου λαθρομεταναστών μουσουλμάνων από την Τουρκία προς τα νησιά μας. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο «επεισόδιο» κοντά στη Χίο, με την τουρκική ακταιωρό να εισέρχεται εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων και να παρεμποδίζει με ελιγμούς την επιχείρηση των σκαφών του Ελληνικού Λιμενικού να περισυλλέξουν τους λαθρομετανάστες που είχαν πέσει στη θάλασσα από λέμβο που είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια.

Φιλοκυβερνητική εφημερίδα την περασμένη Κυριακή ανέφερε ότι: «όπως σημειώνουν αξιόπιστοι πολιτικοί και στρατιωτικοί κύκλοι “Τώρα πια φαίνεται ότι συνοδεύουν τα τουρκικά σκάφη τις λέμβους με τους λαθρομετανάστες και τις φέρνουν μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα”.»

Εμείς τι να προσθέσουμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν στα νησιά μας και το Αιγαίο. Γίνεται ολοφάνερη η αδιαφορία της πολιτείας, η εγκληματική αδράνεια της Κυβέρνησης, αλλά και η απουσία των κομμάτων από τα γεγονότα.

Η Τουρκία λειτουργεί μεθοδικά και ήταν χαρακτηριστικά και αποκαλυπτικά όσα είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην υπουργός εσωτερικών και τώρα πρόεδρος της Βουλής Βούτσης προς τον Νικήτα Κακλαμάνη. Λέγοντας του ότι ο τούρκος πρέσβης του είπε ότι: «2,5 εκατομμύρια (λαθρομετανάστες) βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας και θέλουν να έλθουν στην Ελλάδα»!

Εδώ γνωρίζει η πολιτεία, η κυβέρνηση ή κάποιος από τους ανευθυνοϋπεύθυνους υπουργούς και γραμματείς να μας ενημερώσουν για τον ακριβή αριθμό λαθρομεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται σήμερα στην πατρίδα μας; Ώστε να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός τι γίνεται και να σταματήσει, εάν χρειασθεί, τον εποικισμό και να αποτρέψει τη μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας όπως έχει καθήκον και υποχρέωση να κάνει.

Επειδή ο Ελληνικός λαός ανησυχεί, όπως έδειξε η δημοσκόπηση της MRB, γι’ αυτό αναζητεί ηγεσία που θα αποκαταστήσει την Εθνική Αξιοπρέπεια. Ο Ελληνισμός ταξίδεψε με ασφάλεια, δια μέσου των αιώνων, πάνω στο σκάφος της Ορθοδοξίας. Οι ήρωες του 1821 αγωνίσθηκαν για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία. Ο μοναδικός Εθνάρχης και ανεπανάληπτος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας ήταν Ορθόδοξος και συνειδητός Χριστιανός.

Δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε Άθεους και Εθνομηδενιστές.

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» αυτό περιμένουμε και για την πατρίδα μας.

 

Ο πρόεδρος

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.