Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ.

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.
06/02/2018
Βραχυχρόνια μίσθωση με ειδικές τιμές για πολυτέκνους
06/02/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 23/1/2018

Τι κάνει η πολιτεία; Τι κάνουμε εμείς;

Φιλοκυβερνητική αθηναϊκή εφημερίδα, προ ημερών, σε τρίστηλο θέμα έγραφε με τίτλο: Τι ρόλο παίζουν, επιτέλους, οι ΜΚΟ; και υπότιτλο: Μήπως πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας, ώστε να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την περίεργη ιστορία;

Στο κείμενο μεταξύ άλλων έγραφε: «ποιανού διεθνούς συστήματος γέννημα και… θρέμμα είναι οι περιβόητες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ΜΚΟ όπως αποκαλούνται, που ξαφνικά ξεφύτρωσαν σε όλες τις χώρες του πλανήτη;

Από πού και για ποιόν λόγο δημιουργήθηκαν; Και διαχειρίζονται δισεκατομμύρια σε ευρώ και δολάρια. Ελέγχονται; Αν ναι, από ποιόν φορέα, από ποιό όργανο; Γιατί αυτή η μυστικότητα; Με ποιες διαδικασίες συγκροτούνται και που δίνουν λογαριασμό;

Τα πρόσωπα που τις διοικούν ποιος τα ορίζει; Και με ποια διαδικασία;»

Όταν φτάνει, λοιπόν, φιλοκυβερνητική εφημερίδα να ζητά την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να χυθεί άπλετο φως στη σκοτεινή και περίεργη ιστορία των ΜΚΟ καταλαβαίνετε που έχουμε φτάσει και που βρισκόμαστε.

Φαίνεται ότι: η σφοδρή αντίδραση, των επί χρήμασι ΜΚΟ, των αλληλέγγυων, των δικαιωματιστών, των κάθε είδους ενθομηδενιστών και όλων των στρατολογημένων από ξένα κέντρα, στο θέμα ελέγχου και φύλαξης των συνόρων μας ήταν η αφορμή για το δημοσίευμα. Το οποίο κλίνει με την απειλή ότι: «αν δεν υπάρξει ούτε φωνή ούτε ακρόαση θα επανέλθουμε…»

Είναι γνωστό ότι στην Κουμουνδούρου έχουν αλλεργία με τα κλειστά και ελεγχόμενα σύνορα.

Μεγάλη σύμπτωση που και ο γνωστός Σόρος έχει την ίδια άποψη.

Στη συνεχιζόμενη εισβολή και επέλαση των λαθρομεταναστών, κυρίως, στα νησιά μας και τις μαζικές αντιδράσεις των κατοίκων τους, τι νομίζετε ότι κάνει η Κυβέρνηση για να προστατέψει την Ελλάδα και ιδιαίτερα τα νησιά μας;

Διορίζει ως ειδικό γραμματέα για την απόδοση της ιθαγένειας τον κ. Λάμπρο Μπαλτσιώτη, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και οι αποδόσεις ιθαγένειας.

Δηλαδή, η κυβέρνηση, διορίζει τον «κατάλληλο» άνθρωπο για αυτή την «βρομοδουλειά», που θα ξεχειλώνει την έννοια του πρόσφυγα, για να συμπεριλάβει όλους τους λαθρομετανάστες που εποικίζουν την χώρα μας και να τους αποδώσει την ιθαγένεια.

Για να γνωρίζετε «τα πιστεύω» του ειδικού γραμματέα σας παραθέτω μερικές από τις απόψεις του σε εθνικά θέματα: «Οι Έλληνες προκάλεσαν ενθοκάθαρση στους Τσάμηδες». Δημόσια αναφέρεται στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Αμφισβητεί τη Γενοκτονία των Ποντίων και εναντιώνεται στη «δεξιά ποντιακή αφήγηση»…

Το σταθερό και μόνιμο επιχείρημα όλων αυτών των κυβερνώντων είναι ότι: αφού το 1923 η Ελλάδα υποδέχθηκε και ενσωμάτωσε ενάμισι εκατομμύριο πρόσφυγες, γιατί θα δυσκολευτεί σήμερα με το κύμα των προσφύγων-λαθρομεταναστών;

Στον ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως υποβαθμίζουν, έως εξαφανίσεως, το εθνικό κριτήριο.

Αναρωτιέται ο καθένας μας, εάν η πατρίδα μας, με τους πολιτικούς αυτούς χειρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα, έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και είναι σε όλους γνωστό ότι η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τους εταίρους και τους δανειστές της να αποικιοποιηθεί και να διαλυθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ένας και ίσως ο βασικότερος είναι η παράνομη εισβολή αμάχων. Η χώρα μας εποικίζεται και αλλοιώνεται ο πληθυσμός της. Όμως παράλληλα με τον καθημερινό εποικισμό αναπτύσσεται με ολοκληρωτικό μάλιστα τρόπο η νομιμοποίησή του  με βάση την πολιτική ορθότητα.

Όποιος έχει το θάρρος, την τόλμη και το σθένος να σηκώσει ανάστημα σε αυτόν τον παροξυσμό της Εφιαλτικής παρακμής που πνίγει την χώρα και να εναντιωθεί στον εποικισμό της άμεσα κατακεραυνώνεται από γνωστά κέντρα ως ρατσιστής, ακροδεξιός, φασίστας. Ακολουθεί από κοντά και ολόκληρη η βίαιη και τρομοκρατική αντιεξουσιαστική κουστωδία, που λειτουργεί ως «πέμπτη φάλαγγα» όπως γράφαμε στο προηγούμενο άρθρο, με πρωτοστατούσα την οργάνωση των Αντίφα που είναι υπό την άμεση καθοδήγηση και χρηματοδότηση του Τζωρτζ Σόρος και με διείσδυση της ΜΙΤ.

Ο εισαγόμενος αυτός αντιφασισμός είναι ο σύγχρονος φασισμός που θέλει να κυριαρχήσει σ’ όλο τον κόσμο.

Ο πρωθυπουργός έχει θέσει το δίλημμα «ανθρωπισμός ή ακροδεξιά». Αναπάντεχα ταυτίζεται με την ατζέντα και τις επιδιώξεις Σόρος. Έτσι η κυβέρνηση Τσίπρα με αυτή τη νοοτροπία του επιφανειακού και πονηρού ακτιβισμού μιλούσε για διεθνές κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, επικαλούμενη και τις δηλώσεις του Πάπα και του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Είναι όμως άλλο να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των πραγματικών προσφύγων και εντελώς διαφορετικό να μετατρέπεται η Ελλάδα σε χώρο παραμονής λαθρομεταναστών.

Εκτός από τον εποικισμό έχουμε και την υπογεννητικότητα. Το δημογραφικό πρόβλημα αντιλαμβάνονται όλοι που μας οδηγεί και γι αυτό η κυβέρνηση συνέστησε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη μελέτη του. Ταυτόχρονα καταργεί όλα τα δημογραφικά κίνητρα και τα μέτρα που υπήρχαν (μεταγραφές – επιδόματα πολυτέκνων – φοροεπιδρομή).

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά;

Είναι εθνομηδενιστές. Δεν πιστεύουν στο έθνος, στην πατρίδα, στον λαό της και δεν καταλαβαίνουν, ούτε κατανοούν την ειδοποιό και κρίσιμη διαφορά: ότι το 1923 η Ελλάδα υποδέχτηκε ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες πρόσφυγες. «Ενώ σήμερα εποικίζεται η Ελλάδα με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγο του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής». (πόρισμα διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, άρθρο 15, Φεβρουάριος 1993) Τα έγραφαν, τα συμφωνούσαν και τα υπέγραφαν τότε ομόφωνα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ.

Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί αφάνταστα και αυτό που κυοφορείται είναι εκρηκτικό. Πηγαίνετε να δείτε και να νοιώσετε την κατάσταση και ρωτήστε τους κατοίκους των νησιών μας, ή καλύτερα, κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό, να πάνε στις χώρες των λαθρομεταναστών να βιώσουν, ως απλοί πολίτες τον τρόπο ζωής τους και τον πολιτισμό του Ισλάμ και μετά συζητάμε.

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε χώρο.

Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να ξεκαθαρίσει το εσωτερικό μέτωπο.

Πιστεύω να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στην περιοχή μας και τι πρέπει να κάνουμε.

Στη μάχη αυτή, πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες, ότι δεν υπάρχουν πρόσημα Αριστερού-Δεξιού.

Η διάκριση είναι μία.

Έλληνας, Πατριώτης, Δημοκράτης από το ένα μέρος.

Εθνομηδενιστές, αντιεξουσιαστές και Εφιάλτες από το άλλο μέρος.

Διαφορετικά θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των διαχρονικών εχθρών της πατρίδας μας, όπως ο Κίσιγκερ, πως σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάς.

Τι λέτε Έλληνες;

Θα τους κάνουμε το κέφι;

Σε εμάς απομένει να κάνουμε το καθήκον μας και να παλέψουμε για την επιβίωση αυτής της μοναδικής, ανεπανάληπτης και πανανθρώπινης πατρίδας.

Υ.Γ. Ο Ελληνικός λαός από την Θεσσαλονίκη έδωσε απάντηση και είπε:

ΟΧΙ στους αργυρώνητους κονδυλοφόρους και σημαιοφόρους του νέου σχεδίου Ανάν.

ΟΧΙ σε όσους απεργάζονται την ψυχική αποστράτευση του ελληνικού λαού.

ΟΧΙ σε αυτούς που αγνοούν την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Διεθνές Δίκαιο.

ΟΧΙ στα σχέδια των ξένων σε βάρος της Πατρίδος μας.

ΟΧΙ σε κάθε απόφαση που δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

ΟΧΙ στους σφετεριστές του ονόματος της Μακεδονίας.

Να προσέξουν, η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα, τι θα κάνουν: Γιατί θα μας βρουν μπροστά τους, όπως είπε και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.