Ανακοίνωση
15/01/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;
23/01/2018

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                                            Θεσσαλονίκη, 16/1/2018

ΓΟΝΕΩΝ  ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“  Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ   ”

Κουντουριώτου 21- 3ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη Τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    

Στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Κουντουριώτου 21 στο 3ο όροφο  συγκεντρώθηκαν για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου πολυτέκνων «Οι Άγιοι Πάντες» οι πολύτεκνοι με τα παιδιά τους το πρωί του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου.

 Κατάμεστα τα γραφεία, οι διάδρομοι και οι σκάλες, οι  πολύτεκνοι έδειξαν και με την παρουσία τους ότι ανησυχούν με όσα γίνονται σε βάρος της πολύτεκνης οικογένειας από την πλευρά της πολιτείας. 

Η εκδήλωση άρχισε με Αγιασμό από τον π. Μιχαήλ, ο οποίος απεύθυνε σύντομο λόγο προς τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι η πολύτεκνη και καλήτεκνη οικογένεια είναι το καλύτερο κύτταρο της κοινωνίας και ο συνεκτικός ιστός της.

 Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος  στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων δήλωσε και αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στην απαράδεκτη ανήθικη και αντισυνταγματική δήλωση της υπουργού Φωτίου: «Πως έχουν χρήματα όσοι κάνουν παιδιά». Υπήρξε αντίδραση μεγάλη ακόμη και από βουλευτές του κόμματός της, αλλά αυτή επιμένει.

Ο Σύλλογός μας και η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) θα ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιωθούμε γιατί η κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων και η καθιέρωση εισοδηματικών κριτηρίων δεν είναι μόνον ανήθικη πρακτική και μεθόδευση αλλά και αντισυνταγματική.

Παρουσιάζεται για ακόμη μία φορά ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μας είπε ψέματα, μας εξαπάτησε και μας πρόδωσε. Γιατί στο προεδρείο της ΑΣΠΕ στις 17.1.2015 δήλωνε με έμφαση και βεβαίωνε ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες και τις απώλειες των πολυτέκνων στα χρόνια των μνημονίων και τώρα κάνει τα αντίθετα από όσα μας υποσχέθηκε.

Ντροπή τους! Εδώ χάνεται ο Ελληνισμός από την υπογεννητικότητα και αυτοί εκδικούνται τους πολύτεκνους, δηλαδή, όσους κάνουν το καθήκον τους απέναντι στο Θεό και την πατρίδα.

 Τέλος ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά και Ευλογημένη, για όλους τους πολύτεκνους για όλους τους Έλληνες και ο καλός Θεός να φωτίσει όλους του Έλληνες ιδιαίτερα όμως την Πολιτική, Θρησκευτική, Πνευματική και Στρατιωτική Ηγεσία  της χώρας μας να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επιβίωση του Ελληνισμού».

            Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτησαν η αντιπεριφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πατουλίδου Βούλα. Οι πρ. Υπουργοί και Βουλευτές κ. Καράογλου Θεόδωρος, κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, κ. Καλαφάτης Σταύρος, κ. Αναστασιάδης Σάββας, κ. Σαρίδης Ιωάννης. Ο πρ. Υφυπουργός κ. Ορφανός Γεώργιος. Ο πρ. Γεν. Γραμματέας κ. Σιμόπουλος Στράτος. Η πολιτευτής κ. Ευθυμίου Άννα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κούβελας Δημήτριος, κ. Γωγάκος Στέφανος. Ο Διαμερισματικός Σύμβουλος κ. Μαργαρίτης Δημήτριος. Ο πρ. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Ψωμιάδης Παναγιώτης. Οι κ. Καλαμπόκης Αναστάσιος, κ. Χούτος Αντώνιος, κ. Τουλίκας Βασίλειος και κ. Ταγαράκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.