ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

Δελτίο τύπου
16/01/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
23/01/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 2/1/2018

 

Η καινούργια χρονιά θα είναι δυσκολότερη για τους Έλληνες και την πατρίδα μας.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ κατέθεσε ο ίδιος, στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου, έγγραφο με θέμα την εγκατάλειψη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως μη αποτελεσματική, την μετεγκατάσταση από την Ελλάδα και την Ιταλία των λαθρομεταναστών – προσφύγων.

Μας προκαλεί όμως εντύπωση γιατί πριν από την δημοσιοποίηση των προτάσεων Τούσκ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αρμόδιος επίτροπος, εξήγγειλε τον τερματισμό των μετεγκαταστάσεων. Ενώ παλιότερα, είχε αναγγείλει πανηγυρικά ότι είχε συμφωνηθεί η μετεγκατάσταση 164.000 προσφύγων από τις δύο χώρες, Ελλάδα και η Ιταλία. Τρία χρόνια μετά την εξαγγελία, αυτού του προγράμματος, ο απολογισμός είναι όχι μόνο πενιχρός αλλά και απογοητευτικός.

Δικαιολογημένα εξεγέρθηκαν στις Βρυξέλλες, εναντίον του Τούσκ οι πρωθυπουργοί και οι εκπρόσωποι Ελλάδος και Ιταλίας αλλά τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα!!! και δεν πρόκειται καμία από τις χώρες της Ε.Ε. να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν στο θέμα της μετεγκατάστασης.

Μετά την εξαιρετική υποδοχή του πατριώτη Καγκελάριου της Αυστρίας στις Βρυξέλλες και τα όσα δήλωσε ο Γιούνγκερ σχετικά με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι απολύτως βέβαιο ότι η «Άθλια πολιτική των Βρυξελλών» στο μεταναστευτικό θα γίνει ακόμη χειρότερη και περισσότερο επικίνδυνη για την Ελλάδα.

Ήδη από την περασμένη χρονιά, είχε αρχίσει σιωπηρά, να δίνεται έμφαση στην μόνιμη εγκατάσταση και όχι πλέον στην μετεγκατάσταση με οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Την βοήθεια, μάλιστα, αυτή την διαχειρίζονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και η Ύπατη Αρμοστεία για τους «πρόσφυγες» των Ηνωμένων Εθνών.

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει: Ευρωπαϊκή επιδότηση για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας ξένων πληθυσμών και μάλιστα, στη συντριπτική πλειοψηφία, λαθρομεταναστών και Μουσουλμάνων.

Το θέμα δεν είναι καθόλου αμελητέο και «ανθρωπιστικό» όπως παρουσιάζεται. Έχει γεωπολιτικές διαστάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε διάσπαση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής της χώρας και θα απειλήσει ουσιαστικά την εθνική ασφάλεια και το εθνικό μέλλον του Ελληνισμού.

Η άθλια πολιτική των Βρυξελλών, όπως την έχουν χαρακτηρίσει κατ’ επανάληψη, για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες είναι αδιέξοδη, γιατί στηρίζεται πάνω σε προσχήματα και ψεύδη. Συγχέει, κατά πρώτο λόγο, τους πραγματικούς πρόσφυγες με τους λαθρομετανάστες. Ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την σύγχυση και αναγκαία διάκριση, ενώ η ίδια, σκόπιμα, έχει θέσει νομικές προϋποθέσεις που περιπλέκουν και καθιστούν, με βεβαιότητα, αδύνατη τη διάκριση.

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία, για παράδειγμα, απαγορεύει την ανάσχεση (το σταμάτημα) στα σύνορα, θαλάσσια ή χερσαία και συστήνει την «υποδοχή» των πάντων που δηλώνουν «πρόσφυγες».

Κατά δεύτερο λόγο, υποτίθεται, ότι μετά το ξεκαθάρισμα των προσφύγων από τους λαθρομετανάστες, οι τελευταίοι πρέπει να επαναπροωθηθούν, δηλαδή, να απελαθούν στις χώρες τους. Η νομοθεσία όμως παρέχει σ’ όλους αυτούς το δικαίωμα να προσφεύγουν στα εθνικά αλλά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια, ενάντια στην κρίση των επιτρόπων, που τους θεώρησαν ως μη «πρόσφυγες». Τότε αναλαμβάνουν, για όλα αυτά, το έργο οι: «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις» και οι «ευαίσθητοι»!!! «αλληλέγγυοι».

Είναι πρωτάκουστο και εκπληκτικό ότι: το αυτονόητο δικαίωμα ενός κυρίαρχου κράτους να ελέγχει τα σύνορα του έναντι υπηκόων τρίτων χωρών έγινε αποκλειστική αρμοδιότητα των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.

Προβάλλεται, πάρα πολύ, επίσης το θέμα των Ευρωπαϊκών Αρχών και Αξιών.

Αντίθετα ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης, από καιρό και έντονα τελευταία και μάλιστα δικαιολογημένα, αναρωτιέται: Είναι Ευρωπαϊκή Αρχή και Αξία να κατακλυσθεί μια χώρα και ολόκληρη η Ευρώπη από Μουσουλμάνους του Μπαγκλαντές, του Πακιστάν και Αφρικανούς, που δεν ζουν σε εμπόλεμη χώρα αλλά οι ίδιοι δηλώνουν, με την καθοδήγηση κάποιων…. «πρόσφυγες».

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, πρωτοπορεί στο άνοιγμα των συνόρων και στην ανοχή των λαθρομεταναστών, ενώ βρίσκεται στην περισσότερο εκτεθειμένη και πιο επικίνδυνη θέση και επιπλέον αντιμετωπίζει την ανήθικη και εχθρική συμπεριφορά, στο θέμα αυτό και όχι μόνο, της Τουρκίας.

Η πολιτική ηγεσία πρέπει να συνέλθει και να αλλάξει πολιτική στο μεταναστευτικό. Πρέπει να καταλάβει και να δει τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονεί για την πατρίδα μας ή συνέχιση της ίδιας πολιτικής.

Πρέπει να πρωτοστατήσει για τον αποτελεσματικό έλεγχο των συνόρων μας και να σταματήσει την αδιέξοδη και πάρα πολύ επικίνδυνη για τον Ελληνισμό, πολιτική της.

Το υπόβαθρο των προτάσεων Τούσκ δεν είναι μόνο η έντονη αντίδραση των χωρών της Ανατολικής και τώρα και της Κεντρικής Ευρώπης να δεχθούν λαθρομετανάστες στα εδάφη τους και μάλιστα Μουσουλμάνους, αλλά και το σπουδαιότερο ότι: ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιφύλαξη από τους πολιτικούς της παράταξής του και με εχθρότητα από το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό και τον λαό της πατρίδας του. Κατηγορείται από όλους ότι: πρακτορεύει την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιχειρεί να επιβάλει στην Πολωνία πολιτικές που είναι αντίθετες με την διαφύλαξη της Εθνικής και Θρησκευτικής της Ταυτότητας και Κληρονομιάς.

Άλλαξε, τώρα, πολιτική ο Τούσκ μήπως και καταφέρει και  διασωθεί στις επόμενες εκλογές, γιατί άκουσε την φωνή του λαού και φοβάται την οργή του.

Όλες οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με πρωταγωνίστριες την Ουγγαρία και Πολωνία, είναι πολύ ευαίσθητες στα θέματα Εθνικής και Θρησκευτικής ταυτότητας. Όλοι αυτοί έζησαν την εμπειρία του υπαρκτού σοσιαλισμού και της απόλυτης εξάρτησής τους από την Σοβιετική Ένωση και είδαν την ανεξαρτησία τους ως μία εθνική αποκατάσταση και νέα προοπτική. Τώρα λοιπόν δεν έχουν απολύτως καμία διάθεση να υποθηκεύσουν το Εθνικό τους Μέλλον σε ευρωπαϊκές ιδεολογικές πολιτικές που προωθούν την εθνική αποδόμηση, την διάσπαση της Εθνικής συνοχής και τη Μουσουλμανική επέλαση στην Ευρώπη.

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρέπει να κοιτάξουν και να καταλάβουν τι συμβαίνει στα νησιά μας αλλά και σ’ ολόκληρη τη χώρα και ν’ ακούσουν την φωνή του λαού μας γιατί αργότερα και ιδιαίτερα στις εκλογές θα αντιμετωπίσουν την οργή τους.

Να ευχηθούμε ο καλός Θεός να φωτίσει και να κατευθύνει την πολιτική, θρησκευτική και πνευματική ηγεσία της πατρίδας μας να κάνουν το σωστό και ότι είναι καλύτερο για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας.

Καλή Χρονιά και Ευλογημένο το 2018.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.