Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
23/02/2018
Διαμαρτυρία στις 26 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο
23/02/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 20/2/2018

Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης τον τίτλο «χρήσιμος ηλίθιος» που σου έδωσε η περιφέρεια τον έχει κατοχυρώσει άλλος, γι’ αυτό μάλιστα αυτός βραβεύθηκε και με «το βραβείο του πολιτικού σθένους» από τον Πάτρικ Βάσμαν, ιδρυτή του γνωστού  περιοδικού Politique International, που είναι άνθρωπος του λόρδου Ρότσιλντ.

Μάλιστα βραβεύθηκε!!! γιατί είπε ψέματα, εξαπάτησε και πρόδωσε τον Ελληνικό λαό. Εν γνώσει του όλα, όσα είπε προεκλογικά και εξαπάτησε τους ψηφοφόρους, ήταν ψέματα. Γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά τα ψέματα με τα οποία εξαπάτησε τον κόσμο ο Τσίπρας και κέρδισε τις εκλογές. Στην συνέχεια, με το δημοψήφισμα τον πρόδωσε, αδιάντροπα, αλλάζοντας το ΟΧΙ του ελληνικού λαού με το ΝΑΙ του δοσίλογου κουκουλοφόρου και γι’ αυτό βραβεύθηκε και έτσι κατοχύρωσε τον τίτλο «χρήσιμος ηλίθιος».

Δήμαρχε, εάν είναι αλήθεια αυτά που είπε η κ. Πατουλίδου ότι: «λες όσα απαράδεκτα αναφέρεις για το όνομα της Μακεδονίας για να στηρίξεις τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αντάλλαγμα να σε στηρίξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές» είναι εφιαλτικό ολίσθημα.

Θα σου πούμε την αλήθεια, όπως την εισπράττουμε καθημερινά από τους Θεσσαλονικείς, ότι: «ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής εναντίον σου οι δηλώσεις και οι θέσεις σου για το Σκοπιανό».

Να είσαι βέβαιος ότι θα ξεσηκωθούν εναντίον σου οι συμπολίτες μας, όπως έγινε με την κυβέρνηση του πρόθυμου Τσίπρα, που οι θέσεις του για το Σκοπιανό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής εναντίον του και της κυβέρνησής του.

Όλοι είδαμε την κοσμοσυρροή στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα που τρομοκράτησε τους κυβερνώντες, το πλήθος και το πάθος τους και έφτασε στην αθλιότητα ο Τσίπρας να αποκαλέσει «ετερόκλητο όχλο» το καλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού. Έτσι δικαίωσε απόλυτα τον χαρακτηρισμό της κυβερνητικής συμπεριφοράς ως «αριστερόστροφο φασισμό» που τους έδωσε ο Μίκης Θεοδωράκης που ήταν το φλάμπουρο, η σημαία, το άλλοθι και το περιτύλιγμά τους.

Αυτός ο αριστερόστροφος φασισμός που έχει αγαστή συνεργασία και καλύπτει την «λάσπη και το βούρκο» του Ελληνισμού, δηλαδή τους αναρχικούς, τους Ρουβίκωνες, τους τρομοκράτες και όλους τους εθνομηδενιστές συνοδοιπόρους τους και τους αποκαλούν «τα παιδιά». Ντροπή τους!!!

Πιστεύουμε, δήμαρχε, ότι βλέπεις πως όλοι οι συνεργάτες σου κρύβονται και αποφεύγουν να σε στηρίξουν, στο αδιέξοδο που οδηγήθηκες, για τις απαράδεκτες θέσεις σου για το Σκοπιανό.

Δηλώνεις διάφορα και διαφορετικά πράγματα κάθε φορά που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αντίθετα μεταξύ τους και που ολοφάνερα δείχνουν πόσο πρόθυμος είσαι και πόσο πιστά υπηρετείς αλλότρια συμφέροντα που επιδιώκουν την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Γιατί τι άλλο σημαίνει αγαπητοί αναγνώστες, αυτό που επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ότι: «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, όταν βγαίνω στο εξωτερικό»;

Πρέπει να αντιληφθεί και να καταλάβει ο κ. Μπουτάρης ότι: «εμείς ντρεπόμαστε που είναι Έλληνας και ακόμη περισσότερο που είναι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μας».

Εάν όλα αυτά τα κάνει από ελαφρότητα ή άγνοια είναι για λύπηση, εάν όμως τα κάνει με πλήρη επίγνωση τότε είναι κατάπτυστος.

Όλα αυτά θα τα καταλάβεις και θα τα βιώσεις, πολύ σύντομα, όταν δεν θα είσαι δήμαρχος, και δεν θα σε στηρίζει κανείς ούτε ΜΜΕ, ούτε οι συνεργάτες σου, ούτε και οι συνοδοιπόροι σου. Τότε θα μετρήσεις πόσοι από όλους όσοι σήμερα βρίσκονται γύρω σου, θα συνεχίσουν να είναι φίλοι σου, να σε γνωρίζουν και να σε υποστηρίζουν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βλέπεις και μετράς πόσοι από τους συνεργάτες τους και συμβούλους σου έχουν εγκαταλείψει το σκάφος σου που βυθίζεται στη λάσπη και στο βούρκο που εσύ δημιούργησες με τα έργα, τις δηλώσεις και τις ενέργειές σου.

Θέλουμε να επαναλάβουμε ορισμένες από τις δηλώσεις του δημάρχου σχετικά με το Σκοπιανό για να καταλάβουμε όλοι, εάν είναι δυνατόν, τι πιστεύει, τι προτείνει και τι υποστηρίζει και γιατί αναφέραμε παραπάνω ότι όλα αυτά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των συμπολιτών μας εναντίον του.

Σχολιάσθηκαν και καταδικάσθηκαν από όλους οι θέσεις του για την αλλαγή του ονόματος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στο σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία». Εκείνα που επιβάλλεται να τονίσουμε είναι δύο δηλώσεις που είναι αντικρουόμενες μεταξύ τους.

Στην πρώτη, στο δημοτικό συμβούλιο, είπε ότι: «Χάσαμε, πρέπει να το καταλάβουμε ότι χάσαμε» και συμπληρωματικά ότι: «Χάσαμε στη Χάγη, δεν μπορούμε πια να βάλουμε βέτο στο ΝΑΤΟ» και την επόμενη μέρα στο ΣΚΑΙ αφού επανέλαβε την δήλωση ότι «Χάσαμε» στο Μακεδονικό καθώς όλος ο κόσμος αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία».

Στην συνέχεια όμως κάλεσε να μην ξύνουμε πληγές καθώς η διαπραγμάτευση είναι σε κρίσιμη φάση και συμπληρώνει ότι: «Δεν υπάρχει αλυτρωτική διάθεση από τους γείτονες» το είπε και ο δήμαρχος των Σκοπίων και συμπλήρωσε πως: «οι Σκοπιανοί είναι σε απελπιστική φάση, καθώς ξέρουν ότι πρέπει να υποχωρήσουν στο θέμα της ονομασίας».

Τι σημαίνει αυτό;

Κατάλαβες, δήμαρχε, ότι σου ξέφυγε και είπες την αλήθεια για το θέμα της ονομασίας;

Αφού, όπως είπες, βρίσκονται σε απελπιστικά δύσκολη κατάσταση οι Σκοπιανοί. Γιατί εσύ, η κυβέρνηση και όλοι οι πρόθυμοι θέλετε και επιμένετε να τους στηρίξετε ξεπουλώντας το όνομα και την Ιστορία μας; Υπάρχει λόγος; Ο Ελληνικός λαός, όπως το βροντοφώναξε, απαιτεί να γνωρίζει και δικαιούται.

Τελειώνοντας πρέπει να σου θυμίσουμε ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα ως δήμαρχος που δεν προλαβαίνεις ή δεν μπορείς να επιλύσεις γι’ αυτό μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν έχεις καμία απολύτως αρμοδιότητα ή δικαίωμα.

Είναι ευκαιρία, με το τελευταίο μεγάλο λάθος που έκανες, να ζητήσεις συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς και να απέλθεις εν ειρήνη.

Έτσι θα έχεις ένα πολύ καλό τέλος με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

ΥΓ. Όσο για το εάν υπάρχει αλυτρωτική διάθεση από τους Σκοπιανούς και το τι δηλώνουν οι αξιωματούχοι του γειτονικού κράτους ίσως χρειασθεί να επανέλθουμε.  

 

ΥΓ. Όλοι εμείς όσοι αγαπάμε την Ελλάδα και την Μακεδονία μας πρέπει να βρεθούμε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. Να καλέσουμε συγγενείς, φίλους και γνωστούς να είμαστε όλοι μαζί στην διαμαρτυρια κατά του δημάρχου για τις απαράδεκτες δηλώσεις του για το  Σκοπιανό και το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.