ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Θέσεις εργασίας
19/12/2017
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
«Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ»
19/12/2017
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 12/12/2017

Γιατί είναι προοδευτικοί αριστεροί και δεν έχουν ίχνος ανθρωπισμού και πατριωτισμού.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τον ν. 4501/22.11.2017 και την υπ’ αριθμό 285835/24.11.2017 ΚΥΑ, πιστοί στην αντιπολυτεκνική, αντιδημογραφική και αντιοικογενειακή πολιτική τους απέκλεισαν τους πολύτεκνους από την διανομή του «κοινωνικού μερίσματος». Έτσι στον παραπάνω νόμο στην παρ. 2 περ. γ του άρθρου 1 και στα περιουσιακά κριτήρια ρητά αναφέρεται: «Εξαιρούνται από την χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος νοικοκυριά, τα μέλη των οποίων, βάσει της τελευταίας εκκαθαρισμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, εμπίπτουν στις διατάξεις φόρου πολυτελείας…».

Αυτό αναφέρεται στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχε δώσει την δυνατότητα η πολιτεία στους πολύτεκνους να αγοράσουν και μάλιστα με μειωμένους δασμούς, για τις ανάγκες της πολυμελούς οικογένειάς τους και τώρα το θεωρούν τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης.

Τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν στα ΜΜΕ ότι καταργούνται τα επιδόματα για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους, για να δώσουν τα επιδόματα, κυρίως στους «απόρους» που έχουν 1 ή 2 παιδιά. Επιπλέον αλλάζουν τα εισοδηματικά κριτήρια προς τα κάτω, από 45.000 ευρώ για οικογένεια με 3 παιδιά συν 3.000 ευρώ για την πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά, συν 4.000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί μετά το 4ο και ακούγεται ότι θα είναι τα 30.000 ή 34.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζεται το πόσα παιδιά έχει η κάθε οικογένεια.

Ας διαβάσουμε την απάντηση στον κυβερνητικό βουλευτή κ. Κατσίκη, στις 12.1.2016, στη βουλή, για το φόρο πολυτελούς διαβίωσης που είχε θεσπίσει η προηγούμενη κυβέρνηση σε βάρος των πολυτέκνων, λόγω της κατοχής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου άνω των 1928 κ.ε., από τον τότε αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη: «Νιώθω πραγματικά αμηχανία να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, γιατί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα αδικίας του Ελληνικού φορολογικού συστήματος απέναντι στους πολίτες, για δύο κυρίως λόγους. Αντί να δίνουμε κίνητρα στους πολύτεκνους και να τους ενισχύουμε μέσω του φορολογικού συστήματος για τα σημαντικά προβλήματα που έχουν και για την σημαντική συνεισφορά τους στην Ελληνική κοινωνία, δυστυχώς, τους επιβαρύνουμε….. Αυτές οι αλλαγές πρέπει να γίνουν όταν βρεθούν εκείνα τα ισοδύναμα μέτρα, ώστε να μπορέσουν να αντικαταστήσουν αυτά τα έσοδα, ή όταν βρούμε άλλες πηγές φορολογίας….. Ο συνολικός αναλογών φόρος πολυτελούς διαβίωσης για την κατοχή τέτοιων αυτοκινήτων το 2014 ήταν 1.673.923 ευρώ».

Δεν μπορούσε η κυβέρνηση, εάν ήθελε, να αντικαταστήσει αυτό το έσοδο από το πλεόνασμα των 720 εκατ. που ανακοίνωσε ότι θα δώσει ως «κοινωνικό μέρισμα»; 

Ήταν ευκαιρία, η κυβέρνηση, να φανερώσει, επιτέλους, την ευαισθησία της και να τηρήσει την υπόσχεση της ώστε να αντιληφθούν οι πολύτεκνες οικογένειες ότι η πολιτεία αναγνωρίζει την εθνική προσφορά τους.

Θα μας πει κάποιος ότι η κυβέρνηση συνέστησε διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για την μελέτη του δημογραφικού προβλήματος. Δηλαδή αναγνωρίζει ότι υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα και χρειάζεται η πατρίδα μας περισσότερα παιδιά και πολύτεκνους ώστε να επιβιώσει ο Ελληνισμός, ενώ τους έχει σε διωγμό.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το 1991 είχε συσταθεί διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη μελέτη του δημογραφικού προβλήματος και το ομόφωνο πόρισμα της κατετέθει στη βουλή τον Φεβρουάριο του 1993. Μάλιστα έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου ακόμη και για την επιβίωση του Έθνους. Το πόρισμα έμεινε καλά κλειδωμένο σε συρτάρι της βουλής και δεν έγινε απολύτως τίποτα από όσα πρότεινε.

Γιατί, επομένως, η κυβέρνηση συνέστησε αυτή την επιτροπή;

Τι συμπεράσματα βγάζει ο Ελληνικός λαός βλέποντας την κυβέρνηση να αποκλείει τους πολύτεκνους από το «κοινωνικό μέρισμα»;

Τι συμπεράσματα βγάζει ο Ελληνικός λαός ακούγοντας τις διαρροές στα ΜΜΕ για τις προθέσεις την κυβέρνησης να καταργήσει το επίδομα στους τρίτεκνους και πολύτεκνους;

Για πρώτη φορά ακούσαμε, σχεδόν, όλους τους δημοσιογράφους στα ΜΜΕ να εγκαλούν την κυβέρνηση για την άδικη, για τους πολύτεκνους και άθλια για το δημογραφικό και τον Ελληνισμό πολιτική τους.

Όσο για το «κοινωνικό μέρισμα» να τονίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακοίνωσε περιχαρής και με υπερηφάνεια την διανομή ποσού 720 εκατ. ευρώ σε 3,4 εκατ. πολίτες. Ακόμη ανακοίνωσε ότι το ποσό του μερίσματος θα κυμαίνεται από 250 έως 900 ευρώ στον καθένα και θα δοθεί βάσει κριτηρίων εισοδηματικών, περιουσιακών και οικογενειακής κατάστασης.

Τώρα με ποιόν τρόπο θα καταφέρουν να δοθούν σε άλλους 900, σε άλλους 600, σε άλλους 400 και σε άλλους 250 ευρώ στα 3,4 εκατ. πολιτών, αυτό μόνον αυτοί οι μοναδικοί και ανεπανάληπτοι σοφοί εγκέφαλοι των κυβερνώντων θα μπορούσαν να εξηγήσουν.

Γιατί η απλή διαίρεση στα 720 εκατ. δια των 3,4 εκατ. πολιτών μας δείχνει ότι αναλογεί στον κάθε πολίτη μόλις το ποσό των 211,76 ευρώ!!!!!

Απορούμε πως κανένας βουλευτής, από τους πατέρες του έθνους δεν κατήγγειλε την πολιτική απάτη και το τερατώδες ψέμα της κυβέρνησης που εξαπατά, ασύστολα, τον Ελληνικό λαό.

Φοβούμαστε πως το πολιτικό προσωπικό κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!

Διερωτώμεθα πως μπορούν και κοιμούνται όλοι όσοι έβαλαν την Ελλάδα στην Εφιαλτική περιπέτεια των μνημονίων, αν και προηγουμένως σήκωναν τις γροθιές τους στη διάρκεια των κινητοποιήσεων, πίσω από τα πανό των συνδικαλιστών; Αυτοί που άνοιξαν τις θύρες της Ελλάδας και της Ευρώπης στα πλήθη των λαθρομεταναστών, ανατινάζοντας την ασφάλεια των Ευρωπαίων; Αυτοί που υπερφορολογούν και εσκεμμένα φτωχοποιούν τους πολίτες, διώχνοντας χιλιάδες από τα καλύτερα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό; Αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες των φυλακών και επέτρεψαν σε σκληρούς κακοποιούς να σκοτώνουν και να ληστεύουν Έλληνες πολίτες και Ευρωπαίους; Όλοι αυτοί που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια μας σε άντρα ναρκωτικών, κακοποιών και ορμητήρια  τρομοκρατών; Που έκαναν συμμαχία με το παρακράτος των Εξαρχείων και δέχονται τις εντολές του και το διευκολύνουν;

Διερωτώμεθα πως μπορούν και κοιμούνται όλοι αυτοί που δεν έχουν ιερό και όσιο και προσπαθούν, αδιάντροπα, να μετατρέψουν την Ορθόδοξη Ελλάδα σε ένα απέραντο κοινόβιο;

Διερωτώμεθα και για πολλά άλλα που εάν τα καταγράφαμε δεν θα ήταν αρκετές όλες οι σελίδες της φιλόξενης εφημερίδας μας.

Πρέπει να πούμε ότι κοιμούνται γιατί είναι ασυνείδητοι!

Κοιμούνται γιατί εκπροσωπούν το «αρρωστημένο κομμάτι» της κοινωνίας και το περιθώριο!! Γιατί είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλουν για τον Θρησκευτικό και Εθνικό αποχρωματισμό της πατρίδας μας και την αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής!!! Γιατί είναι παιδιά της αθεϊστικής, υλιστικής και εθνομηδενιστικής παιδείας και δεν έχουν αισθήματα, δεν συμπονούν και δεν ακούν τις κραυγές απόγνωσης εκατομμυρίων Ελλήνων!!!!! Γιατί είναι ανάλγητοι εξουσιαστές και δεν έχουν συναίσθηση των πράξεων τους!!!!!

Κοιμούνται γιατί είναι «προοδευτικοί αριστεροί» και η πολιτική τους δεν έχει ίχνος ανθρωπισμού και πατριωτισμού!!!!

Το χειρότερο όλων είναι ότι κοιμούνται γιατί δεν φοβούνται τον Θεό, καθώς δεν πιστεύουν σε Αυτόν!!!!!

Ας προσέξουν γιατί όταν θα ξυπνήσουν ξαφνικά αυτά που θα αντιμετωπίσουν και θα βρουν μπροστά τους θα είναι πολύ επώδυνα.

 

Ο πρόεδρος 

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.