«Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ»

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
19/12/2017
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ
20/12/2017
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 5/12/2017

Όλα όσα βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να πλημμυρίζουν τα ΜΜΕ και τις τηλεοράσεις αγανακτούν και εξοργίζουν όλους τους Έλληνες που σέβονται, τουλάχιστον, τον εαυτό τους.

Οι συλλογικότητες, τα κινήματα, τα παιδιά, οι κουκουλοφόροι, οι μπαχαλάκηδες, ο Ρουβίκωνας, οι μπαχαλόμαγκες τα κάνουν «γης Μαδιάμ», ο Τόσκας, υπουργός για την Δημόσια Τάξη, εγκαλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Καμμένο, γιατί δεν έπιασαν τον «Ρουβίκωνα», και ο Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, τους έδωσε το «100» για να πάνε σπίτι τους, να μην κουραστούν τα παιδιά!

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Καρανίκας βρίζει χυδαιότατα, γυναίκα επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν του αρέσει και δεν επιτρέπει σε κανέναν καμία κριτική στην κυβέρνηση.

Γίνεται μπάχαλο με τα δικαιολογητικά για να πάρει ο κάθε πτωχός το βοήθημα. Αν το σπίτι κάποιου κάνει 121.000 ευρώ δεν δικαιούται να πάρει το βοήθημα και ας μην έχει τίποτα να τραφεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και Δυτικής Αττικής.

Ο ανεκδιήγητος Κωνσταντινέας επιτίθεται με απαράδεκτο τρόπο στην Δήμαρχο της Μάνδρας σε τηλεοπτική εκπομπή και ο ΣΥΡΙΖΑ…πέρα βρέχει. Και όλο αυτό το ακατανόητο και ανείπωτο τρισάθλιο κατάντημα το ονομάζουν «αριστερή πολιτική»!

Την «κατάλληλη στιγμή» έρχεται η βράβευση του Αλέξη Τσίπρα από τον Πατρίκ Βάσμαν, που είναι ο ιδρυτής του γνωστού περιοδικού «Politique International». Ένας σπουδαίος Γάλλος άνθρωπος του Λόρδου Ρότσιλντ, βράβευσε πριν λίγες μέρες τον Έλληνα πρωθυπουργό με το «Βραβείο Πολιτικού Σθένους»!

Τους λόγους για τους οποίους βραβεύθηκε ο Αλέξης Τσίπρας τους γνωρίζει παρά πολύ καλά ο λόρδος.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας πήρε το βραβείο του πολιτικού σθένους από τον «βασιλιά» των παρασκηνίων Πατρίκ Βάσμαν για την γενναιότητα και το σθένος που έδειξε και άλλαξε το «Όχι» του Ελληνικού λαού σε δουλοπρεπές «Ναι». Για την γενναιότητα και το σθένος που έδειξε και δείχνει στον τρόπο με τον οποίο «σκοτώνει» πολιτικά τους αντιπάλους του, χωρίς μάλιστα να αφήνει ίχνη πίσω του.

Βραβεύθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας μας γιατί μας εξόντωσε χωρίς ίχνος συμπάθειας, χωρίς έλεος, για να ικανοποιήσει τον Λόρδο Ρότσιλντ, την Άνγκελα Μέρκελ, το Τζορτζ Σόρος τους άρχοντες της παγκοσμιοποίησης.

Βλέποντας την βράβευση απορούμε πως ανέχονται οι σύντροφοι του να φωτογραφίζεται στο επίσημο γαλλικό τραπέζι, όπου το χρυσό Βασιλικό Στέμμα, με τον Σταυρό πάνω στην κορυφή του, κυριαρχούσε. Δεν πιστεύουμε ότι αισθάνθηκε κανένας Έλληνας εθνική υπερηφάνεια βλέποντας τον αμήχανο Τσίπρα να κάθεται δίπλα στον «άρχοντα» Πατρίκ Βάσμαν, στον οποίο έκανε χαρούλες, υποκλίσεις , γελάκια και αστειάκια.

Ενώ πίσω τους χαιρόταν και απολάμβανε την σκηνή ο -αόρατος στα μάτια των κοινών θνητών- Λόρδος Ρότσιλντ.

Να βλέπεις τον Έλληνα πρωθυπουργό να υποκλίνεται σε όλου αυτούς για να παίρνει ένα «στημένο» βραβείο σθένους, να φωτογραφίζεται με φόντο το Στέμμα στο Παρίσι όπου Βασιλεύς είναι ο… Μακρόν, πρώην υψηλόβαθμος υπάλληλος των Ρότσιλντ, ο οποίος έγινε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Γιατί τον βράβευσαν τον Αλέξη Τσίπρα; Γιατί έγιναν όλα αυτά;

Απλά θα τον χρησιμοποιεί ο Λόρδος για να πλουτίζει και να θησαυρίζει εις βάρος του Ελληνικού λαού. Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την διαχείριση του Ελληνικού χρέους -με το αζημίωτο βέβαια- ο παντοδύναμος και πάμπλουτος Λόρδος Ρότσιλντ κάλεσε στο Παρίσι τον Έλληνα πρωθυπουργό για να του δώσει, μέσω ενός γαλλικού περιοδικού και του τελετάρχη με τα λευκά γάντια και τα πλουμιστά και χρυσά παράσημα, τον Πατρίκ Βάσμαν, το «Βραβείο Σθένους».

Καθρεφτάκια έδιναν στους αυτόχθονες της Αφρικής για να τους αρπάξουν τα διαμάντια και τους θησαυρούς τους οι έξυπνοι αποικιοκράτες και φιλάνθρωποι Ευρωπαίοι.

Είναι τόσο εξωφρενικά όλα αυτά  που προκαλούν την αηδία και την απέχθεια του Ελληνικού λαού.

Στην πατρίδα μας κλαίμε την μοίρα μας και όλοι καταλαβαίνουμε τις μανούλες που κλαίνε τους 23 νεκρούς και όλοι συμπάσχουμε για την Βιβλική καταστροφή της Δυτικής Αττικής με τόσους αστέγους και κατεστραμμένους.

Την ίδια ώρα κάποιοι άφρονες λένε ότι πρέπει να χαιρόμαστε που ο Τσίπρας πήρε το «βραβείο»(!) ώστε να συνεχίσει τα ταξίδια αναψυχής που έχει κάνει σε Κούβα, Σουηδία, Ρωσία, ΗΠΑ, Παρίσι, Βερολίνο κ. α. για να πάει και όπου αλλού δεν έχει ταξιδέψει.

Αλήθεια, τώρα που μπήκαν στη μέση οι Ρότσιλντ, μετά τη Μέρκελ και τον Σόρος, θα έχουμε αθρόα έλευση επενδυτών και κεφαλαίων; Πού είναι οι ουρές των ξένων εταιριών και επενδυτών που δεν θα προλαβαίνουμε και δεν θα έχουμε χώρο να τους τοποθετήσουμε;

Ξαφνικά τώρα θυμήθηκαν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Α.Ν.ΕΛ. τη νομιμότητα. Προσπαθούν να μας πείσουν πως έγιναν τα κόμματα του νόμου και της τάξης.

Όσον αφορά στα απόρρητα έγγραφα, για τα οποία έγινε τόση συζήτηση στη Βουλή και στα ΜΜΕ, πρέπει και γνωρίζουμε όλοι μας ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που, ΣΥΡΙΖΑ και  ΑΝΕΛ, ποτέ δεν σεβάστηκαν.

Για ποια νομιμότητα ενδιαφέρονται και κόπτονται όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές που ξαφνικά «θυμήθηκαν» τα εθνικά συμφέροντα, τα οποία σε κάθε ευκαιρία καταστρατηγούν και καταπατούν χωρίς ντροπή;

Αναρωτήθηκε κανείς από όλους αυτούς, που τώρα θυμήθηκαν την νομιμότητα, γιατί ταλαιπωρούνται τόσο πολύ οι Έλληνες ταξιδιώτες στη Γερμανία;

Για ποια νομιμότητα κάνουν λόγο όλοι αυτοί που ο αρχηγός τους μας είπε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα; Για ποια νομιμότητα μας ομιλούν όλοι αυτοί που άνοιξαν τις «πύλες» της Ευρώπης για να εισέλθουν πολύ πάνω από 1.000.000 λαθρομετανάστες, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή όλων των Ευρωπαίων;

Για ποια νομιμότητα μας ομιλούν αυτοί που αρνούνται να συλλάβουν τους Ρουβίκωνες, αυτοί που δεν ζήτησαν την άσκηση διώξεων των αναρχικών που εισέβαλαν στο Πεντάγωνο;

Για ποια νομιμότητα μας ομιλούν αυτοί που πέρασαν τον νόμο Παρασκευόπουλου με αποτέλεσμα ανθρωποκτονίες; Για ποια νομιμότητα μας ομιλούν οι υπέρμαχοι της ελευθεριότητας και της αμαρτίας;

Ο Ελληνικός λαός τα παρακολουθεί όλα και είναι έξαλλος.

Να μην ξεχνάμε την Ιστορία μας.

Ο λαός γνωρίζει να υπερασπίζεται τα Ιερά και τα Όσιά του.

Ας κάνουμε όλοι το καθήκον μας

Αντίσταση και Ανάκαμψη.

Για να ξαναβρούμε ότι έχουμε χάσει.

Για να υπερασπιστούμε ότι κινδυνεύει.    

 

Ο πρόεδρος

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.