Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
«Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ»
19/12/2017
Προσφορά για παιδική παράσταση
21/12/2017
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 28/11/2017

Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει ασφαλής, δίκαιη, πολιτισμένη, Χριστιανική και ελεύθερη.
Εκεί που κάποτε άνθιζε ο «Σοσιαλισμός» στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, άλλαξαν τα πράγματα. Εκεί που ο σοσιαλισμός και μαζί του ο μαρξισμός και η αριστερά έχουν πεθάνει έγινε εκδήλωση για την επέτειο της αντισοβιετικής εξέγερσης του 1956 στην Ουγγαρία. Ήταν παρών στην εκδήλωση και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κ. Βίκτορ Όρμπαν στις 23 Οκτωβρίου 2017.
Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους Ούγγρους να προσέχουν και να μην υποτιμούν «την δύναμη της σκοτεινής πλευράς» αναφερόμενος στα σχέδια εκείνων που βρίσκονται πίσω από την «εισβολή των μεταναστών» προσθέτοντας ότι δεν έχουν στέρεη δομή αλλά εκτεταμένα δίκτυα.
Ανακήρυξε την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη (Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία) ως την τελευταία «ζώνη χωρίς μετανάστες». Και πρόσθεσε ότι: «Η Ε.Ε. και μερικά από τα βασικά κράτη μέλη της έχουν “καταστεί όμηροι” μιας “κερδοσκοπικής οικονομικής αυτοκρατορίας” μέσω μιας ενορχηστρωμένης εισβολής νέων μεταναστών».
«Αυτή η οικονομική δύναμη ήταν πίσω από την τελευταία μεγάλη μετανάστευση που πλημμύρισε την Ευρώπη με εκατομμύρια λαθρομετανάστες» και συνέχισε «αυτό το σχέδιο αναπτύχθηκε για να κάνει την Ευρώπη μια μικτή-πολυπολιτισμική ήπειρο και μόνο εμείς (Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία) καταφέραμε να αντισταθούμε και υιοθετήσαμε μια σκληρή στάση κατά των μεταναστών και αρνηθήκαμε να δεχθούμε τις ποσοστώσεις προσφύγων που επέβαλαν οι Βρυξέλλες. Γιατί ο απώτερος στόχος της, μαζικής εισροής μεταναστών στην Ευρώπη είναι η αποστέρηση της χριστιανικής και εθνικής ταυτότητας της».
Τονίζοντας ότι: «η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει ασφαλής, δίκαιη, πολιτισμένη, Χριστιανική και ελεύθερη και να ανακτήσει το μεγαλείο που είχε πριν από την υιοθέτηση της πολυπολιτισμικότητας».
Όσο για τις παρατηρήσεις του Ούγγρου Πρωθυπουργού κ. Όρμπαν σχετικά με την «κερδοσκοπική οικονομική αυτοκρατορία» που βρίσκεται πίσω από την μαζική μετανάστευση αναφερόταν, προφανώς, στον Τζωρτζ Σόρος ή Γκιόργκι Σβαρτς, όπως είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμό του, του γεννημένου στην Ουγγαρία δισεκατομμυριούχου.
Ο κ. Βίκτωρ Όρμπαν είχε ήδη κατηγορήσει από τον περασμένο Ιούλιο τον Τζωρτζ Σόρος ότι επιδιώκει την δημιουργία μιας «νέας, ανάμεικτης, ισλαμοποιημένης Ευρώπης». Επίσης έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον μεγιστάνα ότι τροφοδοτεί την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη και πρόσθεσε ακόμη ότι: «Οι Βρυξέλλες βρίσκονται υπό την επιρροή του Τζωρτζ Σόρος».
Είναι γνωστό ότι οι Βρυξέλλες είχαν δώσει, πριν από λίγο καιρό, το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου στον Σόρος για να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας κ. Όρμπαν ότι τον αποκαλεί δημόσια κερδοσκόπο!!!
Βλέπετε ο Σόρος, το γεράκι των αγορών, ο αισχρός τοκογλύφος όπως τον αποκαλούν πολλοί, δεν είναι κερδοσκόπος αλλά ο Φιλάνθρωπος και προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων.
Για αυτό οι πολιτικοί εκείνοι που επέβαλαν την «Άθλια πολιτική των Βρυξελλών στο μεταναστευτικό» όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη, του έδωσαν το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου ώστε να αγιοποιηθεί!!!
Παραβλέποντας, βέβαια, ότι την περίοδο 2010-11 ήταν αυτός που υποδαύλισε και άναψε την περίφημη «Αραβική Άνοιξη» (βρίσκουν ωραίες και ελκυστικές ονομασίες) στις χώρες της Μέσης Ανατολής έτσι ώστε τα παλιά ισχυρά καθεστώτα του Καντάφι, του Μπουμπάρακ, του Μπεν Αλί και άλλων να πέσουν και στη θέση τους να έρθουν η αναρχία και ο πόλεμος. Με αυτό τον τρόπο εκατομμύρια άνθρωποι στην Αραβικό και Ισλαμικό κόσμο καταστράφηκαν και έτσι άρχισε η αθρόα εισροή των λαθρομεταναστευτικών ρευμάτων προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας από τους βασικότερους στόχους του Τζωρτζ Σόρος, αλλά επιπλέον είναι η «ΠΥΛΗ» προς την Ευρώπη και θέλει να χρησιμοποιήσει την χώρα μας ως «δούρειο ίππο» για να προχωρήσει στην ισλαμοποίηση ολόκληρης της «γηραιάς ηπείρου».
Δεν καταλαβαίνουν εκεί στις Βρυξέλλες ότι το τίμημα, ο φόρος αίματος που πληρώνουν οι χώρες της Ευρώπης, είναι πολύ ακριβό και οι εξελίξεις και οι μελλοντικές συνέπειες θα είναι ακόμη χειρότερες και εφιαλτικές για όλους μας.
Δεν βλέπουν ότι στις Ευρωπαϊκές χώρες η στροφή των πολιτών προς τα πατριωτικά και εθνικά κόμματα είναι σαφής, ενώ οι «προοδευτικοί ετοιμοθάνατοι πολιτικάντηδες» τα συκοφαντούν ως ναζιστικά, ακροδεξιά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά και άλλα… χαριτωμένα από έλλειψη σοβαρού πολιτικού αντιλόγου.
Οι τελευταίες παρατηρήσεις του Ούγγρου Πρωθυπουργού έρχονται την ώρα που οι χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης «βλέπουν» τους πολίτες τους να πραγματοποιούν μια καταλυτική πατριωτική πολιτική στροφή.
Στην Αυστρία δύο αντι-μεταναστευτικά κόμματα πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές εκλογές και αναμένεται να αποτελέσουν τον Κυβερνητικό συνασπισμό.
Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 25 Οκτωβρίου 2017 με θέμα την τροποποίηση του «κώδικα συνόρων Σέγκεν» σχετικά με τη χρήση του συστήματος εισόδου/εξόδου επισημάνθηκε από ευρωβουλευτές ότι: «η προώθηση της εθνικής ισοπέδωσης μέσω της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της απεριόριστης ανεκτικότητας οδηγεί σε ανεξέλεγκτη αύξηση της λαθρομετανάστευσης, της τρομοκρατίας και του διασυνοριακού εγκλήματος».
Πραγματικά η εφαρμογή της πολιτικής του «ξέφραγου αμπελιού» αποτυπώνεται ξεκάθαρα παντού με το αίμα ανύποπτων-αθώων ανθρώπων ιδιαίτερα στην Ευρώπη ακόμη και στην μουσουλμανική Αίγυπτο, μόλις προχθές.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, εννοούμε ολόκληρη η ανθρωπότητα, ιδιαίτερα η πολιτική ηγεσία του κόσμου ότι: το Ισλάμ δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με την Ορθοδοξία και τον χριστιανισμό.
Η Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη έχει πολιτικό προσωπικό και ηγέτες που κάνουν το καθήκον τους και προστατεύουν τις χώρες τους από την παγκοσμιοποίηση, την πολυπολιτισμικότητα, τους μετανάστες και λαθρομετανάστες.
Επιπλέον στην Πολωνία ξεκίνησε καμπάνια από το αρμόδιο υπουργείο που έβγαλε τηλεοπτική διαφήμιση με την οποία καλεί τους Πολωνούς να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά ώστε να μην υπάρχει χώρος για εισβολείς.
Και να σκεφτούμε ότι η Πολωνία δεν έχει δημογραφικό πρόβλημα όπως η πατρίδα μας.
Τι κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση;
Συνέστησε διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για την μελέτη του δημογραφικού προβλήματος!!!!!
Να τονίσουμε ότι είχε συσταθεί παρόμοια επιτροπή το 1991 που το πόρισμα της κατετέθει στη βουλή αρχές του 1993. Τι έγινε; Έμεινε καλά κλειδωμένο στο συρτάρι!!!
Φιλοκυβερνητικός εκδότης αθηναϊκής εφημερίδας γράφει στη στήλη του ότι: «Έχει κυριολεκτικά πνιγεί η Λέσβος από τους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί… το ίδιο συμβαίνει στη Χίο, στη Σάμο, τη Λέρο και την Κω».
Η ροή λαθρομεταναστών συνεχίζεται στα νησιά μας και σε ολόκληρη την επικράτεια.
Και η κυβέρνηση αφήνει τα νησιά μας να πνίγονται…. όπως άφησε και την Μάνδρα και την Αττική!!!

 

Ο πρόεδρος

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.