Εκδήλωση για την εορτή των Αγίων Πάντων

Συνάξεις Διαμαρτυρίας για τις εκδηλώσεις Gay Pride
16/06/2014
Επίδοση Σχολικής Τσάντας σε 300 πρωτάκια
04/09/2014
Οι Άγιοι Πάντες

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης - Οι Άγιοι Πάντες

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

΄΄ Ο Ι Α Γ Ι Ο Ι Π Α Ν Τ Ε Σ ΄΄

Κουντουριώτου 21- 2ος όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310552-140 φαξ 552-821

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της Κυριακής 15 Ιουνίου 2014

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Ο Κεντρικός Σύλλογος πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» που φέτος συμπλήρωσε 85 χρόνια λειτουργίας, προσφοράς και αγώνων έδειξε με την εκδήλωση της Κυριακής και τις προτάσεις του γιατί οι πολύτεκνοι του Νομού Θεσσαλονίκης αναγνωρίζουν και εκτιμούν τις προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου και πυκνώνουν τις τάξεις του Συλλόγου που έχει ξεπεράσει τις 10.000 οικογένειες μέλη και ο Σύλλογός είναι από τους 2-3 μεγαλύτερους της χώρας .

Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 ονομαστική εορτή του Συλλόγου μας τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, 40 Εκκλησιών, με παρουσία πολυτέκνων οικογενειών, επισήμων και φορέων της πόλης.

Οι Άγιοι Πάντες

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος ανέφερε στο κήρυγμα του πως: η Πολιτεία αλλά και η Εκκλησία πρέπει να βοηθήσουν την πολύτεκνη οικογένεια και να σταθούν στο πλευρό της με όποιο τρόπο μπορούν.

Οι Άγιοι Πάντες

Στη Συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δέχθηκαν τους πολύτεκνους και τους φίλους των πολυτέκνων για ευχές και κέρασμα στα γραφεία του Συλλόγου, Κουντουριώτου 21, 3ος όροφος.

Ο κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος δήλωσε ότι: Η κατάσταση για την πολύτεκνη οικογένεια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Οι γεννήσεις μειώνονται, οι θάνατοι αυξάνονται, το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας εξελίσσεται σε γάγγραινα και η πολιτική και πνευματική ηγεσία του τόπου, αδιαφορούν περιμένοντας «ειδείν το τέλος» του Ελληνισμού….

Τι περισσότερο να πούμε…

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο Θεό και την πατρίδα αδιαφορώντας εάν αυτό δυσαρεστεί ή ενοχλεί αυτούς που μας κυβερνούν .

Εμείς νοιώθουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να φυλάμε Θερμοπύλες και θα το κάνουμε.

Αισθανόμαστε και έχουμε υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσουμε αυτό το πνεύμα στα παιδιά μας και θα το κάνουμε.

Οι Άγιοι Πάντες

Τέλος ευχήθηκε να φωτίσει ο καλός Θεός την πολιτική και πνευματική ηγεσία του τόπου, να κάνουν το σωστό, γι’ αυτό που τους έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Να αντιληφθούν ότι ο πόλεμος εναντίον της πολύτεκνης οικογένειας είναι πόλεμος κατά της επιβίωσης του Ελληνισμού και γι αυτό θα κριθούν.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο πρώην Υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο πρώην υφυπουργός κ. Κώστας Γκιουλέκας, ο κ. Σάββας Αναστασιάδης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.