ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
16/02/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
23/02/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 6/2/2018

 

Στο Σύνταγμα, προχθές, η φωνή του λαού της πατρίδας μας ήταν όπως «η οργή του Θεού» για τους κυβερνώντες και για όλους τους αργυρώνυτους υποστηρικτές τους. Τους πρόθυμους να υλοποιήσουν τις επιθυμίες και τους σχεδιασμούς των «αφεντικών τους» ως Εφιάλτες και Ηρόστρατοι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι: κατάλαβαν τι έγινε!!!

Ακούστηκε πολύ δυνατά και ξεκάθαρα η κραυγή του λαού κατά της θρησύδειλης πολιτικής σκηνής και όλων των εντεταλμένων υπαλλήλων της «νέας τάξης πραγμάτων», λακέδων και ριψάσπιδων. Όλοι αυτοί οι φοβισμένοι εθνοπροδότες, μετά τις μεγαλειώδεις και πρωτοφανείς, από κάθε άποψη, συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, που υπηρετούν όλους αυτούς τους μισέλληνες που επιθυμούν και επιδιώκουν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους και της Ορθοδοξίας. Υπερασπίζονται με κάθε τρόπο και μέσο την άποψη ότι: «Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές». Δηλαδή ο Ελληνικός λαός, δεν δικαιούται να έχει φωνή παρά μόνο στις «κομματικές λαοθάλασσες» όταν οι πολιτικοί του ζητάνε την ψήφο του για να καταλάβουν την εξουσία και να την νέμονται.

Τότε βέβαια γίνεται «ο υπερήφανος λαός»  και πάνε σύννεφο τα παχιά λόγια: «Μεγάλη η χάρη σου λαέ μου».

Ακόμη και ο άθεος πρωθυπουργός ζήτησε ην συμπαράσταση της Ορθόδοξης εκκλησίας όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής μετά την συνάντησή τους προ ημερών: «Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας να συμβάλλει ώστε να διασφαλιστεί κλίμα εθνικής ομοψυχίας και υπευθυνότητας χωρίς κραυγές και άγονες αντιπαραθέσεις»!!!

Αυτό θα μπορούσε να παραφραστεί με εκείνο το γνωστό «σφάξε με, αγά μου να αγιάσω».

Επιδιώκει και προσπαθεί, δηλαδή, ο πρωθυπουργός να επιβάλλει, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και τρόπο, στον Ελληνικό λαό, σε όλους δηλαδή όσους πιστεύουν και σέβονται τον Θεό και αγαπούν την πατρίδα τους, να ακολουθήσουν και να συμφωνήσουν με Ηρόστρατους και Εφιάλτες. Δηλαδή να συνταχθούμε όλοι οι Έλληνες με την «Πέμπτη φάλαγγα» που λειτουργεί στη χώρα μας σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων, της ακεραιότητας της πατρίδας μας και του Ελληνισμού.

Όπως είναι η ΜΚΟ των «Αντίφα» που είναι υπό την άμεση καθοδήγηση και χρηματοδότηση του γνωστού κερδοσκόπου Τζωρτζ Σόρος  και με διείσδυση της Τουρκικής ΜΙΤ. Αυτός ο αισχρός τοκογλύφος, «το γεράκι των αγορών» όπως τον αποκαλούν πολλοί, κρύβεται πίσω από πολλά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Μην ξεχάσουμε τα «παιδιά» του γνωστού «Ρουβίκωνα» που πολεμούν με μίσος κάθε τι Εθνικό και Ελληνικό. Γνωρίζουμε όλοι ποίοι τους συμπαθούν, τους προστατεύουν και τους συμπαρίστανται. Το ακούσαμε και το μάθαμε όλοι πως απειλούσαν ότι: «θα χυθεί αίμα» από αυτούς που θα πήγαιναν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το όνομα της Μακεδονίας. Απειλούσαν δηλαδή τους ορθοδόξους Έλληνες ως άλλοι Τζιχαντιστές. Όταν ανακοίνωσε η Εισαγγελέας έρευνα για το θέμα άρχισαν να λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικό οι εθνομηδενιστές.

Ακόμη και πολλοί άλλοι λειτουργούν «ως Πέμπτη φάλαγγα» δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως τον Παπαδημούλη, τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήλεψε την δόξα των δοσίλογων, των κουκουλοφόρων, χαφιέδων και καταδοτών της κατοχής που έδινε αναφορά στα «αφεντικά του», στην Ευρώπη, ποιοι ευρωβουλευτές και σημαίνοντα πρόσωπα συμμετείχαν και έδωσαν το παρόν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, με όλους τους παραπάνω, η ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε όχι μόνο να μην περιέχεται ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία των Σκοπίων αλλά επιπλέον συμμετείχε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Για να φωνάξει και να πει στους Κυβερνώντες και όλους τους υποστηρικτές τους ότι: η πολιτική που ακολουθούν, στο πρόβλημα των Σκοπίων, είναι Εθνικά απαράδεκτη και εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και επιδιώξεις.

Μετά από τις μεγαλειώδεις και ανεπανάληπτες συγκεντρώσεις τις λαοθάλασσες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, που με τόσο πάθος πρωτόγνωρο το πλήθος βροντοφώναξε ότι: «Η Μακεδονία ήταν και θα είναι Ελληνική». Τι θα γίνει αλήθεια;

Αφού, όπως φαίνεται, εκείνο που θίγεται πάνω απ’ όλα είναι η Ιστορία που προσπαθούν να μας κλέψουν απρόσωπα μικρά κρατίδια, γείτονες με ανακατεμένο πολυεθνικό πληθυσμό.

Πως θα λήξει αυτή η Ιστορία, με τους Σκοπιανούς, που περιέχει αλυτρωτικές διαθέσεις και σκέψεις.

Το δημοψήφισμα έγινε και το αποτέλεσμα καταλυτικό.

Εάν η κυβέρνηση, αντίθετα με το βροντερό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, πει το θλιβερό και εφιαλτικό  ΝΑΙ και μεθαύριο αυτοί ζητήσουν την «απελευθέρωση της Μακεδονίας» όσο και αν, στα λόγια, υπόσχονται πως δεν έχουν τέτοιες διαθέσεις, ενώ στο σύνταγμά τους περιλαμβάνονται , πιστεύουν ότι  δεν θα υποστούν τις συνέπειες;

Ας κάνουν δημοψήφισμα με κάλπη.

Δεν αντιλαμβάνονται και δεν καταλαβαίνουν τι θα πάθουν οι πρωταγωνιστές  και αυτοί που θα υπογράψουν το ξεπούλημα και την παράδοση της Ιστορίας μας;

Δεν διαισθάνονται ότι δεν μπορεί, ούτε θα θέλει να τους προστατέψει κανείς από την οργή του λαού; Η νέμεσις θα είναι απόλυτη.

Το όνομά τους είναι «Vardarska» και έτσι πρέπει να ονομασθούν και να λέγονται τα Σκόπια.

Βλέποντας τα χωριά τους και την πρωτεύουσά τους γεμάτες με αγάλματα του Έλληνα Μακεδόνα Μεγάλου Αλεξάνδρου, θίγομαι απελπιστικά, γιατί εμείς ποτέ, ως λαός, ως συντεταγμένη πολιτεία δεν κόψαμε από την αρχή αυτόν τον απαράδεκτο και ξεδιάντροπο σφετερισμό της ιστορίας και της οντότητάς μας. Αδιαφορούσαμε, γιατί τους θεωρούμε μικρούς και ασήμαντους, όπως κάναμε και με τη Βόρεια Ήπειρο, που τώρα ανεχόμαστε έναν αστείο πρωθυπουργό, τον Ράμα, να παριστάνει τον ευαίσθητο υπερασπιστή της φύσης και να γκρεμίζει μόνο σπίτια Ελληνικά χτισμένα πριν από πολλά χρόνια.

Που είναι η Κυβέρνηση, ποιος μίλησε, ποιος αντιστάθηκε σε αυτές τις απαράδεκτες και εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της ομογένειας;

Γιατί η κυβέρνηση το θέμα δεν το προχώρησε παραπέρα; Να το προβάλλει στα διεθνή φόρουμ, όχι χλιαρά και αδιάφορα αλλά με πάθος και με επιμονή μέχρι να δικαιωθούμε.

Δεν είναι υποτιμητικό και απαξιωτικό να απαιτούμε, όταν βλέπουμε οι άλλοι να επιμένουν και να θίγουν τα Ιερά και τα Όσιά μας.

Τότε, όταν οι άλλοι επιχειρούν να κλέψουν την Ιστορία μας και την υπόστασή μας, εμείς, αλήθεια ποίοι είμαστε;

Εμείς είμαστε απλώς άνθρωποι, που η τύχη τους ξέβγαλε σε αυτή την άκρη της Ευρώπης, όπως τα φθινοπωρινά παρασυρόμενα ξερά φύλλα ενός ποταμού; Όχι βέβαια!!!

Αγωνίσθηκαν γενιές Ελλήνων ηρώων για να προστατέψουν το καλύτερο κομμάτι της γης που μας χάρισε ο Θεός. Χύθηκε άφθονο αίμα για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους μνηστήρες.

Και βέβαια το χέρι του Θεού τους εγκλώβισε και αποκλείσθηκαν από το Αιγαίο, που είναι πηγή ζωής, ελευθερίας και πολιτισμού και είναι ποτισμένο από τον ιδρώτα και το αίμα των Αρχαίων Ελλήνων Ποντοπόρων.

Ποιος θα τολμήσει να υπογράψει το ξεπούλημα;

Γιατί ο Άγιος Κολοκοτρώνης, που ο Θεός του έδωσε την υπομονή, την δύναμη και το κουράγιο να ελευθερώσει την Ελλάδα βροντοφωνάζει, μαζί με όλους τους ήρωες: «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Ας μην το ξεχνούν!!! Ας προσέξουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.