Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ»
25/05/2018
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
25/05/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 15/5/2018.

 

Στις 10.4.2018 είχαμε αναφερθεί στο μεταναστευτικό ενώ το άρθρο είχε τίτλο: «Θα επιτρέψουμε τον εποικισμό της χώρας μας;». μάλιστα, λόγω του Πάσχα, είχαμε ευχηθεί ο Αναστάς Κύριος να φωτίσει τις ηγεσίες της Ελλάδος, της Ευρώπης και του Δυτικού κόσμου να αντιληφθούν και να καταλάβουν έγκαιρα ότι οι ισλαμικές επιθέσεις από την 11/9 και μετά είναι μέρος ενός γενικευμένου θρησκευτικού πολέμου και όχι μεμονωμένες ενέργειες κάποιων «τρελών» ή «ακραίων».”

Επανερχόμαστε μετά τα όσα, έκτροπα και πέρα από κάθε λογική, έγιναν τελευταία στη Μυτιλήνη που δείχνουν ξεκάθαρα σε ποιο σημείο έχει φτάσει η ανοχή αυτής της παράλογης, από κάθε άποψη, κατάστασης. Εάν δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, θα διαπιστώσουμε με λύπη, ότι στην πράξη δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος στα σύνορά μας. Στην πραγματικότητα, όποιος θέλει μπαίνει άνετα. Γιατί μόλις φανεί οτιδήποτε πλεούμενο ή βάρκα στον ορίζοντα πλέουν ολοταχώς για να το διασώσουν και να το φέρουν στο λιμάνι είτε απευθείας το Λιμενικό είτε κάποιο σκάφος των «γνωστών» πολυποίκιλων ΜΚΟ.

Κανένας δεν ρωτά τους επιβαίνοντες ποίοι είναι, από πού είναι και που πάνε. Έχουν ενημερωθεί από τους διακινητές και είναι ανάλογα προετοιμασμένοι ώστε όλοι επικαλούνται την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τους πρόσφυγες και ζητούν άσυλο.

Εάν δούμε τα πρόσωπά τους διαπιστώνουμε με ευκολία ότι στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους είναι Πακιστανοί, Βορειοαφρικανοί, Αφρικανοί και Μπαγκλαντεσιανοί, που βεβαίως δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των προσφύγων, όπως έχει καθορισθεί από τη σχετική Σύμβαση της Γενεύης.

Δεν γίνεται κανένας διαχωρισμός και δεν εκδηλώνεται καμία αντίδραση, γιατί αυτό θα παρεβίαζε δήθεν το πνεύμα της Ευρωπαϊκής Οδηγίας!!!, που παραπέμπει αδιακρίτως τους πάντες στην Επιτροπή Ασύλου και στη διερεύνηση κάθε ατομικής περίπτωσης δια της δικαστικής οδού.

Έχουμε αναφερθεί κατ’ επανάληψη στο βρώμικο και ύποπτο έργο που έχουν αναλάβει οι ποικιλώνυμες ΜΚΟ και ο ρόλος που διαδραματίζουν οι πολιτικές ιδεοληψίες των κυβερνώντων σε όλα τα επίπεδα, που ολοκληρώνουν τον εμπαιγμό στον οποίο καταλήγει η ακολουθούμενη πολιτική. Να τονίσουμε, συμπερασματικά, ότι δεν ασκείται καμία πολιτική αποτροπής στα θαλάσσια σύνορά μας. Ο Τσίπρας είχε πει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Έτσι η Άγκυρα είναι απόλυτα ελεύθερη να στέλνει όσους θέλει και να ρυθμίζει η ίδια τις ροές ώστε: να στοχεύει την Ελλάδα. Ενώ είναι προσεκτική με την Ευρώπη για να μην βάλει σε κίνδυνο τα ανταλλάγματα που διαπραγματεύθηκε.

Επίσης τελευταία αυξήθηκαν οι ροές από τον Έβρο, με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες από την Αλγερία και το Μαρόκο. Γιατί οι Αλγερινοί δεν πάνε απέναντι στη Γαλλία και οι Μαροκινοί απέναντι στην Ισπανία; Προφανώς, δεν πάνε εκεί γιατί υπάρχει αυστηρός έλεγχος και επιπλέον, δεν περνάει τόσο εύκολα το παραμύθι για «πρόσφυγες».

Γιατί η Ελλάδα επιδεικνύει μια τέτοια ανοχή και ασκεί μια πολιτική που στην πραγματικότητα καταλήγει να είναι συμπληρωματική της Τουρκικής στρατηγικής και καθιστά ανεξέλεγκτη τη λαθρομετανάστευση;

Στο άρθρο της 10ης Απριλίου είχαμε αναφερθεί στην αλλαγή πολιτικής από την Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι τα παραπάνω ερωτήματα γίνονται ακόμα πιο αδυσώπητα. Διότι τα προγράμματα «ΗΛΙΟΣ» και «ΕΣΤΙΑ»,  όπως είχαμε τονίσει, έχουν ως στόχο να εγκαταστήσουν σε όλη την Ελλάδα οργανωμένους συνοικισμούς ξένων μουσουλμάνων μεταναστών. Θα γίνεται με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που θα δίνεται στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και όχι στο κράτος.

Πού οδηγεί η κατάσταση αυτή; Προφανώς σε εποικισμό της Ελλάδος με ξένους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς και μάλιστα με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Επίσης σε διάσπαση της Εθνικής συνοχής της πατρίδος μας και σε υπονόμευση της Εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητάς μας.

Ο αφελής, επιεικώς, ζηλωτισμός και η ιδεοληψία περί δήθεν προσφύγων του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων πολιτικών ομάδων και κομμάτων, που συμπλέουν με την επικίνδυνη αυτή πολιτική και επιδεικνύουν παθητική στάση και ανοχή, γίνονται όπλο στα χέρια της Άγκυρας. Βρισκόμαστε σ’ έναν ασύμμετρο πόλεμο, υβριδικό όπως λέγεται, που έχει ως στόχο τη δημογραφική γκριζοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου πρώτα και στη συνέχεια, με την εγκατάσταση Μουσουλμανικών πληθυσμών όλη την Ελλάδα.

Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί, σε μακροπρόθεσμη βάση, κίνδυνο γεωπολιτικής ανατροπής, με εθνική αποδόμηση του Ελληνικού χώρου. Ενώ σε βραχυπρόθεσμη βάση, με δεδομένες τις Τουρκικές διεκδικήσεις και την Τουρκική επιθετικότητα, αντιπροσωπεύει άμεσο κίνδυνο εθνικής ασφάλειας.

Μέσα στο γενικότερο πνεύμα της αδιαφορίας και της ανοχής που επιδεικνύεται στην παράνομη μετανάστευση, έχει επικρατήσει ένα απίστευτο κλίμα χαλαρότητας και στους ίδιους τους θεσμούς που είναι από το νόμο υπεύθυνοι και αρμόδιοι για να εξετάσουν τις αιτήσεις για άσυλο και να πάρουν αποφάσεις. Έχουν παραιτηθεί ουσιαστικά από οποιαδήποτε αυστηρή εφαρμογή των κανόνων, προδιαγραφών και προϋποθέσεων, αφού έτσι ή αλλιώς κανένας από τους λαθρομετανάστες δεν απελαύνεται.

Εδώ πρέπει να το τονίσουμε ότι: η Επιτροπή Ασύλου έφτασε στο σημείο να αποφασίσει, γιατί άραγε, ότι η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα. Με αυτό το κριτήριο όμως, δεν μπορεί ένας «πρόσφυγας» του οποίου απορρίπτεται η αίτηση για παροχή ασύλου να επαναπροωθηθεί στην Τουρκία , όπως προβλέπει η Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, για την οποία, συμφωνία, η Άγκυρα εισέπραξε όχι μόνο διπλωματικά αλλά και οικονομικά ανταλλάγματα γενναία.

Με όλες αυτές τις παραπάνω πρακτικές, που μετατρέπουν σε φαύλο κύκλο την άσκηση οποιασδήποτε υπεύθυνης πολιτικής, ήρθε να προστεθεί τελευταία και μια πολύ παράξενη και επικίνδυνη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τι λέει αυτή η απόφαση. Το Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη ότι: όλοι οι πρόσφυγες – μετανάστες που υποβάλλουν αίτηση για άσυλο στα νησιά τους Αιγαίου δεν χρειάζεται να περιμένουν στα Hotspots την απάντηση στην αίτησή τους. Μπορούν να διακινηθούν ελεύθερα σ’ όλη τη χώρα.

Η χώρα μας δημιουργεί, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, ένα τεράστιο πρόβλημα, με τις ανεύθυνες, επικίνδυνες και ιδεοληπτικές πολιτικές των κυβερνώντων της, οι οποίοι νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο ασκούν πρωτοποριακές και «προοδευτικές» πολιτικές. Το κακό είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται, ή δεν τους ενδιαφέρουν, τα προβλήματα που δημιουργούν στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Στο προηγούμενο άρθρο γράφαμε στο τέλος ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτυχε τραγικά σε όλους τους τομείς και είναι τελείως ακατάλληλη. Θα χρειαστούμε μια κυβέρνηση «εκτάκτου ανάγκης». Με κυβερνήτη που να πιστεύει στο Θεό και να έχει εθνικό φρόνημα.

Χρειαζόμαστε άμεσα κυβέρνηση «εκτάκτου ανάγκης».

Η κερκόπορτα της παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο αλλά και στον Έβρο πρέπει κατεπειγόντως και χωρίς καμία καθυστέρηση να κλείσει. Προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει μαζικά αλλά και μαχητικά να κινητοποιηθεί ο Ελληνικός λαός.

Ας βάλουμε στην άκρη το εγώ και την καλοπέρασή μας.

Ας μην ξεχνάμε την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας.

Πρέπει να υπερασπιστούμε ότι κινδυνεύει, εάν θέλουμε να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι.    

 

                                                                                                                Ο πρόεδρος 

                                                                                                              Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.