Συλλαλητήριο για την Μακεδονία
29/01/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.
06/02/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 16/1/2018

Το σπουδαιότερο για τον Ελληνισμό ερώτημα: «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» υπήρχε από παλιά, από την εποχή της δολοφονίας του άξιου κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια. Ποτέ όμως δεν ήταν τόσο εφιαλτικό όσο στις ημέρες μας.

Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο οι Γερμανοί είχαν προετοιμαστεί και χρησιμοποίησαν, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία, για πρώτη φορά την «Πέμπτη Φάλαγγα».

Το ίδιο κάνουν και σήμερα οι Γερμανοί στην Ευρώπη που σαν «Πέμπτη Φάλαγγα» χρησιμοποιούν τις εξαρτημένες από αυτούς κατοχικές κυβερνήσεις.

Στην ουσία, αυτήν την πραγματικότητα, επιβεβαίωσε με την δήλωσή του, πριν από μερικές ημέρες, ο υπουργός της Κυβέρνησης Τσακαλώτος που είπε ότι: «οι πλειστηριασμοί είναι απαραίτητοι για το συμφέρον των τραπεζών…»

Επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω βγήκε Γερμανική Τράπεζα και «εισηγήθηκε;» στην Ελληνική; Κυβέρνηση να προκηρύξει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο του 2018 ώστε να τις κερδίσει!

Η Γερμανία, που η ηγεσία της πιστεύει ότι σήμερα ολοκληρώνει το σχέδιο του Χίτλερ για την κατάκτηση της Ευρώπης, να γνωρίζει ότι θα περιπέσει στην ίδια καταισχύνη που περιέπεσε εξ αιτίας όσων διέπραξαν οι πρόγονοί τους στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Δηλαδή τα ομαδικά εγκλήματα εις βάρος των λαών της Ευρώπης και ιδιαίτερα τους ομαδικούς φόνους κατά των αθώων πολιτών.

Ο Γερμανός αξιωματούχος του Γ’ Ράιχ, Βιλμ Χόζενφενφλετ, είχε προειδοποιήσει τους συμπατριώτες του από το 1943: «Με τους φόνους των αθώων, χάνουμε τον πόλεμο. Εκτεθήκαμε σε τέτοια ανεξίτηλη καταισχύνη, σε τέτοια κατάρα, που δεν μπορούν να σβήσουν ποτέ. Δεν αξίζουμε κανένα έλεος. Είμαστε όλοι ένοχοι…»

Σήμερα οι Γερμανοί είναι και πάλι ένοχοι για τους φόνους –με οικονομικά κριτήρια- κατά των Ελλήνων αλλά και άλλων λαών της Νότιας Ευρώπης. Έχουν εκτεθεί ανεξίτηλα με τη συμπεριφορά τους, τις μεθοδεύσεις τους και τις πρακτικές τους και εισπράττουν τις κατάρες όλων.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε και να γίνει σαφές ότι: πρέπει να αντιληφθεί, να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει αυτήν την κατάσταση και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, που νομίζει και ανακοινώνει ότι από τον επόμενο Αύγουστο αυτού του χρόνου, θα μας αφήσουν ελεύθερους οι Γερμανοί και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να βγούμε από τα Μνημόνια.

Η ακατανόητη αυτή κυβερνητική θριαμβολογία, βέβαια, συνυπάρχει και συμβιώνει με την απελπιστική φτωχοποίηση και εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Πρέπει να κατανοήσει απόλυτα, ο πρωθυπουργός, το γεγονός ότι το Βερολίνο με το Μνημόνιο, εκτός όλων των άλλων, επέβαλε όλα τα χρήματα από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων να πηγαίνουν στο κατοχικό ταμείο. Για ποιο λόγο; Αυτό είναι το σπουδαιότερο ερώτημα και χρειάζεται να μας απαντήσουν και να μας εξηγήσουν τους λόγους.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή τη χρονιά που διανύουμε θα ξεκινήσει η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.

Ενώ βλέπουμε να συνεχίζουν τον απαράδεκτα βρώμικο ρόλο τους με δόλο, μοχθηρία και κακία σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας οι Γερμανοί, με οργανωτή την Καγκελαρία,  καθώς έστειλαν το πλοίο τους «Meteor» να πραγματοποιήσει περίεργες έρευνες σε περιοχές εθνικής μας αρμοδιότητας ζητώντας άδεια και από την Τουρκία.

Δεν πρέπει να ξεχνά ο πρωθυπουργός και το πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας τι είχε γίνει στο Βουκουρέστι.

Η «Ύβρις» που απηύθυνε στον Καραμανλή, πρωθυπουργό της Ελλάδας, στη σύνοδο εκείνη η Μέρκελ, με το ανάλογο ύφος ήταν: «Πάψτε εσείς οι μικροί να επεμβαίνετε σε ότι κάνουν οι μεγάλοι». Ακριβώς έτσι το είπε, γι’ αυτό αναφέραμε παραπάνω ότι πιστεύει πως ολοκληρώνει το σχέδιο του Χίτλερ για την κατάκτηση της Ευρώπης.

Μόλις την προηγούμενη Τρίτη στο άρθρο μας γράφαμε: «Το πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας και η αριστερή κυβέρνηση κάνουν τα θελήματα των Γερμανών και των Αμερικανών. Να βρισκόταν κάποιος να κάνει και τα θελήματα των Ελλήνων, θα γιορτάζαμε».  

Χωρίς καμία αμφιβολία Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες είναι δύο πολύ μεγάλες και ισχυρότατες χώρες που κυβερνούν την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο και το λέμε αυτό για να βρούμε κάποια δικαιολογία.

Αλλά να κάνουν το πολιτικό προσωπικό και η αριστερή κυβέρνηση τα θελήματα των Αλβανών, των Τούρκων και των Σκοπιανών αυτό είναι απόλυτα Εφιαλτικό!

Τι άλλαξε στην συμπεριφορά των Αλβανών που τους επιτρέψαμε και μπήκαν στο ΝΑΤΟ;

Μήπως η συμπεριφορά τους έγινε χειρότερη και απαιτούν περισσότερα;

Βλέπουμε την άθλια και επονείδιστη συμπεριφορά της κυβέρνησης στο θέμα των Τούρκων στρατιωτικών και του αξιωματικού που του δόθηκε άσυλο.

Σαν απάντηση είδαμε τον σουλτάνο Ερτογάν και τους αξιωματούχούς του μετά την επιστροφή τους από την Ελλάδα, όπου τους κάναμε όλα τα χατίρια, στην Τουρκία να απαιτούν να τους παραδώσουμε τα νησιά μας!

Περίμεναν οι κυβερνώντες ότι θα άλλαζαν συμπεριφορά οι βάρβαροι οθωμανοί;

Είναι ιστορικά βεβαιωμένο ότι όσο ευγενικά τους συμπεριφέρεσαι και τους κάνεις δώρα, τόσο περισσότερα ζητούν.

Τώρα το πολιτικό προσωπικό και η αριστερή κυβέρνηση θέλουν να κάνουν τα θελήματα των Σκοπιανών;

Θα είναι ο εξευτελισμός.

Πρέπει να γνωρίζουν ότι ο λαός, όχι μόνο ανησυχεί, αλλά έχει ξεσηκωθεί και βροντοφωνάζει ότι: «Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική».

Εάν πιστεύουν ότι ο λαός συμφωνεί με τις απόψεις τους μπορούν να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα.

Εάν αποφασίσουν μόνοι τους και αντίθετα με το Εθνικό συμφέρον και το θέλημα του Ελληνικού λαού να γνωρίζουν ότι: θα εκτεθούν σε τέτοια ανεξίτηλη καταισχύνη και κατάρα που δεν θα μπορούν να σβήσουν ποτέ. Δεν θα αξίζουν και δεν θα έχουν κανένα έλεος και έτσι θα μείνουν στην Ιστορία.

Ας μην ξεχνούν τέλος ότι έρχονται εκλογές και τότε θα ακούσουν βροντερή τη φωνή του λαού, που θα είναι όπως η οργή του Θεού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.