ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!
19/03/2018
ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ.
30/03/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 20/3/2018.

 

Εάν ξεφυλλίσουμε την Ιστορία μας, θα βρούμε πολλά παραδείγματα πολιτικών προσώπων που ξεχώρισαν για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους. Αυτά τα προτερήματά τους, τους έκαναν σεβαστούς σε φίλους αλλά και στους αντιπάλους. Γιατί τους ενδιέφερε, όταν θα εγκατέλειπαν το μάταιο και υλικό κόσμο, να αφήσουν αγαθή μνήμη. Πίστευαν, δηλαδή, σε αυτό που έλεγε ο Σόλων στην αρχαία Αθήνα ότι: «Πρέπει να βλέπεις πάντοτε πως θα είναι το τέλος της ζωής σου».
Τα πνευματικά αυτά χαρίσματα – ηθικό ανάστημα και αξιοπρέπεια – είναι δυσεύρετο είδος, στην εποχή μας, ανάμεσα στο πολιτικό προσωπικό που διαθέτει η χώρα μας, γιατί η ζωή τους είναι γεμάτη με ανήκουστες και πρωτοφανείς συμπεριφορές. Γι’ αυτό και η κοινωνία μας έχει πάρει τον ολισθηρό κατήφορο που μας οδήγησε «στη λάσπη και το βούρκο» και τα αδιέξοδα που βιώνουμε σήμερα.
Και όταν ο Μίκης Θεοδωράκης, που η προσωπικότητα και το όνομά του είναι γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο, προσέχει πως θα είναι το τέλος της ζωής του και συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια και ήθος ώστε να αφήσει αγαθή μνήμη. Τότε του επιτίθενται, τον κρίνουν και τον κατακρίνουν αδιάντροπα «η λάσπη και ο βούρκος» του Αριστερόστροφου Φασισμού.
Μια αριστερά που είναι στην κυβέρνηση και έχει μετατραπεί σε εκτελεστικό όργανο του αδυσώπητου καπιταλισμού και των τραπεζιτών. Γιατί οι κυβερνώντες, που καπηλεύθηκαν και επρόδωσαν όλα τα ιδεώδη του ιδεολογικού χώρου που λένε ότι εκφράζουν, διακρίνονται ακριβώς από έλλειψη ήθους και αξιοπρέπειας. Η σημερινή κυβέρνηση του «αριστερόστροφου φασισμού» και του στυγνού καπιταλισμού αδιαφορεί, πρώτα και κύρια, για το δίκαιο των αδυνάτων και οι έννοιες της αρετής και της φιλοπατρίας είναι για αυτήν άγνωστες. Το μόνο που την απασχολούσε και την ενδιέφερε ήταν το πώς να αναρριχηθεί στην εξουσία και στη συνέχεια να πετάξει στο καιάδα όλες τις μεγαλόστομες υποσχέσεις που έδινε αδιάντροπα ως αντιπολίτευση.
Ο Τσίπρας, δεν πιστεύουμε, ότι έχει ακούσει κάτι για τον σοφό Βία, έναν από τους μεγαλύτερους ρήτορες της εποχής του, που έλεγε: «Αρχή άνδρα δείκνυσι». Και βέβαια αγνοεί παντελώς αυτό που είπε ο αρχαίος Έλληνας σοφός, ο Θαλής: «Άρχων, κοσμεί σαυτόν». Δηλαδή: «Όταν κυβερνάς, να στολίζεις τον εαυτό σου με αρετές». Ο Αλέξης έκανε το ακριβώς αντίθετο από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός της κυβέρνησης και κατέλαβε την εξουσία της χώρας μας. Ξεμασκαρεύτηκε, πετώντας τη στολή του «λαϊκού αγωνιστή» και αποκαλύφθηκε στα μάτια του Ελληνικού λαού ως ο «αριστερός» πραγματικός υπηρέτης της παγκοσμιοποίησης. Είναι ο πρωθυπουργός που χρέωσε τον Ελληνικό λαό με επιπλέον 200 δισεκατομμύρια, όπως το δήλωσε ξεκάθαρα ο πρώην επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ.
Κατά διαταγή των Βρυξελλών, η κυβέρνηση Τσίπρα, κατέθεσε το πολυνομοσχέδιο της ντροπής που ψηφίσθηκε στη Βουλή και κουρελιάζει τα στοιχειώδη και βασικά δικαιώματα των πολιτών. Τους μετατρέπει σε παρίες και νομοθετεί τον εργασιακό Μεσαίωνα είναι πραγματική λαιμητόμος για τους πολίτες. Αυτό το πολυνομοσχέδιο θα μείνει μελανό και αξεπέραστο στίγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συνοδοιπόρους τους.
Είναι γνωστό ότι ο Τσίπρας δεν υπερασπίσθηκε καθόλου και πουθενά τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία καταργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, χάριν του καπιταλισμού και των τραπεζιτών για τα οποία έδινε μάχες και αγώνες παλαιότερα.
Σήμερα, οι ξεπερασμένοι κολαούζοι εκπρόσωποι των συμφερόντων της γερμανοευρωπαϊκής συμμορίας, αντί να αντισταθούν στους φεουδάρχες των Βρυξελλών, πρόθυμα εξυπηρετούν τα αμαρτωλά προνόμια των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών που εκμεταλλεύονται και ποδοπατούν τους λαούς.
Το παρανοϊκό πολυνομοσχέδιο, που ψήφισε ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του και καθιερώνει τα αντιλαϊκά μέτρα και τους πλειστηριασμούς θέλησε να τα δικαιολογήσει λέγοντας ότι: «πρέπει όλα αυτά να τα δούμε μέσα στην πραγματικότητα που ζούμε». Δηλαδή να τους ευχαριστούμε για τα σκοτάδια που μας τυλίγουν; Γιατί τα σκοτάδια που τυλίγουν όλους τους Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να διαλυθούν ούτε μετά τον Αύγουστο του 2018, όπως ψευδέστατα ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός. Εξακολουθεί και ψεύδεται ασύστολα και εξαπατά τον Ελληνικό λαό ο Αλέξης.
Που είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια;
Θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί κανείς τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη και όλους αυτούς τους πραγματικούς Έλληνες να ψήφιζαν – με διαταγές, μάλιστα, ξένων κέντρων – αντιλαϊκά, φορομπηχτικά νομοσχέδια και να εφαρμόζουν πλειστηριασμούς κατοικιών, πετώντας τους Έλληνες στο δρόμο;
Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!
Η αριστερή!!! κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι σημερινοί κυβερνώντες, για να κρατήσουν τις καρέκλες τους και να συνεχίσουν την νομή της εξουσίας έγιναν σκεύη εκλογής των ευρωπαίων δυναστών.
Που πήγε τώρα το ήθος και η αξιοπρέπεια;
Που πήγε το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς;
Θα σας πούμε ότι το αντικατέστησε ο ξεπεσμός, η ευρωλαγνεία και ο εθνομηδενισμός. Γιατί; Για ένα μηδενικό, για ένα τίποτα. Για μια κατοχική πρωθυπουργία!!!
Και έφτασε στο κατάντημα ο Αλέξης και έδωσε το δικαίωμα σε αυτόν τον αγύρτη, τον «λιμοκοντόρο» Ντάϊσελμπλουμ, να τον προσβάλει δημόσια. Γιατί αυτός ο «δερβέναγας των Βρυξελλών» μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο δήλωσε αγέρωχα ότι: ο Τσίπρας ήταν ο πιο υπάκουος και «συνεργάσιμος» στην ευρωπαϊκή πολιτική των τραπεζιτών ώστε να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό. Και όταν οι ευρωπαίοι υπουργοί ενοχλήθηκαν επειδή ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δέχθηκε να υποκύψει, όπως άλλοι, στις αξιώσεις και στους εκβιασμούς τους, ο Ντάϊσελμπλουμ εζήτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό «να τακτοποιήσει το θέμα». Οι ακροατές τότε ρώτησαν: «Και τι έγινε;». Κι εκείνος απάντησε με ειρωνικό χαμόγελο: «Το τακτοποίησε…». Και όλο το ακροατήριο ξέσπασαν σε γέλια. Τι έκανε ο Τσίπρας μετά από αυτόν τον διασυρμό και τη διαπόμπευση; Αντί να υποβάλει την παραίτησή του για λόγους ευθυξίας και αξιοπρέπειας, συνέχισε την εκτέλεση των «προαπαιτούμενων» δουλοπρεπώς σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Που είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς;
Άλωσαν το κράτος και κάνουν πολύ χειρότερα από ότι έκαναν οι «προηγούμενοι» και διορίζουν! διορίζουν!! διορίζουν!!! και με τους εταίρους – δανειστές μας να κάνουν πως δεν βλέπουν. Ή μήπως η απόπειρα τρομοκράτησης των πάντων, με την ανοχή την μηχανισμών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να γίνει «ανεκτή» η πρακτορική και αντεθνική δράση των – χρηματοδοτούμενων από το εξωτερικό, βλ. antifa – αριστεριστών και λοιπών εθνομηδενιστών.
Βέβαια μην ξεχνάμε την μεγαλειώδη υποκρισία τους που με χρήματα των Ελλήνων πολιτών γίνονται κομματικοί διορισμοί, μονιμοποιήσεις στο Δημόσιο και αυξήσεις 15% σε ΔΕΚΟ για τα «παιδιά τους». Ενώ για τους εργαζομένους στην κομματική Αυγή πρότειναν μείωση μισθών κατά 15% και απολύσεις, επειδή θα πλήρωνε ο ΣΥΡΙΖΑ, που απορρίφθηκε από τους εργαζομένους με ψήφους 41-0.
Θα λέγαμε στον Αλέξη, ότι: «Καλύτερα να είσαι θύμα παρά δήμιος…» όπως έλεγε ο Τσέχωφ. Βέβαια ο Τσίπρας δεν συμφωνεί με τον μεγάλο ρώσο συγγραφέα και προτιμά να είναι δήμιος.
Τώρα που όλοι κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει ούτε ίχνος ηθικού πλεονεκτήματος, αλλά μόνον ψέματα, εξαπάτηση και προδοσία. Τώρα ο κόσμος ξεσηκώνεται. Το κύμα οργής φουσκώνει για τον πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας (μάθημα θρησκευτικών κ.α.) από τους άθεους, κατά της Ιστορίας μας από τους Εφιάλτες, για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας (είδατε τα συλλαλητήρια) και τώρα τους πλειστηριασμούς, θα γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο και θα μεταβληθεί σε τσουνάμι που θα σαρώσει «την λάσπη και τον βούρκο» μαζί και την κυβέρνηση. Κανένα αστυνομικό ή δικαστικό μέτρο δεν πρόκειται να αναχαιτίσει τη λαϊκή θύελλα.
Και μην ξεχνάτε: Φωνή λαού, Οργή Θεού!!!

 

Ο πρόεδρος 

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.