ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ.

Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!
23/03/2018
Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης | Οι Άγιοι Πάντες
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ 1821 ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
05/04/2018

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στις 27/3/2018

 

Εάν ο ΕΝΑΣ κάνει την αρχή θα ακολουθήσουν πλήθος άλλοι πατριώτες.

Η Ελλάδα «κουμμουνιστικοποιείται» με ρυθμούς γρήγορους, που όλοι βλέπουμε. Όλα όσα συμβαίνουν, δεν έχουν καμία σχέση με πατριωτική διαχείριση των προβλημάτων της πατρίδας μας και της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι ολοφάνερο ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδιαφορεί προκλητικά για τα εθνικά θέματα, αδιαφορεί παραδειγματικά για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι αιχμάλωτοι στα χέρια των βάρβαρων οθωμανών και δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την προκλητικότητα και την απαράδεκτη συμπεριφορά των Σκοπιανών και των Αλβανών.

Οι Τούρκοι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση και διεκδικούν αυτήν τη στιγμή δεκαοκτώ (18) νησιά μας. Ένα από αυτά τα μικρά νησιά μας είναι και η ακριτική Κίναρος.

Ακριβώς εκεί ανακάλυψε σκάνδαλο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έτρεξε να κόψει το επίδομα της μοναδικής κατοίκου του νησιού μας αυτού.

Ευτυχώς που υπάρχουν Έλληνες πατριώτες και έτσι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, η οποία έσπευσε να καλύψει το κενό, αναλαμβάνοντας να καλύψει το επίδομα και επιπλέον ανέλαβε την πολυεπίπεδη υποστήριξη της κ. Ρηνιώς Κατσοτούχη, που έμεινε ολομόναχη, μετά το θάνατο του συζύγου της, να φυλάει «Θερμοπύλες». Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών ανέλαβε την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης, υλικής και τεχνικής, ώστε να κάνει πιο εύκολη τη διαμονή της εκεί στην Κίναρο. Τους ευχαριστούμε.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Ένωσης είναι η αρχή μιας ευρύτερης στρατηγικής απόφασης να υιοθετηθούν μία σειρά από ακριτικά νησιά, που είναι ξεχασμένα από την Ελληνική! κυβέρνηση, στα οποία οι κάτοικοί τους δίνουν αγώνα επιβίωσης κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Μία κίνηση που πρέπει να βρει μιμητές.

Έτσι ανοίγει πεδίον δόξης λαμπρόν για τους έχοντες, για τους Έλληνες Βιομήχανους, για τους Έλληνες Επιχειρηματίες, για τους Έλληνες Εφοπλιστές και όποιους άλλους έχουν την δυνατότητα.

Αναφέρουμε ακόμη ότι με αφορμή το γεγονός ότι αναλαμβάνει την προεδρία του ΣΕΒ ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος σε τελευταία συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά η απάντησή του ήταν η εξής: «Κάναμε επιτυχίες στο εξωτερικό, αλλά άνθρωποι γίναμε στην Ελλάδα και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε κάτι στην πατρίδα μας. Και αυτό ακριβώς κάνω, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Ελληνικής οικονομίας».

Όλοι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η πολυαγαπημένη πατρίδα μας διέρχεται μία πολύπλευρη – και όχι μόνο οικονομική – κρίση. Εφιάλτες, ανίκανοι και φαύλοι κυβερνήτες χρεοκόπησαν τη χώρα και έφεραν την Ελλάδα μας στο έσχατο σημείο εξευτελισμού και ταπείνωσης.

Σ’ ένα κράτος που η κυβέρνηση φρόντισε να νομοθετήσει την επιδότηση ενοικίου σχεδόν του μισού πολιτικού προσωπικού της και ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τη νομή της εξουσίας. Τώρα χρειάζεται για να σωθεί ο τόπος μας και οι Έλληνες να λειτουργήσει άμεσα και εθνικά η ιδιωτική πρωτοβουλία, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και «πονηροί» και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας.

Ο αγνός πατριωτισμός, το ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν την πατρίδα, η υπεράσπιση των αξιών της φυλής μας και της Ιστορίας μας, ο σεβασμός στις παραδόσεις μας και η πίστη στην ορθοδοξία μας θεωρούνται ξεπερασμένα από τους «δημοκράτες» του «αριστερόστροφου φασισμού».

Αυτά τα γνωρίσματα και τις ιδιότητες είχαν όλοι οι ήρωες πρόγονοί μας που ελευθέρωσαν την Ελλάδα και μας την παρέδωσαν ασφαλή μαζί με ιδρύματα που πρόσφεραν τα εύπορα και ξεχωριστά παιδιά της.

Σήμερα βλέπουμε περιμετρικά πρώην ημιθανείς και  λιμοκτονούντες γείτονες, οσμιζόμενοι πτώμα, να διεκδικούν μερίδα από τη λεία.

Τι θα κάνουμε ή τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα;

Να θυμίσουμε ότι το Ζάππειο, το «Συγγρού», η Βαρβάκειος, το Ευγενίδιο, η Μαράσλειος, το Ωνάσιο και πλήθος άλλων ιδρυμάτων που λειτουργούν στη χώρα μας οφείλουν την ύπαρξή τους  στην αγάπη  και τη φιλοπατρία των εύπορων, ευγενών και άξιων τέκνων αυτής της πατρίδας, που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν, αθόρυβα  και χωρίς κραυγές, να ευεργετούν τον τόπο που γεννήθηκαν.

Για όλα αυτά η πατρίδα και οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους μας τα πρόσφεραν, αλλά δυστυχώς δεν ωφελούν σε τίποτα από τη στιγμή που θα ηχήσουν οι σειρήνες. Τα βλήματα και οι βόμβες δεν κάνουν καμία διάκριση: Τα κτίρια, τα εργοστάσια, οι βιομηχανίες, τα διυλιστήρια, τα πλοία είναι, απλά, στόχοι.

Ας μην ξεχνάμε τι έγραφε τον Οκτώβριο του 2017 Τουρκική κυβερνητική εφημερίδα: «Στον κόσμο των ημερών μας δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο αλλά δίκαιο μεταξύ δυνάμεων, εάν η δύναμή σου αρκεί, μπαίνεις και το παίρνεις». Έτσι ωμά και απλά λειτουργεί ο νόμος της ζούγκλας για τον βάρβαρο οθωμανό. Βέβαια και ο Μέγας Ναπολέων το διετύπωσε, πιο πολιτισμένα: «Ο Θεός είναι με το μέρος του δυνατού στρατού».

Ας θυμηθούμε ότι πριν από 100 χρόνια, ο ευπατρίδης Γεώργιος Αβέρωφ με μια γενναία κίνηση έσωσε την πατρίδα μας από τον όλεθρο.

Εάν δεν είχε προσφέρει ο Ευεργέτης το θωρηκτό, «Σεϊτάν Παπόρ» (διαβολοκάραβο) το έλεγαν οι γείτονες ναυμάχοι και έτρεμαν, δεν θα μπορούσε ο ανδρείος ναύαρχος Κουντουριώτης να καταδιώξει τους Τούρκους που κατέφυγαν στα Στενά για να γλιτώσουν. Η νικηφόρα ναυμαχία της «Έλλης» θα είχε άλλη κατάληξη – όπως και τα σύνορα της πατρίδας μας.

Ο Άγιος Θεός προσφέρει και η Ελληνίδα μάνα συνεχίζει να γεννάει ήρωες. Την έσχατη αυτή ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει, προσβλέπει και μάλιστα στα πιο πετυχημένα και άξια παιδιά της. Την ώρα αυτή που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού  της πένεται, αυτά τα άξια  και πετυχημένα παιδιά της μπορούν να της προσφέρουν τα «ξύλινα τείχη» που θα την θωρακίσουν.

Παρακάμπτοντας όλους τους διεφθαρμένους μεσάζοντες και όλους όσους επιθυμούν προμήθειες, μπορούν με άμεση  και απευθείας συνεννόηση, παραγγελία και προμήθεια των οπλικών συστημάτων αποτροπής που έχουν ανάγκη οι Ένοπλες Δυνάμεις της εξασθενημένης και χιλιοπροδομένης από τους ισχυρούς «φίλους» Ελλάδας να της τα προσφέρουν τα πλούσια και άξια τέκνα της!

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε ότι: στον πόλεμο των επτά ημερών το Ισραήλ έχασε μια πυραυλάκατο και μέσα σε μία εβδομάδα την αντικατέστησε με εισφορές των απανταχού πλουσίων Εβραίων!!!

Για το γεγονός αυτό θέλω να σας καταθέσω μια προσωπική εμπειρία, βρισκόμουν στο Λονδίνο την περίοδο εκείνη και ένας Εβραίος που ζούσε και εργαζόταν εκεί (είχε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο VW χελώνα και ήταν ντυμένος και ζούσε λες και ήταν εργάτης εργοστασίου) προσέφερε για την αγορά της πυραυλακάτου ένα (1) εκατομμύριο λίρες Αγγλίας!!!

Ας θυμηθούμε λοιπόν πως αποκαλούσε ο πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Σμύρνη G. Horton, ζώντας από κοντά και βλέποντας, την ανείπωτη συμπεριφορά των βαρβάρων οθωμανών στην καταστροφή της: «Μάστιγα της Ασίας».

Αυτή η «Μάστιγα της Ασίας» απειλεί και πάλι την πατρίδα μας με ακρωτηριασμό. Θα το επιτρέψουμε;

Ανδρείους, ψυχωμένους και ήρωες Κουντουριώτες, Καραθανάσηδες και Ηλιάκηδες έχουμε πάρα πολλούς.

Τους εθνικούς ευεργέτες αναζητούμε. Υπάρχουν;

Οι συστοιχίες πυραύλων «Βαρδής», η τελευταίας γενιάς φρεγάτα «Αγγελόπουλου», το σμήνος «Μαρινάκη» ή τα εξελιγμένα οπλικά συστήματα «Αγγελικούση» – τα ονόματα είναι συμβολικά – θα έκαναν τον νέο Χιτλερ – Μουσολίνι να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές πριν τολμήσει οτιδήποτε.

Εάν συνασπισθούν ανά δύο ή τρεις ή τέσσερις θα μπορούσαν τώρα, όσο είναι καιρός, κάποιοι πραγματικοί Έλληνες, να ανακόψουν την πορεία προς τον Εφιαλτικό κατήφορο της Ελλάδας μας.

Να μην αμφιβάλλει κανείς ότι: εάν ο Ένας κάνει την αρχή θα ακολουθήσουν πλήθος άλλοι πατριώτες!!!

 

Ο πρόεδρος 

Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.